2009 Şubat Anneleri

ssaslan ya allah yardımcın olsun senin durumun baya zor hep yatakta .yemekleri yada ev işini kim yapıyor.rabbim işalah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin

sağol canım
annem -sürekli ve zaman zaman kayınvalidem yanımda
ve haftada 1 ya da 2 gün haricinde eşim
malum biz fethiyede yaşıyorduk eşimin işi orada
ben zaten ağustosta işi bırakmıştım mecburen
izmire kontrole gelip de burada mahsur kalınca sağolsunlar eşimin işverenleri önce sağlık sen eşine bak dediler arada ihtiyaç oldukça gelir gidersin
allah razı olsun özel sektörde hala iyi insanlar varmış

küçükkedicik bizi haberdar et tamam mı
iyi haberlerini bekliyoruz canım

demircool napiyorsun sekerim
ben giremiyorum pek msne :KK43: k.pederim gelicek iki saat sonra
k.pederimin ve cici k.validemin sevdigi yemekleri yapmakla meskulüm :KK66:)

slm millet ben geldimm,:lepi:

siteye çok zor girdim:eek:klava: giremeyeceği diye baya sinirlenmiştim ama sonunda girmeyi başardımkötükedihüso

biz dün doktordaydık, bu kez başka doktor deneyelim dedik,ve gittik

kızımın 3 boyutlu resmini de verdi ,çok sevindim, sabah akşam saat başı kızımın resmine bakıyorum:asigim:

size de göndermek isterim ama nasıl göndereceğim ki, bizim makine fotoğrafın fotoğrafını çekmiyor

ama benden bişey almamış sanki yaaa

gerçi kocama benzemesini çok istemişm ama , şimdi kendimden de bişeyler görmek için can atıyorum
ama tık yok:1no2:, babasının kopyası cadı..:CüvCüv:

onun dışında benim diyet hala devam ediyor ve işe yarıyor milllet, 20 gündür hiiç kilo almamışım

ve kızım da 710 gr olmuş..

kızımın her tarafını inceledi herşeyin yolunda olduğunu söyledi, Allahtan başka ne isterim kii

demircool napiyorsun sekerim
ben giremiyorum pek msne :KK43: k.pederim gelicek iki saat sonra
k.pederimin ve cici k.validemin sevdigi yemekleri yapmakla meskulüm :KK66:)

iyiyim canım napim.daha işler beni bekliyo her zamanki gibi yarım saat kala kalkar hızlandırılmıs bicimde yaparım:eek:klava: sanada kolay gelsin canım.yorma fazla kendini sakın :eek:klava:

slm millet ben geldimm,:lepi:

siteye çok zor girdim:eek:klava: giremeyeceği diye baya sinirlenmiştim ama sonunda girmeyi başardımkötükedihüso

biz dün doktordaydık, bu kez başka doktor deneyelim dedik,ve gittik

kızımın 3 boyutlu resmini de verdi ,çok sevindim, sabah akşam saat başı kızımın resmine bakıyorum:asigim:

size de göndermek isterim ama nasıl göndereceğim ki, bizim makine fotoğrafın fotoğrafını çekmiyor

ama benden bişey almamış sanki yaaa

gerçi kocama benzemesini çok istemişm ama , şimdi kendimden de bişeyler görmek için can atıyorum
ama tık yok:1no2:, babasının kopyası cadı..:CüvCüv:

onun dışında benim diyet hala devam ediyor ve işe yarıyor milllet, 20 gündür hiiç kilo almamışım

ve kızım da 710 gr olmuş..

kızımın her tarafını inceledi herşeyin yolunda olduğunu söyledi, Allahtan başka ne isterim kii

ayol meraklandım şimdi kızını görmek istiyorum.sevindim normal cıkmasına aybuke cim.valla kilo almamanada sevindim acıkcası imrendim :mymeka: :mymeka: bende dikkat ediyorum ama yediklerime.bizim cadıda babasına bensiyor.dr amca öyle dedi.babamızda övüne övüne bitiremiyo:dilcikar:

ben dün gittiğim doktorla doğumu konuştum, nasıl olduysa artık ilk kez bir doktor normal doğumu tavsiye etti, ben korktuğumu söyledim, o da önce kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekir dedi, yoksa doğum sırasında çok acı çekersein dedi normal doğum ücreti 350 YTL dedi, bana biraz abartılı bir rakam gibi geldi, sonuçta normal doğurtacak, ekstra yaptığı bir iş yok ama piyasa nasıl bilmiyorum

dün bir de loğusa pijamasına baktım ona da 50 YTL dediler, normal bir pijama , farkı sadece göğüs kısmının açılabilir olması, o da pahalı geldi tabi gerekirse alacağım ama daha başka yerlere sorup fiyat araştırması yapmadım, cimri miyim neyim..

