2009 Şubat Anneleri

ühüüüüü ya ben zaten daha yeni yaptırmaya başlamıştım 8 aydır falan ne kadar rahat ediyordum şimdi rahata alışmışken tekrar jilete dönmek sinir bozucu . Zaten önümüzdeki aydan sonra göremem ki nasıl halledeyim jiletle.
Kendimi çok sıktım bebişime bişey olacak diye ödüm koptu .

GÜLEDAAAAAA bu arada hazır seni yakalamışken sorayım dr.un kim hangi hastaneye gidiyorsun

ühüüüüü ya ben zaten daha yeni yaptırmaya başlamıştım 8 aydır falan ne kadar rahat ediyordum şimdi rahata alışmışken tekrar jilete dönmek sinir bozucu . Zaten önümüzdeki aydan sonra göremem ki nasıl halledeyim jiletle.
Kendimi çok sıktım bebişime bişey olacak diye ödüm koptu .

tabiiki dayanabildiğimiz yere kadar agdaya devam ama olmadı en kötü ihtimal jilet..kaydirigubbakcemile3
evet dahada sonrasınıda düşünmek lazım...ondan sonrada tekrar ağdaya dönmek çok zor..
benim ilk hamişliğimde afedersinizde eşim temizliğimi yapmıştı..şimdi düşündükce utanıyorum ama ne yapıyım mecbur kalmıştım:eek:

ben eşimi beklersem yandım anacım 3 ay sonra gelicek :)) ay güler misin ağlar mısın durumu resmen
bir de emla diye bir krem varmış uyuşturuyormuş sorucam dr.uma zararlı değilse kullanıcam

derinciğim lütfen sen eşini bekleme..allah korusun 3 ay sonra yı hiç düşünemiyorum:))
bu arada doktoruna sor bakalım ne diyecek..olmadı tüy dökücü kremlerde var ama ne kadar sağlıklı bilemem..sormak lazım değilmi?

Emla yı ben kendim yaparken ewde kulanıyordum süper ama hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum ewde bi paket duruyo baktım içine de
Gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur.Zararlı etkisi bildirilmemiştir. Ancak gebe kadınlarda kullanılırken dikkatli olunmalıdır.

derinciğim lütfen sen eşini bekleme..allah korusun 3 ay sonra yı hiç düşünemiyorum:))
bu arada doktoruna sor bakalım ne diyecek..olmadı tüy dökücü kremlerde var ama ne kadar sağlıklı bilemem..sormak lazım değilmi?

ay tatoş sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün canım benim .kaydirigubbakcemile5

özlemimm teşekkürler çok yardımcı oldun
ben şimdi kaçtım aşkı memnu başlıyor :))
iyi geceler

ayy ne kadar can sıkıcı bır konu basımıza bı yakınlarda gelecek ama bır baskasının gormesı fıkrı hecte hos dııl napcazz ya tuy dokucu krem ısı ıle ılgılı bılgı alan arkadaslar bızede yazında offfffffffffffff

ay kabus muhabbet
ben artık aştım kızlar ne yapayım
her şeyi halka açtığımızdan o da halka açık devam eder oldu
:p
p.tesi kontrol öncesinde eşim ve kendi annem sağolsunlar
yattığım yerden görmem mümkün olmuyor ki
her ne kadar ayaktayken göbiş ne kadar oldu bilemesem de
artık orayı göremeyeceğim kadar büyüdüğünü biliyorum
ne günlere kaldık
ne yüz kaldı ne astar :))
her şey bebişler için

kızlar iyi akşamlar . bende artık kendim ulaşamıyorum eğilmekteçok zorlanıyorum ve hemen karşımızda şansımıza bir kuaför açıldı oraya başlayacağım artık napalım. Tüy dökücü kremi kimseye tavsiye etmem! İçinde çok fazla kimyasal var, ben birkaç sene önce bacaklarımda kullandım ve resmen bacağımı yaktı, ki öyle dandik bir marka da değildi, veetin kremiydi. Mayıs 'ta doğum yapan arkadaşım da krem almıştı son aylarında ama doktoruna sorunca kesinlikle kullanma demişti onada sonra geri kullanmaktan vazgeçti. Kimyasallar bebeğiniz için zararlı olabilir...

arkadaslar bebegımın cınsıyetını ögrendım en sonunda gösterdı
oğlum oluyorr :)))))
içim içime sıgmıyor

ceydacım gözün aydın.allah kucana almayıda nasip etsin inşallah.neden bu kadar geç belli oldu canım

arkadaslar bebegımın cınsıyetını ögrendım en sonunda gösterdı
oğlum oluyorr :)))))
içim içime sıgmıyor

tebrikler ceyda.. sende benim gibi allah izin verirse oğlan annesi olacaksın demek. hadi bakalım . Allah hepimize sağlıklı bebişler versin. isim düşünmeye başla şekerim oğluşuna.:emir_bebek:

canım siteyi inceledim gerçekten çok şirin şeyler var ama bunlara nerden ulaşabiliriz alışveriş merkezlerindemi vardır dükkanları :)) hiç dikkatimi çekmemişti daha önce isim olarak yani

üretildiği yer izmir. ben mail attım mağazalarının olup olmadığını sordum. çünkü benim aldığım gecelik alıveriş merkezindeydi. hatta başka model beğenmiştim bedeni kalmamıştı. hala cevap gelmedi. özdilek alışveriş merk. vardı. sizin oradakinde de vardır belki.

X