2009 Şubat Anneleri

evet ilk üç ay beslenme çok sorun değil di ama şimdiki dönemde çok dikkat edin diyorlar daha hafif olarak yemeye çalışsan ızgara tarzı falan onu da ben hiç yiyemiyorum gerçi ay ne zor yaa .Umarım açılır iştahın .

arkadaşlar ben de çok aşırı kilo aldım 58 ile hamile kaldım tam 8 kilo aldım.boyum biraz uzun olduğu için göstermiyosun diyolar ama benim moralim çok bozuk her yerim yırtıldı.doktorda mozalimi bozdu gereksiz kilo almışsın dedi.tatlıyı ben de çok yiyorum ve yürüyüşlere başlayamadım henüz.sürekli hareket halindeyim aslında öğleye kadar okulda hoplayıp zıplıyorum çocuklarla.eve gelip ev işlerimi yapıyorum yine de kilo alıyorum napıcam bilmiyorum.
bir de arkadaşlar midem de aşırı baskı oluyor midem yanıyor beni çok rahatsız ediyor doktorum rennie şurup verdi biraz rahatlatsa da fayda etmiyo.var mı böyle şikayeti olan?ne yapmalıyım başka?

maaşallah kızlar yani şurda iki gün girmedim neler neler olmuş kimler hastalanmış
öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun bu gribin en iyi ilacı bol vitamin (doğal yolla alınanlardan-yani meyve) ve bol istirahat....
erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar da bebişlerinizi tutabildiğiniz kadar tutun yerimseniben
benim de akıntım var ama vajinal bir rahatsızlığım,koku ve rengi olmadığından problem etmedim
ve alınan kilolara gelince.......rekor bende galiba......totalde 11 kilo aldım....sadece bu ay 4 kilo hemen karbonhidratı azaltıp sebze ve meyveye ağırlık verdim bakalım önümüzdeki ay nasıl olucak :eek:
hepinize iyi geceler kendinizi ve bebişlerinizi fazla yormayın iyi bakın oğluşumla hepinizi öpüyoruz teyzeleri ve kardeşleri Şeniz :enbuyukkk:

iyigeceler kızlar nasılsınız bakalım anca girmeye fırsat buldum annemlerdeydik annem çok güzel şeyler örmüş bayıldım valla yarın benim için çok yoğun bir gün lucak arkadaşımızın nikahı var ve yatılı misafirim var allahtan evdeyim sabah erkenden kalkıp evi derleyip toplamam lazım alışverişte yapamadım bugün yani yarın hepsi beni bekliyor kimsecikler kalmamış buralarda bebişler erkenden uyutuyor değilmi

günaydın arkadaşlar kimsecikler yok sanırım :)
bende bi kaçgündür takip edemiyorum hem işler yoğun hemde dün dr a gittik tahliller için çok sükür kan ve idrar tahlilim iyi çıktı ultrason sonucunu da pazartesi alcaz radyolok benim gördüğüm kadarıyla sorun yok iyi dedi bakalım dr ne dicek
hepinize sağlıklı günler diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)))

cimcimem bebiş nasıl canımmm?
oynamaya başladı mı ?
merak ettim tatlım...
umarım paşan çok iyidir....

herkes bana zayıfladın diyor..
yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum ki:))
dana gibi olmam gerek ama ben zayıfladımmmm...
bir gariplik var galibaa...
neyse büyük ihtimalle doktora gideceğiz eşimleee...
ilk defa geliyor benimleeee :eek:klava:

aa neden tatoşcum benim eşim gideceğimiz zaman dr a benden önce giyinip çıkıyor kapıya??? dükkanı kapatıp geliyo yaww..??

aa neden tatoşcum benim eşim gideceğimiz zaman dr a benden önce giyinip çıkıyor kapıya??? dükkanı kapatıp geliyo yaww..??

