2009 Şubat Anneleri

cnm benimde simdi akinti sorunum var su gelmesi derken dogum öncesi suyun patlamasindan mi bahsettiin ??:1shok:

Önemli bişi değildir korkma cnm 1 kaç kez banada oldu.

cnm benimde simdi akinti sorunum var su gelmesi derken dogum öncesi suyun patlamasindan mi bahsettiin ??:1shok:

ya canım anlamadım ki bu ne. akıntı mıdır nedir. akıntının miktarından fazla. böyle resmen çamaşırım ıslandı epey. su gibi. içinde pütür pütür bişeyler de geldi. kokusu normal akıntı kokusuna benziyo. ama resmen su gibi gitti. akıntı gibi hafif yapışkan değildi.

şimdi bi arkadaşa sordum bazen olur öyle dedi ama ben korktum bi kere. doktora söylemeden rahat edemiycem.

korkumdan kalkmak istemiyorum ya yine öyle olursa.

ama bebişin hareketlerini hissediyorum. bi sorun yoktur demi kızlar ya.

yoktur cnm korkma :1hug:
bebiste hareket ediyorsa zaten hic bi sorun yoktur ama sor genede doktora icin rahatlasin hem bizide bigilendirirsin bu konuda
benim oglumda sancim gelmeden gitmek zorunda kalmistim ya hastaneye suni sanci vermeleri icin acilma ffalan yoktu agrim yoktu
bebegin suyu cok az kalmisti oyüzden benim dogurmami bekliyemediler :çok üzgünüm:
sancilarim baslamisti sonra suyum geldi ama öyle asiri bi islaklik yoktu camasirim islanmisti tek hastanedeyken :çok üzgünüm:
nolur olmaz sor bi doktora tatlim :teselli:

canım sorucam ben şimdi yine de. içim rahat etmedi. hiç bi sitede su gibi akıntıya normal olabilir demiyo.

canım sorucam ben şimdi yine de. içim rahat etmedi. hiç bi sitede su gibi akıntıya normal olabilir demiyo.

bitanemm yoktur biseyy bebisin hareket ediyormus yaa
seni korkutmak icin anlatmadim ben onu senağlama benimde akintim var bende soruyim doktoruma ozaman persembe günü :teselli:

bitanemm yoktur biseyy bebisin hareket ediyormus yaa
seni korkutmak icin anlatmadim ben onu senağlama benimde akintim var bende soruyim doktoruma ozaman persembe günü :teselli:

canım yok zaten sitelere bakıyorum şimdi de. su gibi akıntı normal değilmiş ama. idrar kaçırma yada dediğim gibi suyun erken gelmesi olabilirmiş.

ya bi arkadaş daha vardı sanki aynı şeyi yaşayan. ssaslan mıydı. o ne yaptı acaba. bi ped gibi bişey vardı galiba bakmak için o sıvı amniyon sıvısı mı değilmi diye.

onun ne çıktı sen okudun mu canım.

bi de senin akıntı nasıl.

canim cok sükür sasslanin sonucu iyi cikti :dance:
benim aslinda akinti sorunum yeni degil hamileligimin basindan beri vardi arada sirada daha cok geliyor ama öyle camasirimi islatcak kadar degil
kati, cok hafif sarimsi ... daha bu konuyla ilgili doktorumla konusmadim cekindim
normaldir diye düsünmüstüm ama detayli arastirmam gerek sanirim şutarafagitti

kızlar ya bebişim09dan haberi olan var mı sitenin müdavimlerindendi ama çoktan beri yok kötü birşey olmamıştır inşallah insan merak ediyor

kızlar ya bebişim09dan haberi olan var mı sitenin müdavimlerindendi ama çoktan beri yok kötü birşey olmamıştır inşallah insan merak ediyor

ins. bisey yoktur cnm bende cok merak ediyorum
moderatörler bilmiyormudur onun mail adresini bi ordan sorsak hic böyle girmemezlik yapmazdi
hakli olarak mail adresini vermezler ama ona bi mail yazsinlar arkadaslarin merak ediyor diye umarim sonuc alinir

küçükkedicik sen en iyisi dr.una tel.et no su varsa sende. ben kötü birşeyden şüphelenmedim. su gelse sancılarda olurdu gibime geliyor. bu önemsiz birşeydir büyük olasılık ama içinin rahat etmesi için telefonda dr.a danış.
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm.

