2009 Şubat Anneleri

aaaa ben de şidetli bel ağrıları yaşıyorum ve hamileliktendir diye ciddiye almıyordum, magnezyumun faydası oluyorsa süper yaa, hemen doktoruma söyleyeyim..

Bel ağrıları sebebi göbekler büyüdüğü için vücudun ağırlık merkezi değişiyor o yüzden de olabilir duruşumuza özen gösterirsek oturup kalkarken dikkat edersek azaltılabilir belki de
ben kaçıyorum kızlar nedense uykum geldi yaaa . uzanayım biraz yarın görüşürüz herkese iyi geceler

evet bel ağrılarımız yavaş yavaş başlar çünki derinin dediği gibi göbüşler büyüyor bende bir haftadır kramplardan şikayetçiydim doktor banada magnezyum verdi toz şeklinde sulandırıp içiyorsun gece yatmadan içiyorum birkaç gecedir kramp fian kalmadı

ohhhhhhhhh baya kaynatmıssınız kızlar.benim komsum vardı giremedim yoksa eksik kalmazdım hehhe.bel egrısı benimde var.ayaklarım uzun süre kanepede oturunca cok kötü oluyor şişiyor üzerlerine oturamıyorum.artık ciddi sorunlar kapıda diyebilirim.

iyi geceler ben geldim bir bakındım ama gidiyorum tekrar bir tane daha bebek şekeri örüym sonra yatıcaz kızımız ve babamızla... Allah hepinize rahatlık versin...

arkadaşlar erken değil mi bel ağrıları için ben mesela sadece sırt üstü yatınca ağrı oluyor onun haricinde hiçbir ağrı olmuyor.....özellikle harket halindeyken süper ama yatıp kalkınca işte berbat

ya kızlar ben uyuyamadım.kalktım beyaz show izliyorum.hoş öglen 12-1 e kadar uyursan gece uyuyamassssın tabi.ama böylede sabah kalkamıyorum.napcam ben yaww.

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRR UYANUN HADİ YAAAAAA....NASILSINIZ BAKALIM....KIZLAR YA BENİM SIRTIM AGRIYOR AYAKTA DURUNCA SİZİNDE AĞIRIYORMU...BU ARADA bebisim09 u arıyorum gören varmıııı?

kizlarrrrrr cok özlemisim sizleriiiiiii yaaaaaaaaaa
nezamandir giremiyordum siteye
umarim hepiniz iyisinizdir

kızlar nasılsınız bakalım sıtede sorun vardı sanırım kac gundur gıremıyordum ama ole alıskanlık yapmıskı bu sıte nerdeyse sıkıntıdan patlıcaktım bı daha gıremıcem dıye cok korktum valla neysekı duzelmıs

Kızlar merhaba;
c.tesi doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim allaha şükür her şey normal çıktı, aynı zamanda şeker yüklemeside yapıldı 50 gr. 82 çıktı ve sonuçları doktoruma gösterdim, ayrıntılı ultrasona girdiğim doktor raporunda "sata göre 22 haftalık, ultrasona göre 24 haftalık gelişimi "diye yazmış, böyle olunca doktorum bebeğin gelişim 2 hafta önde şekerinde sınıra yakın gibi haftaya 100 gr. yüklemede yapalım garanti olsun dedi ve beni 1 haftalık rejime aldı. tabi ben doktordan sonra çıktığımda fark ettim ki sata göre yanlış hesaplamışlar 23 yazması gerekirken 22 yazmışlar gelişimi 1 hafta önde aslında. çok canım sıkıldı :çok üzgünüm: sizce 82 sınıra yakın bir değer mi (olması gereken değer 70-106 yazıyor)

yaşaasın site açılmış kaç gündür sıkıntıdan çatladım nasılsınız görüşmeyeli özlemişim sizleri yaww bebişler iyidir işallah benimde dünden beri çok feci bel ağrım başladı yine bu sefer sağ bacağıma vuruyo çok zorlanıyorum yürürken biran önce geçer işallah

Sevgili hamişler bir kaç gün sistemde oluşan problemler nedeniyle sanırım giremedik siteye tekrar buluşmak ne kadar güzel.Umarım herkes iyidir.Hamilelik sonuna kadar morallerimizi en yüksek seviyede tutmalıyız.Küçük şeyler için o güzel canınızı sıkmayın.Çünkü bebiş herşeyi hissediyor artık.
Bu arada bebişe güzel el işleri türünden bişiler yapanlar var mı varsa burdan paylasırlarsa sevinirim.

Sevgili hamişler bir kaç gün sistemde oluşan problemler nedeniyle sanırım giremedik siteye tekrar buluşmak ne kadar güzel.Umarım herkes iyidir.Hamilelik sonuna kadar morallerimizi en yüksek seviyede tutmalıyız.Küçük şeyler için o güzel canınızı sıkmayın.Çünkü bebiş herşeyi hissediyor artık.
Bu arada bebişe güzel el işleri türünden bişiler yapanlar var mı varsa burdan paylasırlarsa sevinirim.

canım ben tığla battaniye örüyorum "şubat bebişlerine neler aldık " tı sanırım konunun adı oraya resmini kaydetmiştim oradan bakabilirsin olmadı tekrar burayada yüklemeye çalışırım:ecrin_bebek:

canım ben tığla battaniye örüyorum "şubat bebişlerine neler aldık " tı sanırım konunun adı oraya resmini kaydetmiştim oradan bakabilirsin olmadı tekrar burayada yüklemeye çalışırım:ecrin_bebek:

Ne kadar güzel... tabiki hemen bakıyorum...

merhaba kızlar ay site açılmıycak diye çok korktum hergün girip baktım sonunda açılmış çok sevindimhihoyyyt biz bebişimle çok iyiyiz sürekli tekmeliyo ama biraz bel ağrılarım oluyo özellikle sırt üstü yattığım zaman kalkamıyorum yan dönüp kalkabiliyorum. bende geçenlerde ipçide bebek battaniyesi örüyolardı yeni ip gelmiş ondan çok beğendim alıp örücem fotosunu koyarım çok basit yumaşacık olmuştu:CüvCüv:

hee bide pazar günü bi temizlik yapiim dedim resmen yuvarlandım yerlerde oturuyorum kalkamıyorum eğiliyorum doğrulamıyorum sizde de var mı böyle ağırlık pire gibiydim noldumm yaaa ama Allah canım oğluma bi zeval vermesinnn hiçbirimizinkne vermesin İnşallahh tombik tombik bebeklerimzi olurrr Ayyyyy yer onları teyzesiiiii

kızlar şükürler olsun kavuşturana
nasılsınız bakalım bayadır giremiyorum işler yoğundu evde de fırsat bulamadım :CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

X