2009 Şubat Anneleri

kızlar kanınızda sertlik varmı benim şuan aceyip derecede sertlik var..

saol cnm video icin
demircool tatlim keske orda yiyebilseydin biseyler
ins. sonuclarin iyi cikar cnm
benimkide tekmelemiyor ki okadar düzenli beslendim bugün :)) suyumuda ictim
esim ve oglum ancak geldiler disardan bende hazirlaniyim disari cikcam biraz dolasiyim dükkanlari :))
gelince daha cok konusuruz hepiniziii cooook seviyoruz oglusumla teyzeleri
coook cook öpt sizi
bye

tatosum :)) bi ablanin verebilcegi sevgiyi bize burda sen veriyorsun :)))

fazla yorma kendini..mağalara bakıp da kaydirigubbakcemile3
canım benim...:eek:
herzaman yanınızdayım kızlar kaydirigubbakcemile5

selam kızlar ay dün gece çatladım valla kaç kere mesaj yazdım çıkmadı :KK43:( bugünde misafirlerimiz vardı ancak şimdi girebildim
neler yapıyırsunuz hanımlarrrrrr

sitede sorun oluyor bazen..idare edeceğiz canım..
derinciğim neyapalım işde..doğum yaklaştıkca ufak fak telaşımız başladı...
rabbim yardımcımız olsun o andada...:Saruboceq:
bu gün bir arkadaşla tanıştım..tam 5 kez düşük yapmış..şuandada bir aylık hamile ama bir görseniz giydiği pantolonu ..sanki tayt gibi sımsıkı .:1shok:
.yazık dedim yaaa birazda kızdım..:mymeka:

tamam cnm ben kactim yoksa magzalar kapancak cama yapisip bakicam :)))
dinlen cnm biraz
öpt

kızlar biraz okuyabildim yazdıklarınızı ZUZU ayrıntılıyı sormuş ben ctesi yaptırdım dr. en iyisi 22. haftada baktırmak dedi . Ben 23+ 5 idim baktırdığımda . Birde şeker yüklemesi bu hafta fırsatım olursa yaptırıcam GÜVEN tıp diye bir yer var orası evime de yakın 10 ytl sadece . 50'lik yükleme için verdikleri fiyat

evet dinlenmem gerek...
ama nasıl yapılacak okadar iş var ki anlatamam...hepside beni bekliyor:KK43:(

sitede sorun oluyor bazen..idare edeceğiz canım..
derinciğim neyapalım işde..doğum yaklaştıkca ufak fak telaşımız başladı...
rabbim yardımcımız olsun o andada...:Saruboceq:
bu gün bir arkadaşla tanıştım..tam 5 kez düşük yapmış..şuandada bir aylık hamile ama bir görseniz giydiği pantolonu ..sanki tayt gibi sımsıkı .:1shok:
.yazık dedim yaaa birazda kızdım..:mymeka:

Ay evet ama giremeyince stres yapıyorum ayol madem düşük yapmış ne diye dikkat etmez . Benim arkadaşımın da kardeşi 1 dış gebelik 3 düşük 1 kürtajdan sonra geçen hafta ilk bebeğini doğurdu demek ki olacak olan oluyor . ama biraz dikkatli olmak lazım

Ay evet ama giremeyince stres yapıyorum ayol madem düşük yapmış ne diye dikkat etmez . Benim arkadaşımın da kardeşi 1 dış gebelik 3 düşük 1 kürtajdan sonra geçen hafta ilk bebeğini doğurdu demek ki olacak olan oluyor . ama biraz dikkatli olmak lazım

:1shok::1shok:
ayyy yazık yaa kadıncagız en sonunda almış bebeğini kucagına..
ama takdir allahtansa tedbirde senden olmalı değilmi?
insan çok istediği halde neden bu kadar boşlar anlam veremiyorum..:kızgın:

DOĞUM KORKUSU

Dogum korkusu yasiyorsunuz ve bunu yenmek istiyorsunuz. Dogum korkusu yasayan anne adaylarimizi icin iste size oneriler.

