2009 Şubat Anneleri

kızlar selam günaydın . Biz bu sabah biraz yardım ettik anneme şimdi oturabildim .
CİMCİME araba koltuğuna gerek yok bence zaten 3 aylık falna olacak bebeğin kucağına ek kemer veriyorlar bebek için . Basınçtan etkilenmemesi için de emzirmen gerekiyor . Zaten ordan burası 2 saat fakat havaalanından sonra yapacağınız yolculuk ta önemli .

evet haklisin cnm giderken ben genede aliyim cünki ordan sonra arabayla bir kac günlügüne didime gitmeyi planliyoruz
bide giderken atak konusunu artik birdan bi park yatak alirim
annem yaninda yatar dedi ama istemiyorum hem tehlikeli hemde alisinca zor oluyor yataklari ayirmasi :asigim: a.s.

ooo bayağ bir eşyan olacak o zaman gelirken 2 çocukla umarım çok zorlanmasınız biz eşimle gidip gelirken bile zor oluyor hele eşya çok olunca

ooo bayağ bir eşyan olacak o zaman gelirken 2 çocukla umarım çok zorlanmasınız biz eşimle gidip gelirken bile zor oluyor hele eşya çok olunca

benim esimde gelmicek senağlama
iki cocukla beraber gidip gelcem cok zor olcak oyüzden en fazla 10 gün kalmayi düsünüyorum o bile cok aslinda :çok üzgünüm:

amanın yanmışsın o zaman mutlaka hava alanından biri karşılasın seni o kadar eşyayla allah yardımcın olsun ve kanguru tarzı birşey al bence bebeği taşımak daha kolay olur bence oğlun ve valizler ile birlikte

amanın yanmışsın o zaman mutlaka hava alanından biri karşılasın seni o kadar eşyayla allah yardımcın olsun ve kanguru tarzı birşey al bence bebeği taşımak daha kolay olur bence oğlun ve valizler ile birlikte

saol cnm amin
annemler karsilarla beni ordan zaten bebek arabasiyla giderim bebek arabasinda ikinici bi cocuk ayakta durmasi icin seyler satiliyor onlardanda almayi düsünüyorum allahtan oglum artik büyüdü söz dinliyor :emir_bebek:

http://tip.cumhuriyet.edu.tr/c24kad...msayfalari/17Kadindogum_sizin_sorulariniz.htm

kızlar ya yine panik oldum ben :KK43:(
bir süredir idrarımı yaptıktan sonra falan dikkatimi çeken bişey vardı
akıntı gibi bişey geliyodu ama kıvamlı değil su gibi ve rengi sarımtraktı
kaç gündür amnios sıvısı neye benziyor diye araştırıyordum sonunda buldum yukarıdaki linkte
hemen drumu aradım altped diye bişey almamı söyledi acile gidip
eğer amnios sıvısı ise pedi koyunca pedde mavileşme olurmuş eğer idrar falan ise sarı kalırmış
birazdan eşim alıp gelecek ve kontrol edeceğiz
eğer mavileşme olursa yarın hastaneye gideceğim önce crp'ye bakılacak enfeksiyon var mı yok mu diye
yoksa serumla 28. haftaya ulaştırmaya çalışacaklar :KK43:((

drum yatarak tuvaletini yaptığından idrarın vajinaya kaçıyor daha sonra çıkıyor olabilir sen onu da hissediyor olabilirsin dedi
inşallah öyledir benim için dua edin kızlar

http://tip.cumhuriyet.edu.tr/c24kad...msayfalari/17Kadindogum_sizin_sorulariniz.htm

kızlar ya yine panik oldum ben :KK43:(
bir süredir idrarımı yaptıktan sonra falan dikkatimi çeken bişey vardı
akıntı gibi bişey geliyodu ama kıvamlı değil su gibi ve rengi sarımtraktı
kaç gündür amnios sıvısı neye benziyor diye araştırıyordum sonunda buldum yukarıdaki linkte
hemen drumu aradım altped diye bişey almamı söyledi acile gidip
eğer amnios sıvısı ise pedi koyunca pedde mavileşme olurmuş eğer idrar falan ise sarı kalırmış
birazdan eşim alıp gelecek ve kontrol edeceğiz
eğer mavileşme olursa yarın hastaneye gideceğim önce crp'ye bakılacak enfeksiyon var mı yok mu diye
yoksa serumla 28. haftaya ulaştırmaya çalışacaklar :KK43:((

