Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün medipol leyla hanım a gittim...arka arkaya 2 normal doğuma denk geldiğim için tam 2 saat bekledim...işin kötü tarafı bekleme alanı ile normal doğum yapılan doğumhane aynı yerde..yani doğumhanenin kapısında oturuyorsunuz doktoru beklerken..tabi içerdeki anne adaylarının çığlıklarını-bağrıntılarını hepsini duyuyorsunuz...kapı açılıp/kapandıkça iyice siniriniz bozuluyor...nasıl hiç bekleyenlerin psikolojisini düşünmeden böyle bir hata yapmış hastane anlamadım doğrusu...doktora gelince güleryüzlü, hastasıyla ilgilenmeye çalışan pozitif bir kadın..ama başı acayip kalabalık...hastane 20 dakika aralıkla verilen randevuları 10 dakikaya düşürmüş..kadın jet hızıyla muayene etmeye çalışıyor...tam 10 kg. almışım...bebek iyi durumda...perşembe günü şeker yüklemesi yaptıracağım...ciddi bir kansızlık çıktı bende...demir hapını günde 2 adete çıkardı...onun dışında oğlum 800 gr....çarşamba günü de medical park can bey e görüneceğim...bakalım hangisi içime sinecek..bu arada medipol de muayene ücreti 25 ytl (ssk)...zorunlu sezaryen 1500 ytl...isteğe bağlı sezaryen 2500 ytl...bilginiz olsun...[/QUOTE
Ben de geçen hafta gittim Medipol e Leyla Hanım a dr çok tatlı dilli ii biri ama gerçekten çok yoğun ben zaten doktorumdan yoğunluğu için vazgeçmek zorunda kalmıştım ama değmez geri döndüm kendi doktoruma. Zaten Leyla Hn da eskiden sohbet ederdik bolbol zamanımız vardı ama şimdi malesef çok yoğunuz dedi açıkça hastanenin kalitesinin düştüğünü söylemeye çalıştı.
canım ya cumartesi gecesi aynı korkuyu bende yaşadım ilişki sırasında çok açık renkte kanamam oldu öle korktum ki anlatam ağlamaya başladım eşim korkma bişi yoktur desede bana belli etmesede oda korktu allahtan yavrum kıpır kıpırdı bu zamana kadar gelipte onlara bişi olması aklımın köşesine bile getirmek istemiyorum çünkü ilkini kaybettim
allah bizi evlat acısıyla sınamasın
selam kızlar dün öğle arası bebeğim tvde suda doğum yapan bir kadını izledim 3, çocuğuymuş çok kolay oldu 15-20 dk anca sürdü çok değişik bir duygu yaa izlerken bile içim bir tuhaf oldu
Slm kızlar,umarım iyisinizdir.okuldan geldim acayip bitkin hissediyorum,artık zor gelmeye başladı walla işe gitmek:1no2: sabahları uyandığım sırada bacağıma kramp giriyordu ve sırtım artık çok ağrımaya başladı. dr magnezyum verdi ama tadını hiç beğenmedim yokmu bunun başka çaresi kızlar ya?
Özlem bu arada delikanlı çok tatlı çıkmış maşşallah