izmirli arkadaslar bi sorum var
dün gece aklima takilmisti ,bi aralar duymustum izmirin cesme suyu artik icilmiyor diye yani icilmezse daha iyimis dogru mu bu ??
cimcimecim annen dışardan su almıyorsa sen geldiğinde üye olursun bir sucuya. eve getiriyorlar damacana ile.
ssaslan dün girecekti galiba ayrıntılıya. adını bilseydim kent hast.tel. eder sorardım. ama birazdan gelir herhalde 28.hafta henüz dolmadı.
1 haftadır yoğun bir kıpraşma var ama nedense tatlı bişiler yediğimde iyice zıplama aşamasına geliyor dün akşam iyice başladı tekmelere ama tek sorun babamız elini koyunca sesi çıkmıyor :)
babamız çok bozuluyor yalnız bir ara baktım iyice kafaya taktı bu çocuk senden başkasına hayatta yüz vermez diye. ilk evlendiğimizde aman çocuk olmasın diyen adam şimdi neredeyse beni unuttu telefonda sen nasılsın yerine bebek nasıl demeye başladı:)
mrb kızlar nasılsınız? bizde eşimle dün hep dışardaydık o yüzden giremedim nete. dün bebek odalarına baktık bu ay almamız lazım artık kokusunun falan gitmesi için. ya benim bebiş hala güçsüz vuruyo eşime diyorum oda sen bebeği boksör mü sandın diyo :))) yaa benden cuma günü süt geldi şok oldum ve sonra sızladı şimdi hiç ellemiyorum yine gelir diye
mrb cnm
süt gelir normal bendede oluyor ama kurumus sekilde ,bizde bu ay sonu tüm eksiklerini almayi düsünüyoruz , onlar icin alisverise cikmak ne zevkli olyor tüm gün disarda olsam bile yorulmam heralde:asigim:
cnmm azmi su iciyorsun benmesela üc gün arka arkaya asiri az su icmistimklava:
bebisim hic tekme atmadi ,simdi gene kendimi topladim bol icmeye calisiyorum tekmeler basladi ama hafif hafif ..özellikle cok su ictigimde siddetli tekme atiyor :1rolleyes:
sasslan dan haber varmi kizlar bugünlerde gitcekti doktora , gittimi acaba ?
yok kızlar ayın 10unda randevum
kısmetse önümüzdeki hafta bu saatlerde bebişimi görmüş olacağım
bızdığım inanılmaz garip kuvvetli hareketler yapıyordışarıdan bakınca kendi çapında göbeğimde dalgalar oluşturuyor:dance: