2009 Şubat Anneleri

ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak...arkadaşlar ultrasonu kadın doğum doktorunuz mu yoksa radyoloji doktoru mu yaptı?

canım benimkini kendi doktorum yaptı,hem 19.haftamda hemde bu hafta yani 23.haftada tek tek bütün organlarına,kan akışına koluna bacağına baktı.hatta bu haftakinde 4boyutlu olarakta gösterdi,renkli fotosunu verdi.extra bi ücret falanda istemedi.

kızlar bebişimi özledimya onu görmek istiyorum bu hafta iş dolayısıyla gidemedik salı gününe randevu alıcaz çok merak ediyorum baya büyümüştür içimde kıpır kıpır çok güzel bi duygu bu ya allah herkese yaşatsın bu duyguyu:CüvCüv:

benim kızımda artık göbegimin hizasında duruyor daha cok.kafamız sagda ayaklarımız solda .resmin koycam şimdi

1001484kt7.jpg

w3280.png
işte bu benim güzel pamuk kızım.yüzünün sol tarafı

:1shok::1shok::1shok: aamaanıııınnn korktuuuuuumm ne oldu böyle kocaman.durun küçüğünü ko:1shok:yiyim

dmirim resmi küçült canım vallahi ben birşey anlamadım:)))

derinzlm...
maşallah yeğenin çok güzel..:nazar:
rabbim nazarlardan saklasın..:nazar:
anasına babasına sişzlere bağışlasın güzel allahım :nazar: :nazar:
bahdıda şansıda kaderide çok güzel olur inşallah...:nazar: :nazar: :nazar:

Amin tatoş cum hepimizin bebeklerini allah bizlere bağışlasın inşallah onümüzdeki sene bugünlerde bizde bebişlerimizin böyle kocaman olmuş hallerini koyarız buraya :)))

DEMİRCOOLLLLLL bu ne kocaman nevrim döndü küçük bi resmini koyda anlayalım şekerim . Göremedik doğru düzgün .

yok canım ya 2 kg doğarsa büyür gider. geçenlerde bir tanıdık 6,5 aylık 730 gr doğum yaptı. o bile yaşıyor maşallah.
FLORYA
neee 730 gr mı aman allahım....
benim ilk bebeğim tam 1.750 gr dı ama yaşamadı maalesefff :senağlama:
o yüzden çok psikolojim bozulmuşdu..sanki kilolu doğarsa sorun daha az olur gibi geliyor bana....

normal mi zaten cok hareketli bi bebek degil
daha dün koontrolüm vardi hersey yolundaydi
bir defa hissetsem rahatlicam
normal degilmi kizlar ??

cimcimemm kötü düşünme canım ...bugün kendini fazla yorduysan hissetmemiş de olabilirsin...
yada mutlaka uyuyordur yaramazın...
şeker çikolata da ye bakalım tepkisi olacakmı?

saol cnm cikolata yedim hic bir tepki yok uzandigimda biseyler yapiyordu ama bugün onuda yapmadi yarinda beklicem eger bisey yapmazsa pazartesi doktora gitcem
doktorumda biraz gicik cekiniyor böyle sorunum oldugunda gitmeye :KK43:

cimcime canım ben henüz hiç hissetmedim bebeğimi sanırım yani nasıl bişey olduğunu bilmediğim için anlamıyorum :KK43: ama ileriki aylarda 2 saat hissetmezseniz dr.unuza danışın diye okumuştum . Bir parça çikolata yesen birde ayaklarını kaldırıp dinlensen belki kıpırdar bugün yorulmuştur belki seninle :))

derinzlim cnm sen bile daha hic hissetmemissen bu normal sanirim ,yani umarim ...
totoscugumun dedigi gibi yoruldugum icindir ayaklarimi uzatip klasik müzik dinlicem bakalim biseyler yapcakmi ...
size haber veririm sabahtan beri bir cikolata,üc bardak ayran,bir tost,üc tanede mandalin yedim azmi yemisim ? ondanda olabilirmi acaba ??

iyide hiç birşey yememişsin ki . sen kahvaltı yapmıyormusun ? yada akşam yemeği ?

Ben kahvaltıda 2 küçük dilim ekmek,2 bardak meyva suyu,iri bir parça peynir,3-4 adet zeytin,1 yumurta
1 tatlı kaşığı bal
öğlen bir adet açma ,bir bardak limonata
akşam bir küçük parça tavuk , iki kaşık zeytinyağlı , küçük bir tabak erişte ,Bir büyük bardak ayran içtim.
ve daha gece yeni başlıyor :))))
Gece de meyva yerim yatmadan

iyide hiç birşey yememişsin ki . sen kahvaltı yapmıyormusun ? yada akşam yemeği ?

bu aralar hic istahim yok cnm tostu kahvaltiya yemistim zar zor
iki üc gündür istah falan kalmadi ki
hani gecen gün anlatmistim ya bisey yerken agzima cig et geldi diye o günden beri zar zor yiyorum cnm hep aklima geliyor :eek:klava:
yada yemek yerken aklima bi hayvan gelse hemen migdem bulaniyor , yoogurtla gecistiriyorum :eek:klava:

normalde bende senin gibi besleniyorum cnm zaten cocukluktan kalan bisey su hayvanlarin yaninda yemek yerken tiksinmem , gecen hamilelikte basladi aklima gelincede tiksiniyorum kendimi zorlasam bile yiyemiyorum aninda cikariyorum :KK43:( kendimi baska seye konsantre etmeye calisiyorum ozaman daha cok aklima geliyorlar ..
böyle devam etmez biliyorum bir iki hafta daha böyle giderse doktoruma daniscam

X