2009 Şubat Anneleri

arkadaşlar günlük ne kadar su tüketilyorsunuz? doktorum her gittiğimde bol su içeceksin diyor ama evdeyken su içmek hiç aklıma gelmiyor böyle olunca da çalıştığım yare 1,5 litre sabhtan 1,5 da öğleden sonra toplam 3 litre su getiriyor bunu bitirmek için uğraşıyorum genelde bitiyor da ancak eve gittikten sonra içtiğim su 3 bardağı geçmiyor bu şekilde su tüketimi de zaralı olur mu diye düşünmeden edemiyorum gün boyu 3 litre içip akşam 5ten sonra ve hatta gece boyu 3 bardağı geçmeyen su tüketimi??? ne dersiniz kızlar zararı olur mu siz nasıl ve ne kadar su içiyorsunuz?

eflatun cnm benim saol yazin icin bi yandan icimi cok rahatlattin bende allah korusun bebis bogulur falan diye süpheye girmistim
ins. güvenilir ellerde dogum yapariz arkadaslar :))
benim yapcagim hastanede cok ögrenci giriyormus doguma falan ama benim kafam atar cikartirim onlari disari :))) ben istemedikten sonra zorla gircek degiller ya dogumuma :))

tatlim iyi iciyormussun sen gene
bi arkadasimiz demisti sasslan di sanirim günde 3 litre yetiyormus 4 litre olunca sanirim zayiflamaya neden oluyormus ,bende yaklasik 3 litre iciyorum ama bazen malesef 1,5 litra iciyorum a.s.

inşallah canım Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin izlediğim kadın evinde doğum yaptı valla ben bile heveslendim emin de değilim ama senden duymuştum galiba suda doğum ilk doğumda olmuyormuş diye aklmda bir şey kalmış gerçi türkiyede oluyor mu onu da bilmiyorum ya hayırlısı daha 3,5 ayımız var araştırmak lazım...

kızlar yaa bu takvimi bende yaptım ama 2 gündür gözükmüyo sinir oldum valla benimde son adetim 2 mayıs

saol cnm ins. canim benden duymamistin sanirim
benim ilk dogumumda suda olcakti ama hersey okadar cabuk gelisti ki ,birde esimin üvey annesi yanimizdaydi oyüzden cekindim suda doguma, normal yaptim oda zaten 8 dk sürdü
dedigin gibi daha vaktimiz var iyice arastirmak lazim :1rolleyes:

8 dk mı canım sen ne kolay doğurmuşun öyle peki sancın ne kadar sürdü yani toplamı ne kadar sürdü annem beni toplam 9 saatte doğurmuş da ben o yüzden korkuyorum ne güzel ya 8 dk aman Allah'ım hiç bu kadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim

saol cnm hastanedeki doktorlar ebelerde sasirmislardi gelip 8 dk da dogum yapan senmisin diye soruyorlardi bide kaydirigubbakcemile3
cnm benim oglumun suyu cok azdi sancim falan hic yoktu devamli hastaneye kontrole gittik bakti doktor 40. haftama girdim ne bi sancim nede bi acilmam var
sunu sanci verdiler
öglen saat 12 gibi minicik bi hapin cegregini verdi doktor
ama riski vardi ya rahmim acilcak sancilar basliyacak yada hic acilmicak sezeryan olmak zorunda kalcaktim
doktorun söyledigine göre 3 bile sürebilirdi sancilar birde normalden daha cok sanci cekebilimisim

neyse 12 gibi aldim ilaci yavas yavas agrilar basladi ama tam dogum sancilarim saat 5.30 gibi falan basladi yani acilma, suyun gelmesi ...
ebem esini bekliyelim dedi esimi aradik esim saat 6 gibi hastaneye geldi ebem dogumu baslatti 6.10 gibi de bebisim dogmustu ,altini falan almislardi kaydirigubbakcemile2
oan zor gibi gelsede gercekten cok rahatti

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy çok güzel ya inşallah bizlerinde öyle çabucak oluverir.İkinci doğumlar daha kolay olur derler Cimcime bakarsın hastaneye gerek kalmadan doğurursun sende:sm_cool:

slm kızlar.ben anca girebildim evime.sabah 8.30 da evden cıktım.sadece ayrıntılı sonucumu göstermek için gittim.sıramı aldım galiba gec kalmısım ögleden sonraya kaldım.ama dr um iki kere sezeryana gitti.1 saat toplam.ordanda vakit kayboldu.sonra saat 14.15 gibi sıra bana geldi.sonucumu gösterdim.dr muayane tarihin gelmiş dedi ultrasona koydu beni ay hazır degildim daha muayeneye 2-3 gün sonra gitmeyi düşünüyordum ki eşim yoktu yanımda.:çok üzgünüm: neyse bebeğimi gördüm.ayyy naşallah büyümüş 900 gr olmuş kelebeğim doktor iyi dedi.şeker yüklemesi yaptıralım dedi.aşaya indim kan verdim.1.5 saat sonra sonucu aldım.sonra yükleme yaptılar 1 saat daha bekledim ve gene kan verdim.saat gec oldu karanlık oldu diye beklemedim sonucu yarın alıcam.ayın 17 sinede renkli ultrason a randevu aldım.cok heycanlandım renki görücem için.sabahın 8inden beri açtım.anca şimdi yiyebildim.ayy yawrumda güçsüzdü zaten hiç tekmelemedi senağlama.neyse sag salim evime geldim.

slm kızlar ya ben bazen çok zor giriyorum kk'ya, bir türlü düzeltemediler bu sıkıntıları. Bazı günler hiç açılmıyor. Bu arada ben geçen perşembe doğum yapmak istediğim hastaneye başladım sincan lokman hekime, doktordan çok memnunum, kızım da bu arada 939 gram olmuştu, neredeyse 1 kiloyu devirmişiz. Nerdeyse 1 hafta ilerden gidiyormuşuz. Doğum tarihim şu an 4 şubat olarak gözüküyor.
Kızımın odasını da boyadık babasıyla geçen hafta, daha doğrusu babası boyadı. Duvarın yarısı açık pembe, üstü ise beyaz oldu, şimdi sadece mobilyaları kaldı onları da yakında alırız artık.

kızlar her kontrole gittiğimizde 2 katı oluyo bebişlerimiz ya,harika canavarlarımız:lepi:
Allahım hepsini nazarlardan korusun

dilek kızın şubatın ilk bebişlerinden biri desene..
maşallah annesi kilosuda güzelmiş

cimcime 8 dakikadamı doğurdun..hay maşallah....
bende ilk bebeğimi 15 dakikada doğurdum ama zaten çok ufakdı ..
oğlumuda rahim açılmamışdı doğuramadım hemen kestiler beni:))
inşallah bu bebişlerde kolay doğar yaaa..allaha dua ediyorum ki herkese kolay doğumlar versin...

selam kızlar ay dün gece çatladım valla kaç kere mesaj yazdım çıkmadı ( bugünde misafirlerimiz vardı ancak şimdi girebildim
neler yapıyırsunuz hanımlarrrrrr

saol cnm video icin
demircool tatlim keske orda yiyebilseydin biseyler
ins. sonuclarin iyi cikar cnm
benimkide tekmelemiyor ki okadar düzenli beslendim bugün :)) suyumuda ictim
esim ve oglum ancak geldiler disardan bende hazirlaniyim disari cikcam biraz dolasiyim dükkanlari :))
gelince daha cok konusuruz hepiniziii cooook seviyoruz oglusumla teyzeleri
coook cook öpt sizi
bye

tatosum :)) bi ablanin verebilcegi sevgiyi bize burda sen veriyorsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…