Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar benim editim yok normal mii ??
kizlar benim editim yok normal mii ??
Edit düğmeleri kaldırılmış canım.Kimsede yok.
cnm editin mi o ne? ben anlayamadım da o yüzden sordum
kıslar benimde bugün morelim acayip bozuktu ya. nedenini bilmiyorum ama bebeğimin bütün eşyalarını dağıttım eve. sonra ağlaya ağlaya topladım yine. kıyamam ben ona....hamilelik psikolojisi herhalde. hala bu sorumluluğu nasıl kaldıracağımı düşünemiyorum. bana cok ağır geliyor. bebeğim için herşey yapmaya hazırım ama çok korkuyorum çok..
oooooofffffffff kızlar offfffffffffffff eşimle konuştum şimdi bir haftadır ilk defa sesini duydum nasıl boğazım düğümlendi yaaa . Geçen gece ben çok kötü birşey yaptım bebeğimi istemedim eşimin yanında olamamam için bebeğimi şuçladım keşke olmasaydı dedim sonra çok moralim bozuldu allah korusun dedim birşey olursa diye çok korkuyorum ama ne yapayım eşimi çok özledimmm
yaa ben bugün tartıldım 63 le hamile kalmıştım şuan 64 düm :uhm: acaba tartımı yalnış dedim tekrar başka yerde tartıldım yine 64 çıkdı...zaten bebiş 500gr :)) geriside bende...
yani ben şişiyorum ama şuan çok az kilom var...:teytey: inşallah fazlada almam
kızlar slm herkese ya benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo.özellikle belim acaba sizdede böyl olan varmı doktora sorucam ama belki normaldir dedim
arkadaşlarr
iki gündür kabızlık çekiyorum..bu konuda fikri olan varmı?
ne yapsam...