2009 Şubat Anneleri

canım ya allah sana ve bu yavrularına ömür versin.benim hayattaki tek felsefem kader kadere çok inanıyorum.düşünsene onlar daha doğmamış yaşamamışken çok üüzlüyosun .bide düşünsene 20 sene okut büyüt dertlerine ortak ol.sonra şehit olsun.allah şehit annlerine sabır versin .çok üüzlüyorum.allah kimseye evlat acısı tatırmasın.

AYY EVET CANIM...
NE KADAR DOĞRU RABBİM BUNUN BİLE SABRINI VERİYOR İNSANA..
LANET OLSUN BUNLARI YAPANLARA..kötükedihüso
BİR ANA İÇİN NE KADAR ACI VERİCİ BİR OLAY...senağlama
RABBİM KİMSEYE BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN...:Saruboceq: :Saruboceq:

ssaslan sonucunun güzel cıkmasına sevindim canım.tatoşcum alllah sana bolbol sabır versin canım.benim kızda dünden beri dönüyor.yani elimisi koydugumuzda döndügünü hissediyoruz.o daha zevkli yaa.allahım inşallah vaktinde dogarlar.

Demirciğim..
Allah razi olsun canim...kirkbirkere maşallah kizina..
şu kizlarda ayri bir güzel yaaa doğsada sevsek senin kizi :nazar: :nazar:uzaktanda olsa a.s.
Hatta dünür mü olsak yaaaa..
Ama senin ufaklik biraz hiperaktif benimki agir abi takiliyor:))

bu saatten sonra vakitlerini beklemelerini dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden zaten

bebişlerin tekmelerinden bahsetmişsiniz de
oğluşum bazen bağırsaklarımı bile tekmeliyor

AMİNNN:Saruboceq::Saruboceq:
CANIM BENİM DEVAMLI YATTIĞINDAN OLABİLİR KESEDE BÜYÜDÜKCE SIĞMIYOR DOLAYISIYLA HER ORGANIMIZA BASKI YAPIYOR...:1hug:

çikiyorum kizlar..herkese minikleriyle beraber güzel bir uyku diliyorum...allaha emanet olun..oturdukca kaburgam dahada ağrimaya başladi...kusura bakmayin...

Demirciğim..
Allah razi olsun canim...kirkbirkere maşallah kizina..
şu kizlarda ayri bir güzel yaaa doğsada sevsek senin kizi :nazar: :nazar:uzaktanda olsa a.s.
Hatta dünür mü olsak yaaaa..
Ama senin ufaklik biraz hiperaktif benimki agir abi takiliyor:))

:roflol: :roflol: saol canım ama babamız oglanın işini soruyor ilk önce.cimcimede talip cıktı kızıma babası işini sordu hemen :roflol: artık kızlar oglanlar dogunca pek giremeyiz heralde CADIARZU

İLK BEBEĞİMİ YANİ KIZIMI 8 AYLIK DÜNYAYA GETİRDİM..DEVAMLI KANAMAM VARDI SÜREKLİ HASTANEDE YATIYORDUM AMA YİNEDE DOĞDU SADECE 4 GÜN YAŞAYABİLDİ..senağlama
DİĞER İKİNCİ BEBEĞİMİDE 5 AYLIKKEN KAFATASI OLUŞMADIĞINDAN DOLAYI KAYBETTİM...GÖZLERİ VARDI AMA KAFATASI YANİ BEYİN YOKTU ODA KARNIMDA ÖLÜNCE ÖLÜ DOĞUM YAPIP KÜRTAJ OLDUM.senağlama
ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM..:çok üzgünüm:
3 HAMİLELİĞİM HARİKA GEÇTİ HİÇBİR SORUNUM OLMADI VE RABBİMİN İZNİYLE OĞLUMU DÜNYAYA GETİRDİM..ŞUAN 8 YAŞINDA:nazar::nazar:
BU HAMİLELİĞİMDE DE SORUNLAR HİÇ BİTMEDİ BAKALIM ELBET RABBİMİN BİR BİLDİĞİ VARDIR DİYORUM..
SADECE DUA EDİYORUM KOLLARIM BOŞ KALMASIN DİYE..:Saruboceq:

