2009 Şubat Anneleri

FDK CANIM DUALARIM SENİNLEE...
İNŞALLAH 4 HAFTA SONRA GÖRECEKSİN RABBİMİN İZNİYLE BEBEĞİNDEKİ SORUN KAYBOLMUŞ:))
SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM

çok tesekkür ederim. inş. sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
elimizden dua etmek ve beklemekten başka bişi gelmiyo...

olsun her işte bir hayır var. aramızda en büyük senin oğlun olacak. 2009 u bekleyemezse 2008 doğumlu olacak gibi.

canım ben bunu daha önceden duymuştum. bebeklerin kalbinde küçük delikler oluyormuş onlar doğuma kadar kapanıyormuş. hiç canını sıkma. mutlaka kapanacaktır. beslenmenin bir faydası olur mu acaba bu duruma. mesela tereyağı-bal doku yenileyicidir ya kalp dokusu için de faydası olur mu ki? domates kalp için çok faydalıdır mesela belki hormonsuz domates tüketsen yararı olur.

yok canım ya 2 kg doğarsa büyür gider. geçenlerde bir tanıdık 6,5 aylık 730 gr doğum yaptı. o bile yaşıyor maşallah.

arkadaşlar ya benim evde internetim yok. sizinle işyerimden yazışabiliyorum. doğuma yakın izne çıkınca görüşemeyeceğim sizlerle. en heyecanlı anlarımızı paylaşamayacağımız için üzülüyorum şimdiden. bu dönemde bana en yakınlarımdan bile daha yakın olduğunuzu düşünüyorum. inşallah bir aksilik olmazsa aralık tan sonra 7 ay burada olamayacağım. o zamana bebeklerimiz de kocaman olmuş olacak. :) bu dönemde sizleri çok özleyeceğim.

canım ya üzülme olur mu. bende 2 kilo 250 gr. doğmuşum biliyomusun. miadını doldurmuşum ama yine de zayıfmışım. sen büyütürsün onu merak etme.

bende internetten araştırdım ama beslenme ve bebeğin kalbinin gelişimi ile ilgili pek bişi bulamadım. ben bide bu konularda çok dikkatli olmaya çalışırım. eşim köyden hormonsuz domates getirmişti bu ara çok miktarda tüketmeye çalışıyorum. bilgiler için çok saol

Günaydın güzel hamişler.Çok sağolun kızlar dostlar sağolsun .Tatoş ,ssaslan sakın sıkmayın canınızı .Benim yeğenim 32.haftada 2 kg. doğdu ablamın sütü çok yaradı hemen toparlandı 5 gün yattı sadece kuvözde toparlandı sonra hemen .Benim içimden gelen bi his hepimiz atlatıcaz bugünleri sonra Bursalılar çocuklarla gün yapıcaz inşallah :))))

Bakın buda sürekli bahsettiğim yeğenim sizin bebişler de bu kadar tatlı olur inşallah .

denizlm yeğenin çok şeker, maşallah. biz de sağlıkla görebilsek bebeklerimizi. keşke onlar doğduktan sonra hepimiz görebilsek birbirimizinkileri de. ama herkes türkiye nin hatta (cimcimecim) dünyanın dünyanın bir yanında. burdan paylaşımlara devam ederiz.

derinzlim cnm cook tatli yigenin masallah
flaorya gercekten cok iyi olurdu bulusabilseydik hepimiz ayni sehirde olsaydik hatta hep beraber kücücük gönüslerimizle gezerdi ne güzel olurdu degilmi ?

bebegim üc aylikken türkiyeye annemlerin yanina izmire gelmek istiyorum ins . iki haftaligina ,biraz didimde birazda izmirde kalirim , ozaman toplaniriz ins. cnm :))

Canım bozma morelini doktorlar kötü bir şey olsaydı ya da riskli bir durum inan çekinmeden söylerlerdi, inşallah 4 hafta sonra hayırlı, güzel haberlerle dönersin:Saruboceq:

Daha tatlıları sizin olsun inşallah . Toplanırız kız ortak bi yer buluruz hiç olmadı gelemeyenlere internetten video konferans yaparız :))))

Daha tatlıları sizin olsun inşallah . Toplanırız kız ortak bi yer buluruz hiç olmadı gelemeyenlere internetten video konferans yaparız :))))

hihoyyyt hihoyyyt aklima ne geldi ayni sehirde olanlarin hepsi toplanir digerleriylede cam den baglanti kurulur ayni anda görüsmüs oluruz hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

kizlar benim bugün temizlik günüm :))))))))))
ben size arada sirada bakar yazarim :)))

hadi canım kolay gelsin sana çok yorma kendini sık sık dinlen

Arkadaşlar benim ara sıra sulu byaz akıntım oluyo. Bazen çamaşırım ıslanıyo. Sizlerde de oluyor mu? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…