olmamış çıkmamış resim tekrar dene lütfen hihoyyyt
Bilemiyorum ki inşallah öyle olur kızlar biz eşimle çok bağlıyız birbirimize herkes öyledir muhtemelen de . Mesela 2 yıl önce ameliyat geçirdim başarısız olsaydı çocuğumun olması imkansız olacaktı ozaman bile birlikte olalım önemli olan bu dedik .
Bu sitede okuyorum çocukları olmayan ve olması için ne kadar çok uğraşanlar var biz ne kadar şanslıyız onlar aklıma geldikçe şükrediyorum . sağolun kızlar yaa allah ne muradınız varsa versin
iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım, ben artık o kadar ağırlaştım ki, internete girmeye bile üşeniyorum, ne olacak halim bilemiyorum...
dün çok kötü ağrım oldu, böyle rahmim ağrıdı baya,ilk üç ay yaşadığımız yerleşme ağrısına benziyordu ağrı.. kızımın tekmelerini hissetmesem çok korkabilirdim, ama tekmeleri hissedince rahatladım, ağrı bugün de devam etseydi acile gidecektim ama çok şükür bugün ağrım olmadı, sadece 1 kez 10 dakikalığına girdi, siz de benim gibi ağrı yaşıyor musunuz? Acaba bu yaşadığım ağrının sebebi, rahmin büyümesi ve bağların gerilmesi mi? ben ona bağlayarak içimi rahat tutuyorum..
kızlar hamilelik bende son günlerde aşırı sinir yaptı, olur olmaz herşeye sinirleniyorum, bazen kimseyi çekemiyorum, şuradan yok olsam diyorummm, herkesin her lafı bana batıyor artık, hele ki kilo almışsın dedikleri zaman cinlerim çıkveriyor, yaa kardeşim hamileyim elbet kilo alacağım, almasam anormal değil mi? kendileri kilolu ya, beni de kendileri gibi görmek istiyorlar, sinir oluyorum yaaaa...
evet yaa sorma hele birde karşılaştırma yapmıyolarmı yok şu çok az almış yok hiç almamış sen niye bukadar aldın manken gibi doğuracak halimiz yok hele bir arkadaşım var kendisi hamileliği boyunca 25 kilo aldı benşu ana kadar 4 kilo aldım diye bana ne dese beğenirsin ne taşıyorsun sen canavarmı dediböyle patavatsız insanlar olunca sinir olmamak elde değil:mymeka:
TATOŞ resimlerin keyfimi yerine getirdi valla sağolasın .
Kilo meselesi benimde canımı sıkmaya başladı hele görümcemi boğmak istiyorum . ilk bebeğine 145 kilo ile doğuma gitti .Ben henüz 5 kilo falan aldım ay çok şiştin falan demezmi bayrama kadar hamile olduğum belli değildi . Aldığım hamile pantalonunu gördü kiloların kalır bunu doğumdan sonrada giyersin demezmi pantolunu çıkarıp kafasına dolamak geldi içimden insanlar kendilerini unutuyolar valla yaa
kızlar slm herkese ya benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo.özellikle belim acaba sizdede böyl olan varmı doktora sorucam ama belki normaldir dedim