2009 Şubat Anneleri

evt katılıyorum emzirmek bebekte kilo yaparken anneninde yağlarını eritiyo.. o yüzden emzirebildiğim kadar emzirmeyi düşünüyorum..

eliftürk icim rahatladi saol cnm :)))
sassaslan saol cnm iki gü sürmüstü bas agrim bol bol su ictim simdi dahada cok icmeye özen gösteriyorum simdilik bas agrim kalmadi
bebisi bende cok merak ettim ins. iyidir

kızlar selamlar ancak şimdi girebildim annemim misafirleri vardı bugün ondan geç girebildim gerçekten benimde dikkatimi çekti bebişim09 nerelerde ki ?

kızlar bebeğinizin odasını hazırladınızmı bız su anda bebeğimin odasını boyuyoruz mobılyalarda hafta ıcı gelıcek artık yavastan hazırlıcam duramıyorum ya hergun kavga cıkarıyorum evde sankı napcam mobılyaları bu kadar erkenden ama işte dayanamıyorum resmını koycam odamız bıtınce bıde kızlar kendı ellerınızle bısıler yaptınızmı orgu sus esyaları falan ben bebeğimin altın yastığı kapı susu ve sepetını hazırlamayı dusunuyorum ılerleyen gunlerde fıkrınız varsa paylasırsanız sevınırım cunku cok kararsız kalıyorum her konuda

oooooofffffffff kızlar offfffffffffffff eşimle konuştum şimdi bir haftadır ilk defa sesini duydum nasıl boğazım düğümlendi yaaa . Geçen gece ben çok kötü birşey yaptım bebeğimi istemedim eşimin yanında olamamam için bebeğimi şuçladım keşke olmasaydı dedim sonra çok moralim bozuldu allah korusun dedim birşey olursa diye çok korkuyorum ama ne yapayım eşimi çok özledimmm

kıslar benimde bugün morelim acayip bozuktu ya. nedenini bilmiyorum ama bebeğimin bütün eşyalarını dağıttım eve. sonra ağlaya ağlaya topladım yine. kıyamam ben ona....hamilelik psikolojisi herhalde. hala bu sorumluluğu nasıl kaldıracağımı düşünemiyorum. bana cok ağır geliyor. bebeğim için herşey yapmaya hazırım ama çok korkuyorum çok..

yaa ben bugün tartıldım 63 le hamile kalmıştım şuan 64 düm :uhm: acaba tartımı yalnış dedim tekrar başka yerde tartıldım yine 64 çıkdı...zaten bebiş 500gr :)) geriside bende...
yani ben şişiyorum ama şuan çok az kilom var...:teytey: inşallah fazlada almam

kızlar slm herkese ya benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo.özellikle belim acaba sizdede böyl olan varmı doktora sorucam ama belki normaldir dedim

duygusallık hat safada...kendini yeterli görmemen de gayet doğal canım..çünki ilk kez anne olacaksın..inanki onu kollarına aldığın an işde o zaman anneliğin ne olduğunu anlıyacaksın ve ben inanıyorum senden mükemmel bir anne olacak...yerimseniben
sadece bu aralar biraz hormonlarımız fazla çalışıyor...
lütfen üzme kendini...:teselli:

lebis ve derinzlm artık iyice duygusallaşıyoruz böyle duygu karmaşası yaşamamız çok normal kendinizi üzmeyin bende buaralar sizin gibiyim sürekli napıcam nasıl olacak iş ev çocuk bunları düşünüyorum takmayın kafanıza bunların hepsi geçici hamişlikten :):)

canımşuan eşinden ayrı olduğun için böyle düşünüyorsun ister istemez bebeğini şuçluyorsun..ama biliyormusun bebeğini kucagına aldığın zaman zamanın nasıl geçtiğini anlamıyacak ve inanki yeri geldimi eşini bile unutacaksın:))
rabbim başka ayrılıklar vermesin...:Saruboceq:

çok şansılısın tatoş ben 68 le hamile kaldım şu an 72 yim :çok üzgünüm:doktorum fazla kaçırmışsın dedi bebiş 400 gr biraz zayıfmış yani olduğu gibi ben kendime almışım kilolarıbenneyaptımki

kızlar slm herkese ya benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo.özellikle belim acaba sizdede böyl olan varmı doktora sorucam ama belki normaldir dedim

canım geçmiş olsun ama kendini fazla yoruyorsan bu yüzden ağrı olabilir..kasık ağrısıda yapabilir..bol bol dinlen ve eşinle beraber olmamaya çalış..
tabiiki yinede doktoruna bir danış..k.i.b.:1hug:

arkadaşlarr
iki gündür kabızlık çekiyorum..bu konuda fikri olan varmı?
ne yapsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…