senağlama tatosum cnmm benim yazdiklarini okurken üzülmemek elde degil :teselli:
kiyamam ben sana yaa yarani desmek istemiyorum ama bebisin yüzünü görünce unutmasi dayanmasida okadar zor oluyor
arkaaaslar ins. hepimiz yavrularimizi kucagimizi aliriz mutlu günlerini torunlarini görürüz
ANNElLIK INSANI HEM SEVINDIRIYOR HEMDE ÜZÜYOR
demek istedigim onlar mutluyken bizde cok mutlu oluyoruz ama onlarin sac teline bi zarar gelsin kahroluyoruz
bazen düsünüyorumda eger öyle bi mucize olsaydi onu tekrar icime sokar ve onu tüm kötülüklerden korumaya calisirdim ama öyle biseyin imkani yok ...... onlari Allaha emanet edip dua okumaktan,korumaktan baska bisey gelmez elimizden ...
rabbim onlari korusun acilarini göstertmesin ins. :Saruboceq:

:roflol: :roflol: saol canım ama babamız oglanın işini soruyor ilk önce.cimcimede talip cıktı kızıma babası işini sordu hemen :roflol: artık kızlar oglanlar dogunca pek giremeyiz heralde CADIARZU

sırnaşık şey :roflol:
ben oglumun en cok doktor olmasini istiyorum ama benim büyük oglan asiri polislere düskün :roflol: bide ambulanslara :roflol:
sanirim oda annesi gibi ambulansta calismak ister hihoyyyt

kizlarrr ogluma hediye aldim
bakiyorum oglumdan cok benim herif oynuyor
ben kactim kizlar asiri yorgunum hepinizi cooooooook öpüyorum iyi geceler

kızlar slm.umarım herkes iyidir.karnında çatlakları başlayan varmı?

Demircoolcum takviminin yanına bebişinin resmini nasıl ekledin ya hep sorcam unutuyorum:)))))))

günaydın kızlar, herkes iyidir umarım. bugün yarım gün çalışıyoruz yarın da tatil. keyfim yerinde.
şu hamileliği de fazla çatlamadan bitirsek ne iyi olacak.

günaydın kızlar, herkes iyidir umarım. bugün yarım gün çalışıyoruz yarın da tatil. keyfim yerinde.
şu hamileliği de fazla çatlamadan bitirsek ne iyi olacak.

günaydin cnm
benimde keyfim yerinde bugün dün aksam erkenden uyudum ama uykumu tam alamadim mirmirmirmir
ins. cataksiz geciririz hamisligi ben hamilelikte hic catlamadim bi tek ogluma hamileligimin son bir ayinda iki yanimdanda 3 cizgi vardi okadar catlamistim sanirim bundada son ay catlicam kötükedihüso ins. oda olmaz :CüvCüv:

günaydın güzeller:)
bizim öyle bi şansımız yok gibi kimse bişi demedi bugün ve yarın gelcek gibiyiz ben şimdi kurban bayramını bekliyorum uzun bi tatil yapmak için ama daha onada var neyse..

günaydın güzeller:)
bizim öyle bi şansımız yok gibi kimse bişi demedi bugün ve yarın gelcek gibiyiz ben şimdi kurban bayramını bekliyorum uzun bi tatil yapmak için ama daha onada var neyse..
günaydın kızlar
cnm sem memur değilmisin resmi tatil

Günaydin güzel anne adaylari bugün anlaşilan herkesin keyfi yerinde ben de bugün doktora gidicem ilk defa gidicem bu hastaneye yeni başliyorum inş. Memnun kalirim. Geçen hafta dopler e girmiştim oğluşum göstermedi kendini doktor tekrar gel haftaya gene bakalim dedi allahtan ekstra birdaha ücret almicak cumartesi için de ona randevu aldim bakalim yarin da eminönü ne gidicez annemle alişverişimiz bitti oğluşum için şimdide taşincağimiz ew için eksikler çikti fazladan 3 kocaman cam masraflar dizboyu bakalim allah kolayliğini verir.

kızlar önceden doğum yapanlar.

bu su gelmesi nası bişey.

az önce su gibi bişey aktı benden. korktum ya. hafif sarımsı bişi. akıntı gibi koyu değildi. öyle çok çok değil ama akıntıdan da fazla geldi miktarı.

X