demircool maşallah canım.
benim de 31 ocak. fakat dr. son gidişimde normal doğumlarda 42. haftaya kadar beklemek gerekebiliyor dedi.
benim sezeryan olacağı için çok beklemeyiz sanırım
elif benim beklenen doğum tarihim normalde 15 şubat ama erken doğum riskim var ...bu yüzden net değil tarih...
selam herkese
bende dün ayrıntılıya girdim. ilk bakan dr çok ii bi sorun yok dedi ama sonra uzman dr baktı malesef bebeğimizin kalbini birleştiren zarda minik musküler yani delikler varmışdünden beri çok üzülüyorum , herşey yolunda giderken.... dr çok önemli değil dedi ama beni rahatlatmak içinde söylemiş olabilir. 4 hafta sonra tekrar detaylıya çağırdı. o zamana kadar kapanması gerekiyo dedi. benim bebeğim içinde dua ederseniz sevinirim. benim elimden gelende sadece dua etmek.
canim cok gecmis olsun doktor eger önemli bisey degil dediyse öyledir biliyorsun simdiki doktorlar herseyi yüzüne sölüyorlar
dört hafta sonra iyi haberlerini bekliyoruz cnm
dualarim sizinle kizlar ,hepimiz dualarimizla bu hemilelik dönemini saglikli ve mutlu atlatacagiz insallah :Saruboceq: :teselli:
sakin üzme kendini :teselli:
şimdiden üzülme fdk
sen stres yaptıkça bebişin de sıkılır
sen iyi olacaksın ki ona faydan dokunsun
bu arada bir çok bebek kalbinde delik ile doğuyor ve bir süre sonra bu delik kimilerinde kapanırken kimilerinde kapanmıyor
kapanmadığı takdirde de ufak bir operasyonla hallediyorlar
hem drunuz da çok önemli değil dediğine göre içini ferah tut
iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun
tatos hayirdir nie erken dogum riskin var simdiden daha erken diilmi bole bi teshis icin doktormu dedi ama nicin oluyomus benimde dogum 27 subat
benim de 4 şubat falandı sözde ama
bakalım tatoş gibi ben de erken doğum riskiyle bekliyorum
hatta riski demeyelim bence şubata kadar yatmayacağım kesin gibi
daha önce de dediğim gibi
dr 2 kgmı tamamlasın alırız demişti