2009 Şubat Anneleri

izmirli arkadaslar bi sorum var
dün gece aklima takilmisti ,bi aralar duymustum izmirin cesme suyu artik icilmiyor diye yani icilmezse daha iyimis dogru mu bu ??

evet canım doğru. arsenik oranı yüksek diye haberler çıktı. biz zaten yıllar oldu çeşmeden su içmeyi unuttuk. fakat şimdi çay ya da yemek yaparken de çeşme suyu kullanmıyoruz.

cimcimecim annen dışardan su almıyorsa sen geldiğinde üye olursun bir sucuya. eve getiriyorlar damacana ile.

ssaslan dün girecekti galiba ayrıntılıya. adını bilseydim kent hast.tel. eder sorardım. ama birazdan gelir herhalde 28.hafta henüz dolmadı.

ssaslan dün girecekti galiba ayrıntılıya. adını bilseydim kent hast.tel. eder sorardım. ama birazdan gelir herhalde 28.hafta henüz dolmadı.

ins. güzel haberler verir arkadasimiz bize :Saruboceq:
bakalim bebisi kac gram olmus
bende persembe gidiyorum doktora ayyyy cok heyecanliyim kocaman olmustur simdi
sabaha kadar teklemeyip durdu onu hissediyim diyede uykum kacti :asigim:
sizinkiler nasil sabaha kadar tekmeliyormu ?? kaydirigubbakcemile3

1 haftadır yoğun bir kıpraşma var ama nedense tatlı bişiler yediğimde iyice zıplama aşamasına geliyor dün akşam iyice başladı tekmelere ama tek sorun babamız elini koyunca sesi çıkmıyor :)

1 haftadır yoğun bir kıpraşma var ama nedense tatlı bişiler yediğimde iyice zıplama aşamasına geliyor dün akşam iyice başladı tekmelere ama tek sorun babamız elini koyunca sesi çıkmıyor :)

kaydirigubbakcemile3
ayni sey bizdede vardi babasi elini koyuyor oglum tekme atmiyor kaydirigubbakcemile3
anneye dahami düskün olcaklar ne sengözlerimebaksanab
kiyamam ben onlara mis kokulu olcaklar yaaa
aklima geldikce hamile oldugum göbek atasim geliyor :roflol: saka gibiiiii :dance: :CüvCüv:

babamız çok bozuluyor yalnız bir ara baktım iyice kafaya taktı bu çocuk senden başkasına hayatta yüz vermez diye. ilk evlendiğimizde aman çocuk olmasın diyen adam şimdi neredeyse beni unuttu telefonda sen nasılsın yerine bebek nasıl demeye başladı:)

kaydirigubbakcemile3
cok güldüm walla kaydirigubbakcemile3 benim esimde benim uyudugumu sanip bebegin tekme atmasini bekliyor atincada hafif bi gülüyor kaydirigubbakcemile3
tadini cikariyorum uyumus numarasi yapiyorum bende :jeyyar: cok hosuma gidiyor gelip bebisi dinliyor beni seviyor falan :asigim: sırnaşık şey

eskiden geldiğinde hemen bilg başına oturuyordu baktım şimdi soruyor azıcık 1 saat oyun oynayabilirmiyim bide gözünü korkuttum dün akaşm bebek olunca bilgisayar odadan çıkıcak diye bozuldu ama ses çıkaramadı:) nedense tatlılara çok tepki veriyor bizimkiisi ekşi bişey yediğimde karnımın içinde taklalar atıyor anladım ki ekşiyle arası pek yok

mrb kızlar nasılsınız? bizde eşimle dün hep dışardaydık o yüzden giremedim nete. dün bebek odalarına baktık bu ay almamız lazım artık kokusunun falan gitmesi için. ya benim bebiş hala güçsüz vuruyo eşime diyorum oda sen bebeği boksör mü sandın diyo :))) yaa benden cuma günü süt geldi şok oldum ve sonra sızladı şimdi hiç ellemiyorum yine gelir diye

benim esimde bayilir pc ye girmeye ama bebis gelince pek girceklerini sanmiyorum hep onlarin yaninda olmak isterler :))
bende hic eksi yemiyorum öyle tatli cikolata yiyince falan oynamiyor benimki sadece cok su icersem hareketleriniyor yavrumm

mrb cnm
süt gelir normal bendede oluyor ama kurumus sekilde ,bizde bu ay sonu tüm eksiklerini almayi düsünüyoruz , onlar icin alisverise cikmak ne zevkli olyor tüm gün disarda olsam bile yorulmam heralde:asigim:
cnmm azmi su iciyorsun benmesela üc gün arka arkaya asiri az su icmistim klava:
bebisim hic tekme atmadi ,simdi gene kendimi topladim bol icmeye calisiyorum tekmeler basladi ama hafif hafif ..özellikle cok su ictigimde siddetli tekme atiyor :1rolleyes:

cnm bilmiyorum ki bugün çok su içicem özellikle sonra oynamıyo diye strese giriyorum o zaman hiç oynamıyo

slm kızlar ben anca gelebiliyorum.dün tatildi havada güzeldi gezdik baya.bugün 12 de kalktım ama bebiş oynuyomus kalktıgımda bende yarım saat kalkmadım onu dinledim.oyyy nasıl tatlı bunlar ya.

sasslan dan haber varmi kizlar bugünlerde gitcekti doktora , gittimi acaba ?

yok kızlar ayın 10unda randevum
kısmetse önümüzdeki hafta bu saatlerde bebişimi görmüş olacağım

bızdığım inanılmaz garip kuvvetli hareketler yapıyor dışarıdan bakınca kendi çapında göbeğimde dalgalar oluşturuyor:dance:

hadi bakalım güzel haberler getir bize...
aynen benimkide dışarıdan bakılınca belli oluyor..seyretmeye doyamıyorum miniğimi :asigim:

kızlar doktordan geldim yeni 28 cm 860 gr olmuş kızım doktor iyi dedi genel durumuna da çok şükür inanamadım bir ay önce 450 grdı çok çabuk büyüyorlar ya Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…