2009 Şubat Anneleri

Bana şeker yüklemesi testini diğer aya yapalım dedi, yani kasımın ilk haftası yaptıracağım ama nasıl yapılacak hiç bir fikrim yok, bu teste ben okul çıkışı giderim de yaptırırım diyordum, aç karnına gidilecekse sabah gitmek lazım o zaman,,

tabiki gece 11-12 den sonra bir yudum bile su içilmicek sabah gidilecek 100 mg yüklenicekse 3 kere kan alıyolar saat başı 3 saat..yani hem aç hem susuz geçecek 15 saat..:KK43:( ben 3. kez içicem bu iğrenç şeyi ıyyğğyy..

tabiki gece 11-12 den sonra bir yudum bile su içilmicek sabah gidilecek 100 mg yüklenicekse 3 kere kan alıyolar saat başı 3 saat..yani hem aç hem susuz geçecek 15 saat..:KK43:( ben 3. kez içicem bu iğrenç şeyi ıyyğğyy..

bebişim süpersin, sen de olmasan,, bak doktorum bana sadece diğer ay şeker yüklemesi yapalım dedi, hiç nasıl gelmem konusunda bilgi vermedi, eee anlattığına göre bu baya zahmetli bir işmiş be yaaww, akşama kadar nasıl aç kalacam ben yaaacokacimcoook

ne akşamı bea aybüke gece 12 den sonra bişey yiyip içmicen sabahta direk hastaneye gidicen şeker yüklendikten sonra 3 saat yemicen o kadar öğlene kadar biter işimiz hastanede sonra ne yersen ye :)))
bide öğleden sonra sonuçları alıp dr a götüceksin olcak bitcek :))))

cimcimem bebiş nasıl canımmm?
oynamaya başladı mı ?
merak ettim tatlım...
umarım paşan çok iyidir....

yok cnm tik yok bebisten
iki üc defa bisey hiseder gibi oldum ama cok asiri hafifti bebekmiydi onu bile ayirt edemedim
o hareket ediyordurda ben anlamiyorumdur ins. teyzesi :ecrin_bebek: :1hug:

merak etme cimcimecim dün benimki resmen hiç durmadı ama bendede geceden beri tık yok
aslında nedenini çözdüm gibi annelerin canı sıkkın yada isteksiz olunca herşeye ve endişel olunca, bebeklerde aynı oluyo sanırım ben hareketli olunca oda oluyo :))

öyledir dimi cnm :))
bende üc gündür cok yoruluyorum asiri istahsizim
bir kac güne kadar düzeler umarimm bebisine ne cici seyler almissin annesii :))
bizde aralik ayinin sonunda baslariz yatagina , kiyafetlerine ...... :))

bende iştahsızım sabah kahvaltıyı zorla yedim insan zorlayıncada mide bulantısı yapıyor :KK43:(
misafirimiz varya bide habire yemek yap bulaşık yıka meyve soy yedir içir nasıl yattığımı bilmiyom geceleri valla :KK43: bide sinir oluyom mutfağım küçük, bulaşık makinam var öylece kutusunda duruyo açmadık bile çünkü koyacak yer yok :KK43: belim kopuyo bulaşık yıkıcam diye boyda uzun olunca eğilmek zorunda kalıyom :KK43:(

pazara gidicem şimdi ıspanak alcam canım istedi :)
sonrada akşam yemeğiyle uğraşcam :KK43:(( hiç canım istemiyo evle uğraşmayı..
son gün bugün neyseki dayısı bugün akşama bilet almış gidicekmiş :)

ahh cnm yaa
Allahim yardimcin olsun cnm , bende yemek yerken zorlaniyorum bugünlerde
hani bebek mamalari satiliyor ya toz seklinde onlardan aliyorum muzlu olanlarindan cok hosuma gidiyor öglen yemegide yiyemedim hic canim istemedi bende hemen ondan yaptim bir tabak öyle doyurdum karnimi
dedigin gibi cnm eger kendimi zorlarsam daha cok migdem bulaniyor

benimde gecen gün cnm ispanak cekmisti :))

esim gecen gün omega 3 yagi görmüs bana onu alalim dedi esim bakicak icinde ne kadar omega 3 var
eger fazla varsa artik onu kullanmaya baslicam

ben de iştah problemi bende var sanıyordum
malum sürekli yatmaktan yediklerimi eritemiyorum herhalde ondan acıkmıyorum diyordum
yemek yerken lokmalar ağzımda büyüyor sanki
kendimi zorlaya zorlaya yiyorum

offf offf koskoca pazarda sadece 1 kişide ıspanak vardı oda pörsümüş yani :KK43:( almadım canım istedi ya ondan olmaz zaten.. :KK43:(

ya kızlar bu arada şu ruh halim kısmında "gazlı" diye bir seçenek olsa hiç düşünmeden onu seçerdim
doğal gaz üretim tesisleri gibiyim
insan büyük konuşmamalıymış onu öğrendim bu arada
biliyorsunuzdur sezeryan yaptıktan sonra bağırsaklarda bir problem olmadığını anlayabilmeleri için gaz çıkarmayı bekliyorlar
ben hep sezeryan olursam yanımda kendi annem veya eşim dışında kimse olmamalı yoksa gaz gelse de çıkartmam tutarım derdim
gelin görün ki şimdi kayınvalidem annem ve eşim devamlı biraradayız ve ilk zamanlar kastım kastım sonra bunun bebişi ve beni ne kadar zorladığını keşfedince artık ekstra rahat davranmak zorunda kaldım
kabus gibi
zaten hastanede yatarken her gün en az 2-3 farklı hemşire fitil koyup durunca eşim dalga geçip durdu benle
hatta hemşirenin biri gülmekten yerlere yattı- eşimin deyimiyle kendimi halka açtım da :p:p

offf offf koskoca pazarda sadece 1 kişide ıspanak vardı oda pörsümüş yani :KK43:( almadım canım istedi ya ondan olmaz zaten.. :KK43:(

canım o kadar canın çektiyse marketlerde satılan yıkanmışlardan al
hem yıkamak için çok fazla ayakta da kalmamış olursun
gerçi fiyatları da farklı oluyor ama
e hamilenin aşerme hakkı da saklı yani:teytey:

bebisim sekerim sen ne zaman gittin geldin ?? :)))
bulamadiysan marketlerde dondurulmus sekilde satiliyor bende onlardan aliyorum
onlara bi bak cnm istersen :)))

ya demek bu haftalarda herkezde bi iştah sorunu oluyor kimimizin boğazı açılıyor kimimizinde kapanıyor :)))

bi alt sokağımda pazar cimcimecim :)))
büyük marketler var ordan aldırcam eşime aradım :)) alsın valla kırk yılda bi canım bişey istedi :))

X