2009 Şubat Anneleri

kizlar bende aksamlari oglumun ve yatak odasina genelde islak havlu seriyorum
su koysam gitcek onla oyun oynicak biliyorum :))
islak havluda bi kaseye su doldurup koymak kadar faydali degilmi????

ya arkadaslar herkes cantalarını hazırlamaya mı basladı
daha ben hıc bırsey almadım çok erkekn oldugunu dusunuyordum
7.5 aylık felan olsun öle alırım dıye dusunmustum

hayatım panik yapma..bizde hazırlamadık daha...ben 28. haftayı bitirdikten sonra her an herşey olabilir düşüncesiyle hazır edeyim diyorum...çünkü ani bir durum olursa insanlara şurda şu var burda bu var diye tarif etmek zor olur hastanede yatarken..iyisimi kapının kenarında beklesin çanta zararı yok...

aslında cok heves edıyorumm
ogluma daha hıcbırsey almadık
artık yavas yavas baslamanın zamanı gelmıs onu anladım
dedıgın gıbı heran hersey olabılır hazır bulunmak lazım

bu arada kızlar okumuşsunuzdur belki polikarbon biberonlar birçok ülkede yasaklandı...biberon ısınınca kansorejen bir kimyasal yayıyormuş..bu da mama yoluyla bebeklere geçiyormuş..ben bugün 2 biberon aldım..ikisi de cam...aklınızda bulunsun..plastik-polikarbon vs. biberon almayın.

bende öyle cok bisey almadim yatagini arabaini falan gelecek ay sonu düsünüyoruz
simdiye kadar cok bisey almadim bende

hava temizleyici birşey olduğunu hiç duymamıştım. ben de bir ara buhar makinesi araştırdım nerdeyse alacaktım. son anda caydım. bebeğin çamaşırlarını peteklerin üzerinde kurutacağımdan onun nemi bile yeterli olur diye düşündüm. bu arada buhar makinesi alacaklara araştırma tecrübelerimi aktarayım; soğuk buhar verenleri sağlıklıymış, onları tavsiye ediyorlar.

saol cnm bilgin icin
bende plastik bardak tabaklarda sicak icecek icildiginde kansorejen bir kimya yaydigini duymustum
ama napicazz yani cam olanlar kirilirda cocuklara bi zarar verirseeee :uhm:
oglum 3 yasini bitirdi onun eline hayla cam bisey vermem bebislere nasil yapcaz biraz büyüdüklerinde ???? kafamçokkarıştı
gerci bebisler icin cam biberonlar özeldir degilmi kirildiginda kücük kücük parcalara ayriliyordur degilmii ???

bende kesinlikle cam olanlarından almayı düşünüyorum..
her zaman daha sağlıklıdır...

tatoşçum köpeğin için çok üzüldüm. belki bir çaresi vardır. kaç yaşında?

tatoşcum geçmiş olsun
tedavisi var mıymış yoksa kalıcı mı?
bu arada ceyda ben mecburiyetten bavul hazırlıyorum
risk yüksek olduğundan
keşke benim de normal seyreden bir gebeliğim olsaydı da ben de7,5 aydan sonraya bırakıp keyfime keder kendi beğendiklerimi alabilseydim şimdi ne getirirlerse onunla yetinmek durumundayım
ama bebişimi sağlıkla kucağıma alayım o zaman acısını çıkartacağım ben

ssaslan canım bende yavaş yavaş hazırlamaya başlıyacağım bavul hazırlamaya..nede olsa erken doğum riskimiz yüksek...
inşallah gününde doğar bebişlerimiz..dua ediyorum hergün..gününden önce doğmasın miniğim diye...

evet canım bende duydum o haberi o yüzde ilk biberonlarını cam almayı düşünüyorum daha sonra büyüdüğünde bakıcam durma göre çünkü cam ağır kendi tutmak istediğinde zorlanacaktır

tatşcum köpeğine üzüldüm.ne olursa olsun yazık can işte.biberon ben almadım henüz ama cam agır olmazmı ya?hem ben bebekken hiç kullanmamısım emzik biberon falan benim kızımda kullanmaz belki.dogum cantası için henüz erken oldugunu düşünüyorum.ceyda sende yavas yavas almaya basla bence.1 ay sonra kocaa göbekle zorlanabilrisin bence

Kızlar ben Dr Browns ın biberonlarından aldım. Kafam karıştı sonuçta bu da polikarbonat yani

Özellikleri :
Patentli bir ürün olan DR.BROWN biberonlar, mamada hava kabarcıklarının oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarına kesin çözüm getirir.
Kusmayı minimum seviyeye indirir.
Aşırı emme gücü gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler.
Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar.
Mama veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek sütteki C vitamini oranını korur.

olsun tatoşçum diğer gözüyle görebiliyor ve perde inmesi ona acı vermiyor. iyi tarafından düşünelim. şimdi böyle oldu diye annesi onunla daha çok ilgilenecek o da daha mutlu olacak. dışarda olsa kendini tehlikelerden böyle bir durumda koruması zorlaşabilrdi. evinde huzurlu mutlu hayatına devam edecek. hiç canını sıkma, senin himayende olduğu sürece sırtı yere gelmez.

çanta hazırlama konusuna gelince, çantaya koymasak bile gecelik pijama vs. hastanede gerekebilecek ve elimizde bulunmayan ihtiyaçları temin etmekte fayda var. ani bir durum olursa bir de bunu düşünmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…