drum yatarak tuvaletini yaptığından idrarın vajinaya kaçıyor daha sonra çıkıyor olabilir sen onu da hissediyor olabilirsin dedi
inşallah öyledir benim için dua edin kızlar

ah canım üzülme belki doktorunun dediği gibidir aklına kötü şeyler getirme bebeğini sağlıklı ve vaktinde kucağına alırsın inşşallah:Saruboceq: sakın morelini bozma :teselli:

Slm kızlar umarım iyisinizdir hepiniz?
SSASLAN canım umarım korktuğun gibi çıkmaz,panik yapma hemen.bende de çok sık oluyor birden bi ıslaklık hissediyorum ama hep akıntıdır diye düşündüm drumda normal dedi,tabi senin durumun farklı,inşallah normal bi akıntıdır,pedi kullandıktan sonra mutlaka haber ver bizede canım

şaslan sen ne zaman doğum yapacaksın belli mi, bir ara 28. haftama kadar bekleyeceğiz demiştin, durumun ne olacak? inşallah normal bir akıntıdır, bende de sıvı şeklinde akıntı geliyor, çamaşırım hep ıslak ama rengi sarı değil, bildiğin su rengi, seninki inşallah normaldir, çekmediğin kalmadı yaaa,,,

sağolun kızlar
eşim az önce geldi bu arada altped değilmiş adı ALTEST
aklınızda bulunsun
yeni bir ıslaklık hissedene kadar beklemek gerekiyor sonuç için
bildiğiniz günlük pedin içine bir şerit yerleştirmişler ıslaklığı hissettikten sonra pedin içinden şeridi çıkartıp kutuda verilen kurutma kabında 10 dak beklemek gerekiyormuş
şeridin rengine göre belirlenecek sonuç
yani bekleme süresi meçhul

bu arada 28. hafta drun min. istediği süre idi canım
ne kadar uzatabilirsek uzatacağız demişti drum

ya bu arada bu akıntı benim çamaşırıma gelmiyordu ki :KK43:(
kafam karıştı

offf yaaa
ssaslan..inşallahh o bebeğin suyu falan değildir..
dualarım seninle güzelim...

valla benim hala geçmeyen kanamam olduğundan dolayı açıkcası ne akıntı nede başka birşey görüyorum..
doktorada gidiyorum birşey bulamıyor..üstelik birde alttan muayene ediyor ki rahimde açılma varmı diye..çokda canım acıyor..
bende ne yapacağımı açıkcası bilmiyorum..beklemedeyim..

ssaslan senin bebeğinin cinsiyeti bellimi canım..yanılmıyorsam erkekdi galiba...
:nazar: lardan saklasın rabbim sana bağışlasın...

ssaslan cnm ins kötü bisey degildir
dualarim seninle cnm

kizlar bu arada ben bütün gündür mutfaktaydim daha isim bitmedi okadar cook yapcagim varki bakin oglumun kresi icin pasta yaptim
ilk defa seker hamuruyla calistim tam umdugum gibi olmadi baziseyleri egri bügrü oldu ama ... cocuklar icin fark etmez sanirim :))

cimcime çok güzel görünüyor...
ellerine sağlık..sünger bob yerim seniiiiii:))

saol tatoscum nasil korktum daha kötü olcak diye
en azindan birazcik benzedi :))
daha göstermedik ona ister diye yarin sabah kresde görcek tepkisini merak ediyorum

cimcime çok güzel görünüyor oğluşunun pastası
aramızda ne cevherler varmış böyle :))

tatoşcum içim bir konuda biraz rahat o da çamaşırıma çıkacak miktarda değil
ve akıntımda koku yok
bir de suyunda azalma olsa bebk hareketleri azalır dedi
fakat benim oğluşum özellikle bugün hareket konusunda aşırıya kaçtı gibi
hiç uyumamış gibi geliyor bana

cimcime oğlunun doğum gününü kutlarım canım..nice senelere...

X