2009 Şubat Anneleri

çok saol beyazım...kuru kayısı yı alıp kullanacağım...

kızlar beğendiniz mi beni....:))
yoksa beni beğenmiyormusunuz(

Bilemiyorum ki inşallah öyle olur kızlar biz eşimle çok bağlıyız birbirimize herkes öyledir muhtemelen de . Mesela 2 yıl önce ameliyat geçirdim başarısız olsaydı çocuğumun olması imkansız olacaktı ozaman bile birlikte olalım önemli olan bu dedik .
Bu sitede okuyorum çocukları olmayan ve olması için ne kadar çok uğraşanlar var biz ne kadar şanslıyız onlar aklıma geldikçe şükrediyorum . sağolun kızlar yaa allah ne muradınız varsa versin

derinciğim rabbim ağzının tadını hiç bozmasın..arada sırada ufak tefek şeyler olur...ama herzaman şükretmeyi bileceğiz değilmi?

iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım, ben artık o kadar ağırlaştım ki, internete girmeye bile üşeniyorum, ne olacak halim bilemiyorum...

dün çok kötü ağrım oldu, böyle rahmim ağrıdı baya,ilk üç ay yaşadığımız yerleşme ağrısına benziyordu ağrı.. kızımın tekmelerini hissetmesem çok korkabilirdim, ama tekmeleri hissedince rahatladım, ağrı bugün de devam etseydi acile gidecektim ama çok şükür bugün ağrım olmadı, sadece 1 kez 10 dakikalığına girdi, siz de benim gibi ağrı yaşıyor musunuz? Acaba bu yaşadığım ağrının sebebi, rahmin büyümesi ve bağların gerilmesi mi? ben ona bağlayarak içimi rahat tutuyorum..

evet haklısın allah ne kadar şükretsek az mutlu bir evliliğimiz var çok şükürki bize evlat nasib etti boş yere üzülmeyip elimzdekiler için sevinmemiz lazım

aybüke ağrı dediğin kasıklarına giren sancı batma tarzında bişeymi eğer öyleyse 15 gün öncesine kadar banada oluyordu doktora sordum yorgunluktan oluyormuş fırsat buldukça dinlen ve bol bol su iç dedi gerçeketn doktor dedikten sonra günde 2.5 litreye yakın su içiyorum ne ağrı kaldı ne sancı bende oturduğum yerden kalkarken ve yürürken sancı be batma şeklindeydi ama çok canımı yakıyordu

kızlar hamilelik bende son günlerde aşırı sinir yaptı, olur olmaz herşeye sinirleniyorum, bazen kimseyi çekemiyorum, şuradan yok olsam diyorummm, herkesin her lafı bana batıyor artık, hele ki kilo almışsın dedikleri zaman cinlerim çıkveriyor, yaa kardeşim hamileyim elbet kilo alacağım, almasam anormal değil mi? kendileri kilolu ya, beni de kendileri gibi görmek istiyorlar, sinir oluyorum yaaaa...

evet yaa sorma hele birde karşılaştırma yapmıyolarmı yok şu çok az almış yok hiç almamış sen niye bukadar aldın manken gibi doğuracak halimiz yok hele bir arkadaşım var kendisi hamileliği boyunca 25 kilo aldı benşu ana kadar 4 kilo aldım diye bana ne dese beğenirsin ne taşıyorsun sen canavarmı dediböyle patavatsız insanlar olunca sinir olmamak elde değil:mymeka:

tatoş senin resim yine görünmüyor

bu arada arkadaşlar ben wc için kalkamadığım için kesinlikle kabız olmamam gerekiyor diye dr şurup verdi
duphalac- fizyolojik barsak düzenleyici
her gece yatmadan içiyorum sabah uyanır uyanmaz tuvalete çıkıyorum

TATOŞ resimlerin keyfimi yerine getirdi valla sağolasın .
Kilo meselesi benimde canımı sıkmaya başladı hele görümcemi boğmak istiyorum . ilk bebeğine 145 kilo ile doğuma gitti .Ben henüz 5 kilo falan aldım ay çok şiştin falan demezmi bayrama kadar hamile olduğum belli değildi . Aldığım hamile pantalonunu gördü kiloların kalır bunu doğumdan sonrada giyersin demezmi pantolunu çıkarıp kafasına dolamak geldi içimden insanlar kendilerini unutuyolar valla yaa

evet yaaa benim de sinirimi bozanlar işyeri arkadaşımdan iki tanesi, ikisi de anne, ve doğum yapalı 3-4 yıl olmuş ama hala kiloları verememişler, şimdi benim de aynı şekilde olmamı istiyorlar, az kilo almam onlara batıyor sankiiklava:

tamam az kilo almadım ama en azından normal kilodayım, diğer arkadaşlar hayır gayet normalsin, çok almadın derlerken bunlar ısrarla hayır aldın şişko oldun diye inatlaşıyorlar yaaaklava:kendileri yıllardır şişko, ben de öyle olsam çok hoşlarına gidecek,:mymeka: ayyyyy boğup atasım geliyor yaaaaaklava:

ayyy derincimmsırnaşık şey sinirli sinirli gardımı almış bilgisayara bakarken yazdıklarını okuyunca iyi güldüm yaaaa,,,

demek doğumdan sonra da giyersin dedi haaaananiknanik yuuuhhhh be yaaww

bana da bugün aynı kişiler dedi ki, sen artık hamile pantolonu alsana dediler, ben de bana eski pantolonlarım oluyor, doğuma kadar almayı düşünmüyorum dedim, aaaaaa görürüz biz seni 7. aydan sonra şişmeye başlayınca dediler dalga geçtiler yaaa

ben eski pantolonlarımın düğmelerini ve fermuarını açık bırakıyorum üzerine de uzun bir tunik giyince hiç sorun olmuyor, kafaları basmıyor işteeklava:

Basmaz şekerim kafaları kendilerinin acısını bizden çıkarıyorlar .Görümcem evlendiğimden beri çekemez zaten beni .İlk evlendiğimiz sene acaba başımı açsammı falan geyikleri döndürüyodu hatun beminle yarışcak diye dininden vazgeçecek nerdeyse . Yok canım sıkılmaya başlıyor sırf ona inat valla diyetisyene yada spora mı başlasam diyorum hergün yürümeye çalışıyorum ama gene de alıyoruz kilo bizimkiler normal yanii .

kızlar slm herkese ya benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo.özellikle belim acaba sizdede böyl olan varmı doktora sorucam ama belki normaldir dedim

benimde bem çok ağrıyodu dr sordum normal değil dedi. idrar testi yaptı.idrar yolu iltihabı olabilir dedi. idarar tahlili temiz çıkınca magnezyum eksikliğinden olabilir dedi. magnezyum verdi. kullanmaya başladım şimdi çok şükür ağrı falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…