ayol meraklandım şimdi kızını görmek istiyorum.sevindim normal cıkmasına aybuke cim.valla kilo almamanada sevindim acıkcası imrendim :mymeka: :mymeka: bende dikkat ediyorum ama yediklerime.bizim cadıda babasına bensiyor.dr amca öyle dedi.babamızda övüne övüne bitiremiyo:dilcikar:

ayy sorma canım, bu zamana kadar benim kadar ilgilenmiyordu, dışarıdans eyerediyordu bizi, ama dün 3 boyutlu fotoğrafını görünce ve etraftan da babasının kopyası laflarını duyunca havaya girdi bizimki, bana ilk kez bu sabah işe giderken kendine iyi bak, çocuğuma da iyi bak dedi yaaa:dance: fotoğraf ne kadar etkilemiş onu, artık çocuğu olacağının farkında

ya elbetteki erkekler de herşeyin farkında oluyorlar ama bizim yaşadığımız o duyguları onlar yaşayamıyorlar, illa ki birebir görmeleri kucaklarına almaları gerekiyor baba olduklarını anlamaları için değil mi sizce de..bak benim eşim birebir 3 boyutlu fotoğrafını görene kadar, çok da benim kadar ilgili değildi, şimdi o da heyecanını yaşadı..kaydirigubbakcemile5

ben dün gittiğim doktorla doğumu konuştum, nasıl olduysa artık ilk kez bir doktor normal doğumu tavsiye etti, ben korktuğumu söyledim, o da önce kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekir dedi, yoksa doğum sırasında çok acı çekersein dedi normal doğum ücreti 350 YTL dedi, bana biraz abartılı bir rakam gibi geldi, sonuçta normal doğurtacak, ekstra yaptığı bir iş yok ama piyasa nasıl bilmiyorum

dün bir de loğusa pijamasına baktım ona da 50 YTL dediler, normal bir pijama , farkı sadece göğüs kısmının açılabilir olması, o da pahalı geldi tabi gerekirse alacağım ama daha başka yerlere sorup fiyat araştırması yapmadım, cimri miyim neyim..

normal doğum için 350 bence gayet normal bir fiyat orda nasıl bilmiyorum ama burda fiyatlar çok uçuk benim kontrollere gittiğim hastanede normal 1000 ytl sezeryan 1700 ytl ben onun için başka bir hastane araştırıyorum bir kaçtne buldum normal doğum 300 ytl birde devlet hastanesi var oda 50 ytl gidip bakıcam fiyatı kadar hastanede önemli çünki pijama takımına gelince evet o bencede pahalı

canım ben 3 boyutluya girmedim henüz.biz 3 aylıkken gördük kızımın elini kolunu vs.o zamandan beri babası pak ilgili hem benle hem kızıyla.elini görmüş de beyefendi kızım el salladı bana dedi 1 hafta.3 boyutluya girsek nolur bilemem valla.ama şimdiden ona benzedigi kesin heralde galiba sandımca.dr dedi.ben itiraz ediyorum :mymeka:

canım ben 3 boyutluya girmedim henüz.biz 3 aylıkken gördük kızımın elini kolunu vs.o zamandan beri babası pak ilgili hem benle hem kızıyla.elini görmüş de beyefendi kızım el salladı bana dedi 1 hafta.3 boyutluya girsek nolur bilemem valla.ama şimdiden ona benzedigi kesin heralde galiba sandımca.dr dedi.ben itiraz ediyorum :mymeka:

