ya arkadaslar herkes cantalarını hazırlamaya mı basladı
daha ben hıc bırsey almadım çok erkekn oldugunu dusunuyordum
7.5 aylık felan olsun öle alırım dıye dusunmustum
kızlar moralim sıfır oldu...
benim köpeğimden birinin gözü kör olmuşşş
şuan çok üzgünüm.. perde inmiş ...canım yaaaa
bu arada kızlar birşey sorucam..hava nemlendirici mi, yoksa hava temizleyicisi mi almak gerekir..benim kocam filan sigara içiyor...şimdilik balkona çıkıyor ama kışın doğuracağımız için kara kışta da balkona çıkar mı bilemem...salonda ya da çalışma odasında içer...ne kadar olsa o duman yine eve yayılacaktır...o yüzden temizleyici daha mantıklı geliyor...sonuçta nemlendirme için kaloriferin üzerinde bir tas su koyarsakta işe yararmış gibi geliyor..fikri olan var mı??
bu arada kızlar okumuşsunuzdur belki polikarbon biberonlar birçok ülkede yasaklandı...biberon ısınınca kansorejen bir kimyasal yayıyormuş..bu da mama yoluyla bebeklere geçiyormuş..ben bugün 2 biberon aldım..ikisi de cam...aklınızda bulunsun..plastik-polikarbon vs. biberon almayın.
tatoşçum köpeğin için çok üzüldüm. belki bir çaresi vardır. kaç yaşında?
bu arada kızlar okumuşsunuzdur belki polikarbon biberonlar birçok ülkede yasaklandı...biberon ısınınca kansorejen bir kimyasal yayıyormuş..bu da mama yoluyla bebeklere geçiyormuş..ben bugün 2 biberon aldım..ikisi de cam...aklınızda bulunsun..plastik-polikarbon vs. biberon almayın.
senağlamasenağlama
canım daha 9 aylık...
yokmuş canım çaresi...