2009 Şubat Anneleri

masalllah kizlar benimki daha minicik :)) 24+1
sanirim en kücük derinzlm le benim bebisim :))

günaydın arkadaşlar:))
bizde 25 haftalık oldukhihoyyyt
evet canım ya benimde öyle ağrılarım oluyo yarın akşam dr gitcem sorem bakam ne dicek

Sor evet bakalım ne diyecek.Ben daha önce sormuştum doktora bana suda eriyen magnezyum ilacı verdi onun da tadı hiç hosuma gitmedi.İçiyomuyum pek değil :1no2:

buarada forumda erken doğum yapan bir bayan varmış..26 haftalık dünyaya getirmiş..
allahım yaaa minicik birşey:))rabbim anasına babasına bağışlamış..

bu arada sabah kalktığımda iç çamaşırım bayağı batmış..iki gün kanamam yokdu yaa hemen pedimi falan çıkarmıştım..allahtan yatağıma geçmemiş...şuandada birşey yok...
şimdi gitsem hemen alttan muayene yapacaklar...işde en büyük korkum...
sonrada utrasonla bakacaklar ama herzamanki gibi sadece dinlen diyecekler..başka birşey yok...
çok şükür ki bebeğim oynuyor..

tatosumm cnmm yaaaa
nerde rica etsem linki atarmisinn , ayy masallah bebise :)
sagliklidir ins :)) heyecanlandimm kiiiz yaklastik bizde artik :)))

ins . yoktur cnm bisey :Saruboceq:
dualarimiz seninlee ve tüm hamilelerle cnmm :teselli:
nezaman gitceksin doktora ? bizi habersiz birakma nolur

ins . yoktur cnm bisey :Saruboceq:
dualarimiz seninlee ve tüm hamilelerle cnmm :teselli:
nezaman gitceksin doktora ? bizi habersiz birakma nolur

allah razı olsun canım..:1hug:
açıkcası ben alıştım artık..kanama olmadığı zaman şaşırıyorum..-tatlicadiarzu-
ağrım sızım veya başka birşey olsaydı şimdiye kadar giderdim..ama şu durumda haftaya giderim diyorum..
yaa şu bir gerçek sakındığın göze çöp batarya benimki o hesap galiba...
yerimseniben

kızlar oğluşu okula götüreceğim..şimdilik hoşçakalın...

canım ya cumartesi gecesi aynı korkuyu bende yaşadım ilişki sırasında çok açık renkte kanamam oldu öle korktum ki anlatam ağlamaya başladım eşim korkma bişi yoktur desede bana belli etmesede oda korktu allahtan yavrum kıpır kıpırdı bu zamana kadar gelipte onlara bişi olması aklımın köşesine bile getirmek istemiyorum çünkü ilkini kaybettim
allah bizi evlat acısıyla sınamasın

saol tatosum link icin
sen genede dikkatli ol cnm cok fazla yürümemeye calis
allaha emanet olun

evet canım ya sabah akşam tekmeliyor. öyle alıştım ki tekmelerine. bazen hareket etmeyince korkuyorum bişey mi oldu diye.

floryacim evet bende meraklaniyorum tekmelemeyince
bir kac gün cok hareketli oluyor sonra bir iki gün sesi cikmiyor yavrumun
gecen gece mesela ilk defa sabaha kadar tekmeledi cok yoruldu sanirim simdiden uyuyor :)))
bol bol su iciyorum cokta düzenli yemege basladim

hayaletorka cnm ne güzel nerdeyse ayni günlerde dogum yapicaz :))

bir sey sorcam size benim ilk hamileligimde oglum hic gelmek istememisti yani 40 haftayi doldurmustuk hayla tik yoktu agri sizi acilma hic birsey simdide korkuyorum ya buda tembellik yaparda gelmek istemezse ama her gebelik ayni degil dimi kizlar ins. bu defa zamaninda gelir okadar cok bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…