2009 Şubat Anneleri

img518.imageshack.us/img518/2822/zlemlv1.jpg

Haftasonu renkli ultrasonda çekilen resmimiz ancak bukadar görebildik

özlemim nasallah cnm cok net cikmis fotografi :)))
takviminde bi hata var cnm haftan yazmiyor

Tşk tatlım ewet bi türlü beceremedimki anca bukadarınnı yapabildim :)))))))

selam kızlar dün öğle arası bebeğim tvde suda doğum yapan bir kadını izledim 3, çocuğuymuş çok kolay oldu 15-20 dk anca sürdü çok değişik bir duygu yaa izlerken bile içim bir tuhaf oldu

canım benim o zaman ilişkiyi keseceksin ne olur ne olmaz diye..ve bol bol dinlen canım..
beylerin keyfini yapacagız diye bebeklerimize birşey olmasın allah korusun..:Saruboceq:
bende iki tane bebeğimi kaybettim.:çok üzgünüm:
rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamsın..inanın ki çok zor..:Saruboceq:

selam kızlar dün öğle arası bebeğim tvde suda doğum yapan bir kadını izledim 3, çocuğuymuş çok kolay oldu 15-20 dk anca sürdü çok değişik bir duygu yaa izlerken bile içim bir tuhaf oldu

kolay mi oldu gercekten
bende suda dogum düsünüyorum kararsizim ama denemek istiyorum :1hug:

Slm kızlar,umarım iyisinizdir.okuldan geldim acayip bitkin hissediyorum,artık zor gelmeye başladı walla işe gitmek:1no2: sabahları uyandığım sırada bacağıma kramp giriyordu ve sırtım artık çok ağrımaya başladı. dr magnezyum verdi ama tadını hiç beğenmedim yokmu bunun başka çaresi kızlar ya?
Özlem bu arada delikanlı çok tatlı çıkmış maşşallah

vidim ozman canım magnezyum acısından zengin besinler tüketmende fayda var en azından ilacın tadından daha iyidir..

Çok saol ya Cimcimecim canım senden rica etsem bana takvim yapabilir misin???? yanında bebişimin resmi olan hani senin büyüttüğün :)) En son adet tarihim 5 Mayıs

Tatlım saol ben hala işteyim(( hastayım heryerim ağrıyor gerçekten en zoru sabah, bana da dr magnezyum verdi ama tadı güzel portakallı kötü değil yani

adaşım özlem...
canım eymen ismi çok güzelll..yeğenim ismi bebeğine vermeseydi kesin ben koyardım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…