canım neredeeee:kızgın:
canım yaa benimki hep yoğundur...
ne zaman doktora gitmeye kalkışsak mutlaka iş geliyor işinin başına gidiyor...kafamçokkarıştı
sinir olsamda ekmek parası diyorum...şakkıdı
bende oğlumla gidiyorum...arkadaşım oldu benim paşam:))

benim kocişin elemanı var yanında onu bırakıyor genelde..
ama benimki mecbur gelmeye :)) çünkü kimsemiz yok burda annemler ve kaynana yarım saat uzaktalar bize :))

bebişim benim etrafımda çok şükür herkes var bir telefonuma bakıyorlar..onlar benden meraklılar:))
bu yüzdende eşimi fazla aramıyorum..
o sadece getirdiğim fotolara bakıyor:))
dükkanda da tek olduğundan dolayı biryere fazla takılamıyor...ee o para kazansın ki bende minik yavrularımı büyütüyüm değilmi?
rabbim hepimizin eşine bol kazançlar versin....bizde harcayalım:))

ya ben 2-3 gündür çok sıkılıyorum, hiç birşeyden zevk almıyorum, yemek bile yerken sıkılıyrum, bebiş için aışverişe çıkayım diyorum canım onu bile istemiyo vazgeçiyom ayy ne oldu bana yaa... hiç böyle olmazdım :KK43:((

aynen öyle canım sağolsun eşim parası olmasa bile bulur buluşturur verir..
her ay dr a para vermemize rağmen bir kez bile sesini çıkarmadı çok masraf oluyo gitmiyelim diye..
ama ben bu ay gitmicem 24 gün önce gördüm kızımı bu ayda dayanıcam gitmicem dr a önümüzdeki ay gidicem nasipse..eşime dedim o paraylada eksiklerimizi alırız dedim yok demedi yani :))
şeker testimde sağlık ocağında yapılacak ebe geldi 3-4 gün önce öyle dedi..

slm kızlar, ben de yoğunluktan giremiyorum artık, biliyorsunuz ani kilo aldım ve şimdi ceremesini çekiyorum, 3 gündür açım, ama buna mecburum, midem alışmak üzere bu yeme düzenime, okuldan geliyorum, saat 4, 30 gibi yemeğimizi yiyoruz, hemen yürüyüşe çıkıyoruz, bu hafta nasıl geçti anlamadım, şimdi de kahvalgtımızı yaptık, temizlik yaptım, tabii bütün odaları deil, ev büyük olduğundan odaların hepsini bir günde temizleyemeiyorum, 3 odayı yaptım, diğerlerini yarın halledeceğim, belim koptu ağrıdan, birazdan da hamile kıyafeti almaya gideceğim, adam gibi birşey de beğenemedim yaa, neyse..

kıslar şeker testi için ne zaman gidiyorsunuz. ben ayın 27.sinde hastanede yaptıracağım. doktorum yapacak. yalnız bi arkadaşım gittiğinde bayılmış. kesinlikle yalnız gitme dedi bana. aç karnına olacağımız ve şeker yüklemesi birden yapılacağı için bünye afallıyormuş. mutlaka yanında biri olsun kolundan tutacak ben bi saat dinlenme odasında yattım dedi. gözümde büyüdü o öyle deyince...

kızlar anca böyle oluyor.bi sorun var heralde ortasını bulamadım.yüzünün solu görünüyor.kaburgası da görünüyor

korkmayın kızlar ayrıca siz hamile kaldığınızda daha doğrusu ilk dr a gittiğinizde testleriniz yapılmadımı? şeker yüklemesi yapıldı bana hatta iki kere yapıldı birini yalnış yapmışlar ertesi gün tekrar yapıldı kolum kan vermekten mosmor oldu çürüdü..ilk baştada yapılıyo bu test yapılması iyi oldu çünkü gizli şekerimin olduğunu öğrendim :KK43:( iki kere saf şekeri (glukozu) içince 2 şer bardaktan 4 bardak içmiş oldum tatlıdan iğrendim açıkçası sizde bi süre yiyemezsiniz herhalde :KK43:( 50 lik yaparlarsa şeker az oluyo ama 100 lük yaparlarsa çok geliyo mide bulantısıda yapıyo aç karnına oldğu için ama sakın kusmayın aynı şekeri bir daha içmek zorunda kalırsınız..24. haftada gidicem ben..

X