- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
günaydın herkese morelinizi yüksek tutun kızlar tatoş,fdk,ssaslan morel çok önemli ALLAH hepinizin yardımcısı olsun bebişleriniz sağlıkla doğsun inşallah DERİNZLM seninde başın sağolsun arkadaşım
FDK CANIM DUALARIM SENİNLEE...
İNŞALLAH 4 HAFTA SONRA GÖRECEKSİN RABBİMİN İZNİYLE BEBEĞİNDEKİ SORUN KAYBOLMUŞ:))
SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM
benim sezeryan olacağı için çok beklemeyiz sanırım
benim de 4 şubat falandı sözde ama
bakalım tatoş gibi ben de erken doğum riskiyle bekliyorum
hatta riski demeyelim bence şubata kadar yatmayacağım kesin gibi
daha önce de dediğim gibi
dr 2 kgmı tamamlasın alırız demişti
selam herkese
bende dün ayrıntılıya girdim. ilk bakan dr çok ii bi sorun yok dedi ama sonra uzman dr baktı malesef bebeğimizin kalbini birleştiren zarda minik musküler yani delikler varmışdünden beri çok üzülüyorum , herşey yolunda giderken.... dr çok önemli değil dedi ama beni rahatlatmak içinde söylemiş olabilir. 4 hafta sonra tekrar detaylıya çağırdı. o zamana kadar kapanması gerekiyo dedi. benim bebeğim içinde dua ederseniz sevinirim. benim elimden gelende sadece dua etmek.
OFFF YAAA ...
VALLAHİ KENDİME VE BENİMLE AYNI KADERİ YAŞAYAN HERKESE DUALAR EDİYORUM...:Saruboceq:
HAYIRLISYLA KUCAGIMIZA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ALALIM DİYEE...:Saruboceq:
2 KG DA KÜÇÜK YAA NASIL BAKAR BÜYÜTÜRÜZ HİÇ BİLEMİYORUM...:1no2:
RABBİM YARDIM ETSİN...KOLAY OLMUYACAĞI KESİN...senağlama
benim de 4 şubat falandı sözde ama
bakalım tatoş gibi ben de erken doğum riskiyle bekliyorum
hatta riski demeyelim bence şubata kadar yatmayacağım kesin gibi
daha önce de dediğim gibi
dr 2 kgmı tamamlasın alırız demişti
canım ben bunu daha önceden duymuştum. bebeklerin kalbinde küçük delikler oluyormuş onlar doğuma kadar kapanıyormuş. hiç canını sıkma. mutlaka kapanacaktır. beslenmenin bir faydası olur mu acaba bu duruma. mesela tereyağı-bal doku yenileyicidir ya kalp dokusu için de faydası olur mu ki? domates kalp için çok faydalıdır mesela belki hormonsuz domates tüketsen yararı olur.
selam herkese
bende dün ayrıntılıya girdim. ilk bakan dr çok ii bi sorun yok dedi ama sonra uzman dr baktı malesef bebeğimizin kalbini birleştiren zarda minik musküler yani delikler varmışdünden beri çok üzülüyorum , herşey yolunda giderken.... dr çok önemli değil dedi ama beni rahatlatmak içinde söylemiş olabilir. 4 hafta sonra tekrar detaylıya çağırdı. o zamana kadar kapanması gerekiyo dedi. benim bebeğim içinde dua ederseniz sevinirim. benim elimden gelende sadece dua etmek.
Daha tatlıları sizin olsun inşallah . Toplanırız kız ortak bi yer buluruz hiç olmadı gelemeyenlere internetten video konferans yaparız :))))