Kızlar selam gerçi kimse kalmamıştır . Amma kaynatmışsınız bugün .
Ben kuzenler falan buluştuk bugün kuzenlerimden biride şubat annesi olacak ona gittik bol bol hamilelik muhabbeti yaptık 2 hamile 1 anne 1 hamile adayı olunca tek konu hamilelik ve bebeklerdi. Yanlız kuzenim abartmış kayafet olayını okadar çok almış ki 6 aylık olana kadar birşey almazsa olur o kadar yani . Bende de daha iğne yok .Fakat TAÇ mağazasında indirim varmış battaniye ve nevresimi ikisini 50 ytl ye almış ilgilenlere duyuyrulur .
:1shok::1shok: yaaaa aslında cok iyimiş.ama annem alıcak kaynana alıcak.haliyle ben alamıyorum şimdi onlar almadıgı için:bbo:
benim gibi uykusu kaçanlar varmı burda:)
günaydın herkese dışarda çok güzel bir yağmur var kış geldi sonunda bütün yaz kış gelsin biran önce dedim
kızlar selam
benim afacan çok mu güçlendi çok mu büyüdü anlamıyorum
önceden göbek deliğimin orada hareketlerini hissediyordum
şimdi göbek deliğimin 4-5 cm üzerinde kuvvetli kuvvetli hareketlerini hissediyorum
üzerim örtülü olduğunda battaniye bile zıplıyor
biraz daha büyüyünce ne olur bilemem :))
masallah cnm cok hos oluyoor degilmii :asigim: benimkide öyle yukardan hareket ediyordu hatta meme altimdan 4 parmak altindan atiyordu tekmelerini :1shok:
dünden beri aama onu kasiklarimda hissediyorum asiri baski yapiyor :1no2: kasiklarimda agrimisti sabah bisey yoktur degilmi :ecrin_bebek:
bisey sormak istiyorum biz haziran ayinin basinda türkiyeye gelmek istiyoruz bebis icin sakincali olurmu bu durum ??
doktorumuzla konusuruz ama ben simdiden bilmek istiyorum bide ucak icin araba koltugu lazim sanirim degilmii??? :1hug: a.s.
masallah cnm cok hos oluyoor degilmii :asigim: benimkide öyle yukardan hareket ediyordu hatta meme altimdan 4 parmak altindan atiyordu tekmelerini :1shok:
dünden beri aama onu kasiklarimda hissediyorum asiri baski yapiyor :1no2: kasiklarimda agrimisti sabah bisey yoktur degilmi :ecrin_bebek:
bisey sormak istiyorum biz haziran ayinin basinda türkiyeye gelmek istiyoruz bebis icin sakincali olurmu bu durum ??
doktorumuzla konusuruz ama ben simdiden bilmek istiyorum bide ucak icin araba koltugu lazim sanirim degilmii??? :1hug: a.s.
kız sen pastanı yaptınmıda geldin buralaraklava: işini yap yürü sonra oram buram agrıyo diyosun :mymeka: ((((((( roflol::)))))))))))