kizlar ben form yöneticilerinden bir ablamiza mail yazdim bebisin mail adresini sordum ins. iyi sonuc aliriz

kızlar su gibi, kokusuz-renksiz akıntı bende de oluyor..hatta günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum...ama hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin...ben doktoruma sordum normal dedi...vücudunda artan progesteron hormonu sebep oluyor dedi...ayrıca bırakın amniyon sıvısının azalmasını benimki fazla bile...tabi siz yine de danışın ama normal böyle şeyler..vücut evrim geçiriyo...her gün bir yerimizden ayrı bir alarm geliyor...benimde geceleri sol göğüs altımda kaslar çekiyor, bayağı da canımı yakıyor..ama artık herşey için doktoru aramaktan vazgeçtim..vücut uyum sağlıyo diyorum panik yapmıyorum....

kizlar o ablamizda msn adresi yokmus mail adresinden ulasmaya caliscakmis
dua edelimde bebisim geri cevap yazsin :))))

canım bence hiç zaman kaybetmeden drunu ara
teselli -destek bir noktaya kadar önce tedbirimizi almamız sonra kendimizi rahatlatmamız lazım

benimki sürekli yatıyor olmamdan kaynaklanıyormuş
biliyorsunuz tuvaletim için bile yataktan kalkmıyorum ve sürgü sürüyorlar
idrarımı yaparken bir kısmı vaginaya giriyormuş daha sonra o çıkıyormuş
ama önemli bir şey kontrol edilmeli istersen
http://tip.cumhuriyet.edu.tr/c24kad...msayfalari/17Kadindogum_sizin_sorulariniz.htm

Doğumun başladığı nasıl anlaşılır? Belirtileri nelerdir?

Nişan, kasılmalarla birlikte olan sancı ve/veya suyun gelmesi bize doğum eyleminin başladığını gösterir.Bu üç belirti sıra ile değildir. Her kadında ve bir kadının her doğumunda farklı sıralarla bu belirtiler gerçekleşebilir.
Nişan: Gebelik boyunca kapalı olan rahim ağzında rahmi ve bebeği enfeksiyonlardan korumak amacıyla pelte gibi sümüksü bir tıkaç oluşur. Bu tıkaca nişan denir. Rahimdeki kasılmaların etkisiyle gevşeyen rahim ağzından bu tıkaç düşer. Bu bize doğumumuzun çok yaklaştığını, bugün yarın doğuracağımızı gösterir. Ha-zırlıklarımızı gözden geçirmek için zamanımız vardır.
Suyun gelmesi: Bebeği koruyan su kesesi gerilmenin ve kasılmaların etkisiyle yırtılabilir, bu nedenle amnion suyu rahimden dışarı akar. Su kesesi üst bölgeden ve sıyrık şekilde yırtılmışsa amnion suyu sızıntı şeklinde akabilir. Bazen bu durumda gebeler idrar kaçırma ya da akıntı nedeniyle ıslaklık olduğunu düşünebilir. Amnion suyu akıntı gibi koyu kıvamlı değil, su gibi akışkandır. Rengi açık sarı ya da ıhlamur çayı gibidir.
Ağrı: Doğumun başladığını gösteren bir diğer belirti de karında sertleşme ile birlikte ağrının hissedilmesidir. Başlangıçta hafif olan, kısa süren ve seyrek olan bu sancılar gittikçe daha uzun, şiddetli ve sık hale gelir. Doğum sancıları başladığında hemen hastaneye gitmeniz gerekmez. Ancak sancılarınız yaklaşık dört-beş dakikada bir geliyor olduğunda hastanede olmanız gereklidir

linkte verdiğim siteden alıntı
basit bir test yöntemi var
eczaneden alacağın basit bir test var
ALTEST amniyotik sızıntı kiti
ped şeklinde
çamaşırına takıyorsun ve ıslanmasını bekliyorsun
ıslandıktan sonra prospektüsünde tarif edildiği gibi ped içindeki stribi çıkartıp kurutma kutusuna koyuyorsun ve 10 dak bekliyorsun mavi renk oluşumu varsa acilen dra gitmen gerek

ssaslan ya allah yardımcın olsun senin durumun baya zor hep yatakta .yemekleri yada ev işini kim yapıyor.rabbim işalah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin

kızlar merhabalar dün bütün gün dışardaydım ilk alışverişimi yaptım sayılır bir sürü şey baktım ay başından itibaren de onları tamamlıyıcam .
resimleri ekliyorum bakıp yorum yapın bakalım
bu arada chicco da kolsuz bodyler 5 li takım : 19 ytl
2 li zıbınlar 19 ytl ytl .
hastane çıkışı : 60 ytl
3 lü kolsuz bodyler : 15 ytl di sanırım
birde bazı ürünlerde 2. ürüne % 50 indirim var
yaz için almak isteyenlere duyurulur
kış sezonu yüksek fiyatları ben indirimi bekliyicem

kızlar napıyosunuz bakalım biz bugün erken çıktık işten yarım günmüş şaşırdım valla hemen eve gelip bilgisayarı açtım buraya bakmadan yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…