Sağlıklı bilgi edinme:

Doktorunuzla konuşun ve kafanızdaki soruları paylaşın.

Fiziksel ve duygusal endişelerinizi ayırt etmelisiniz:

Fiziksel sonuçlardan duyduğunuz endişeler; doğru ve güvenilir bilgi kaynaklarıyla normal düzeye çekilebilir. Ancak derinde yatan duygusal nedenlerden kaynaklanan doğum korkusu, doğuma dair doğru bilgilenmeyle giderilemeyebilir; psikolog yardımı gerekebilir.

Doğum sonrasında hayatınızı dusunmeye çalışın:

Nerede doğum yapacağınız, doğuma girecek doktor, doğum esnasında sizinle birlikte olacak yakınlarınız, eve döndükten sonra size destek olacak kişiler ve çalışıyorsanız işyerinizle ilişkiler gibi konuları doğumdan önce planlayın.

Kendinize vakit ayırın:

Doğum öncesindeki aylarda rahatlamak için kendinize ve sizi rahatlatan aktivitelere vakit ayırmaya çalışın. Bu aktiviteler stresinizi azaltmanıza yardımcı olur.

Yardım almalisiniz:

Doğum korkusu günlük yaşamınızı olumsuz etkilemeye başlarsa ve bunlarla tek başınıza baş edemediğinizi hissederseniz profesyonel yardım alın.

kolay doğum için tavsiyeler..
Doğum, Kadın Sağlığı, Normal Doğum, Sezeryan Doğum
Ağrılarınız başladıktan sonra sıvı gıdaları tercih edin. Bağırsaklarınızın boş olması doğumu kolaylaştırır.
Hastaneye gitmeden önce ılık bir duş alarak rahatlayın.

Sularınız geldiyse ayakta durmayın, en yakın sağlık kuruluşuna başvurun.

Korkmayın. Korku ve endişe ağrılarınızın düzenini bozarak doğumun uzamasına neden olur.

İki ağrı arasında düzenli nefes alıp vererek kendinizi ve bebeğinizi rahatlatın.

Zamanı gelmeden ıkınmayın.

Derin derin nefes alın. Sancı geldiğinde ağzınızı kapatın, çenenizi göğsünüze dayayıp, ellerinizle bir yerden (doğum masası veya yatağın kenardan) destek alarak bütün gücünüzle aşağıya doğru ıkının.

Bebeğinizin başı doğuncaya kadar ıkınmalara devam edin.

Bebeğinizin doğmasıyla doğum olayı henüz bitmemiştir. Sıra plasentanın (eşin) doğumuna gelmiştir. Bu safhada fazla ağrı hissedilmez.

Karnınıza yapılacak masajla eşin ayrılması kolaylaşır.

Derin derin nefes alın.

İlk yarım saat içerisinde bebeğin eşi ayrılacaktır.

Böylece doğum olayı sizin de yardımınızla sağlıklı ve kolay bir şekilde tamamlanmıştır.

Doğumdan sonra rahim eski haline dönmek için kasılır. Buna bağlı olarak da karnınızda hafif sertlik ve ağrı oluşur. Bu durum normaldir. Karnınıza yapacağınız hafif masaj rahimin çabuk toplanmasını sağlayarak doğum sonu kanamalarını azaltır.

Doğumdan sonraki ilk yarım saat içerisinde bebeğinizi emzirmeye başlayın. Bu hem doğum kanamalarını azaltır hem de bebeğinizle aranızda iyi bir bağ

TATOŞŞŞŞŞŞ ay çok sağol valla iyi oldu video başım döndü resmen yaa ay çok zor valla ya şu doğum işi biran cesaret geliyo normal doğurayım diyorum belki epidral yaa düşünmeyelim lütfen şimdiden

derinciğim..
bunlar tamamen kendimizi hazırlamak için ama ben bile gerildim..artık doğum yapana kadar görmek istemiyorum bu tür videolar:))

X