2009 Şubat Anneleri

kızlar iyi geceler,
geçenlerde okuduğum nir gebelik kitabında zaten yüzüstü yatamıyoruz malum kesinlikle sırtüstü de yatmayın mutlaka sağ ya da sol yanınıza dönün yazıyordu. yoksa bebeğe kan az gidiyormuş. ben de son zamanlarda ancak sırtüstü yatınca uyuyabiliyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

Kızlar selam gerçi kimse kalmamıştır . Amma kaynatmışsınız bugün .
Ben kuzenler falan buluştuk bugün kuzenlerimden biride şubat annesi olacak ona gittik bol bol hamilelik muhabbeti yaptık 2 hamile 1 anne 1 hamile adayı olunca tek konu hamilelik ve bebeklerdi. Yanlız kuzenim abartmış kayafet olayını okadar çok almış ki 6 aylık olana kadar birşey almazsa olur o kadar yani . Bende de daha iğne yok .Fakat TAÇ mağazasında indirim varmış battaniye ve nevresimi ikisini 50 ytl ye almış ilgilenlere duyuyrulur .

:1shok::1shok: yaaaa aslında cok iyimiş.ama annem alıcak kaynana alıcak.haliyle ben alamıyorum şimdi onlar almadıgı için:bbo:

:1shok::1shok: yaaaa aslında cok iyimiş.ama annem alıcak kaynana alıcak.haliyle ben alamıyorum şimdi onlar almadıgı için:bbo:

Aldır onlara şimdi battaniye nerdeyse 5 ytl ye geliyor.yada sen al sonra parasını alırsın ben internetten de baktım beğendim bir iki tane mağazaya gidip canlı canlı göreyim dedim alırsam ptesi çekerim resimleri :dance:

benimkisi sızdı benide sinirden uyku tutmadı bakınıyorum öylece

Slm kızlar bende daha yatamadım,kociş yarın nöbete gitcek diye uyudu, bende hemen pc boşta kalınca kaptıım

günaydın herkese dışarda çok güzel bir yağmur var kış geldi sonunda bütün yaz kış gelsin biran önce dedim

günaydin kizlar kasiklarimda hafif bi agriyla uyandim öyle siddetli degil ama rahatsiz ediyor
beyazbulut cnm ben cok severim yagmuru ,heleki pencerenin önünde disariya bakarken sicacik bisey icersem müzik dinlersen benden mutlusu yok :))

Ayyyyyyyyy kizlar gittikce heyecanlaniyorum cocugumuzun olacagini dusundukce...Gercekten zamanin biraz daha hizli gecmesi icin neler vermezdim..Aslinda zaten bende biraz sabirsizlikta var normalde simdi iki oldu tabi bebekle birlikte:Saruboceq:
Ama tabiki en önemlisi hepimizin cocuklarinin saglikli ve rahat olmasi Insallahta Allah´im kucagimiza saglikli almayi nasip eder...:Saruboceq:

kızlar selam
benim afacan çok mu güçlendi çok mu büyüdü anlamıyorum
önceden göbek deliğimin orada hareketlerini hissediyordum
şimdi göbek deliğimin 4-5 cm üzerinde kuvvetli kuvvetli hareketlerini hissediyorum
üzerim örtülü olduğunda battaniye bile zıplıyor
biraz daha büyüyünce ne olur bilemem :))

masallah cnm cok hos oluyoor degilmii :asigim: benimkide öyle yukardan hareket ediyordu hatta meme altimdan 4 parmak altindan atiyordu tekmelerini :1shok:
dünden beri aama onu kasiklarimda hissediyorum asiri baski yapiyor :1no2: kasiklarimda agrimisti sabah bisey yoktur degilmi :ecrin_bebek:
bisey sormak istiyorum biz haziran ayinin basinda türkiyeye gelmek istiyoruz bebis icin sakincali olurmu bu durum ??
doktorumuzla konusuruz ama ben simdiden bilmek istiyorum bide ucak icin araba koltugu lazim sanirim degilmii??? :1hug: a.s.

ben sakıncalı olduğunu sanmıyorum uçaklarda hep küçücük bebekleri görüyordum
tabi en iyiisi dra sormak

kız sen pastanı yaptınmıda geldin buralara klava: işini yap yürü sonra oram buram agrıyo diyosun :mymeka: (((((((roflol::)))))))))))

kız sen pastanı yaptınmıda geldin buralara klava: işini yap yürü sonra oram buram agrıyo diyosun :mymeka: (((((((roflol::)))))))))))

:roflol: :1no2: kaydirigubbakcemile3 yapmadim hayla diger isleri yapiyorum oglumu uyuttum
hem islerimi yapiyorum hem size yaziyorum sekerimm :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
sen bana söylencegine sen bitirdinmi ki islerini -tatlicadiarzu- :roflol:

kızlar merhaba,
benim kızın babası hala uyuyor, bende çok acıktım evde de ekmek yok, büfeye gitmeye eriniyorum yaaa:)
Bu hafta kızımın odasını boyayacağız inşallah, eşim de bayram nedeniyle 2 gün tatilken hemen halledelim diyoruz bakalım:)
benim kız maaşallah hiç durmuyor sabahları geç uyanıyor biraz ama uyandıktan sonra da uymak bilmiyor:)

slm millet biz geldik, kızlar bende aşırı duygusallık başladı, ota çöpe ağlıyorum be yaaawww, bir şarkı dinlesem sanki olayı yaşayan benmişim gibi etkilemiyorum başlıyorum ağlamaya, utanıyorum da ağlamaktan, eşim yanıma gelse kaçacak delik arıyorum

geçen sabah kalktım, annemin geçen yıl bana aldığı yelek aklıma geldi, başladım ağlamaya.. evlendim gittim ama hala beni düşünüyor da bana yelek almış diye, hıçkırıklara boğuldum göreceksiniz..

bir de en kötüsü ne biliyor musunuz? kızımın yokluğunu düşünüyorum, çıldırıyorum, sanki gerçekmiş gibi ağlaya ağlaya ağlaya kendimi kahrediyorum, tövbe tövbeeeee

veee aşırı sinirliyim, herşeye sinirleniyorum, bu kadar olmaz ki be kardeşim..

kızlar selam günaydın . Biz bu sabah biraz yardım ettik anneme şimdi oturabildim .
CİMCİME araba koltuğuna gerek yok bence zaten 3 aylık falna olacak bebeğin kucağına ek kemer veriyorlar bebek için . Basınçtan etkilenmemesi için de emzirmen gerekiyor . Zaten ordan burası 2 saat fakat havaalanından sonra yapacağınız yolculuk ta önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…