3 boyutlu çok farklı yaa, benim gittiğim bütün doktorların ultaronu 3 boyutlu idi, o çaıdan şanslıyım, kendi doktorumunki de öyle ama benim doktorum hiç 3 boyutlu resim vermiyordu, bu yüzden başka doktora gittik, nihayet alabildim resmini, ben başından beri kızımın 3 boyutlu halini görüyordum ama elimde hatıra olabilecek bir resmi olsun istiyordum

aslında ankara da muhakkak uygun fiyatlı özel hastaneler vardır, iyice araştırdın mı? bak benim kendi gittiğim hastane özel hastane ama bizim kurumla anlaşmalı olduğu için fark ödemiyorum, bu gittiğim doktorda özel hastanede sadece 10 YTL ödedim vezneye o kadar, yani gidip te 70-100 YTL hiç ödemedim muayenede..bence araştır iyice , kesin vardır uygun fiyata muayene olabileceğin bir özel hastane.

normal doğum için 350 bence gayet normal bir fiyat orda nasıl bilmiyorum ama burda fiyatlar çok uçuk benim kontrollere gittiğim hastanede normal 1000 ytl sezeryan 1700 ytl ben onun için başka bir hastane araştırıyorum bir kaçtne buldum normal doğum 300 ytl birde devlet hastanesi var oda 50 ytl gidip bakıcam fiyatı kadar hastanede önemli çünki pijama takımına gelince evet o bencede pahalı

yuhhhkafamçokkarıştı 1000 YTL çok yaaaa,

bak devletle arasındaki farka devlet 50 YTL

ama muamele de çok önemli biliyor musun? genellemek doğru değil ama devlet hastanelerindeki ebeler malesef pek de hasta haklarına ve hasta psikolojisine uymuyorlar, sen acı çekerken, seni sinir edebilecek kelimeler kullanabiliyorlar, hatta senin acını hafifseyerek dalga bile geçebiliyorlar, tabi bunlar benim duyduklarım yaşamadım ama yine de insan kendini psikolojik olarak rahat hissedebileceği bir yerde doğum yapmak istiyor.

ben acı çekerken sakin ol demeli, kes sesini diye bağırmamalı:1no2:

yuhhhkafamçokkarıştı 1000 YTL çok yaaaa,

bak devletle arasındaki farka devlet 50 YTL

ama muamele de çok önemli biliyor musun? genellemek doğru değil ama devlet hastanelerindeki ebeler malesef pek de hasta haklarına ve hasta psikolojisine uymuyorlar, sen acı çekerken, seni sinir edebilecek kelimeler kullanabiliyorlar, hatta senin acını hafifseyerek dalga bile geçebiliyorlar, tabi bunlar benim duyduklarım yaşamadım ama yine de insan kendini psikolojik olarak rahat hissedebileceği bir yerde doğum yapmak istiyor.

ben acı çekerken sakin ol demeli, kes sesini diye bağırmamalı:1no2:

evet bende öyle bir muamele görmek istemem o yüzden araştırıyorum çok zor napıcam bilmiyorum herkez bir hastane tavsiye ediyor doğumdan çok hastaneden korkuyorum bende çok duydum öyle şeyler çünki

allah kolaylık versin ...
hastane çok önemli hatunlar..benim arkadaş bir özel hastanede doğumunu yaptı normal olarak ama bebeğin kolunu ne yaptılarsa şuan bebeğin eli oynamıyor:KK43:(
rabbim böyle şeylerden korusun..tecrübe çok önemli ...

şahsen ben kartal araştırmayı düşünüyorum ama kesin kararımı daha veremedim..bakalım...

kızlar ben 3 doğumumda devlet hastanesinde yaptım..evet insanlara hor davranıyorlar..bazen seni kobay olarak dahi kullanıyorlar..başıma geldiği için biliyorum..
rahimimin açılıp açılmadığını anlamak isteye tam 5 asistanla hoş olmayan anlar yaşamıştım..
hemşirelerin hoş olmayan diyaloglarınıda ayrıca bahsetmek istemiyorum..siz acı çekerken kahvesi elinde gülücükler içinde dolaşan insanlarımı?ayrıca lavma yapıldıktan sonraki tek tuvalet başında sıra beklemek afedersiniz altınıza kaçıracak duruma gelmeniz inanki hoş hatıralar değil..
inanın çok zor..bu yüzden hastane seçimini çok iyi yapın..tecrübeli elerin olmasınada özen gösterin..rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın..

ya kızlar sinir oldum siteye giremedikçe

küçükkedicik ne yaptın nasıl oldun

bebişim09 kötü bişey mi var ki
mail yazmışlar mı ki acaba cimcime ?

bende siteye girmekde zorlanıyorum...çok kötü resmen alışkanlık yaptı..

X