evet cimcime ya ben de çok kilo almışım. iyiki kilolu değildim başında. fazla yemediğim halde kilo alıyorum. işin iyi yanı aldığım kilolar belli olmuyor. dr. bile öyle söyledi. belli olmuyor nerende saklı kilolar dedi. ben 5,5 aylık oldum ve toplam 8 kilo aldım. yuhh. ara öğünde kek v.b. yiyordum onu meyveye çevirdim. iştahlı değilim allahtan. bir de iştahlı olsam 30 kilo fazlayla doğuma gidecektim herhalde. kiloları veririz de benim korkum karın fazla gerilirse cilt çatlar. ne spor ne yürüyüş yapıyorum. hareketsizlikten böyle oluyor. aman ne yapalım en büyük derdimiz bu olsun.
cimcimecim kaç kilosun sen şu an? ve boyun kaçtı?
ssaslan yazin icin cok saol cnm evet kullanmadan önce kiyiyorum yumurtalari
mutfakta hic bir seyi calkalamiyorum devami bulasik makinasina atiyorum
baska önerilerin varsa severek bekliyorum cnmm
ccooook saol emegine saglik :))))
rica ederim güzelim :1hug:
kendime kızdım işin açıkçasıklava:
keşke daha önceden yazsaydım bunları diye
niye bu zamana kadar akıl edemedim diye
neyse zararın neresinden dönersek kardır değil mi
bu arada ben de kilomu çok merak ediyorum
dahası göbişim acaba ayaktayken nasıl duruyor diye merak ediyorum
herkes hastaneden geldiğimizden beri büyüdüğünü söylüyor ama yattık yerde göbiş yayıldığından anlaşılmıyor :CüvCüv:
neyse bebişim iyi olsun içerde beklesin büyüsün devarsın ben göbiş değişimini görmeyeyim
diş eti kanaması ve diş sızlaması yaşıyorum,, diş fırçamı değiştirdim, yine de diş etim kanama yapıyor, sonra ağrı ya da şişlik olmuyor, sadece fırçalarken kanıyor, ve dişim sızlamaya başladı, inanılmaz bir şekilde tatlı yiyorum kızlar, benim bildiğim kızı olacaklar ekşi yer, ben tatlı yiyorum, ekşiden nefret ediyorum, bugünkü yediğim tatlıları size bir yazayım da siz de şaşırın:
saat 10 gibi çikolatalı bisküvi
saat 12 de 1 porsiyon sütlü tatlı
saat 12.30 da 1 adet kek
saat 1 de 2 adet hobyy çikolata
saat 2 de 1 adet sütlü çikolata
saat 4 de 4 adet pişmaniye
saat 5 te 1 adet şeker
saat akşam 10 da 1 porsiyon sütlü tatlı
dana gibi yiyiorum maşallah
masallah cnm yaaaa bende asiri tatli yiyorum oglumda hep eksi yemistim bunda devamli tatli kaydirigubbakcemile5
bazenleri bende arka arkaya öyle yiyorum ama bugün tek bir tost-yarim salatalik_birde hamburger _kücük bi posiyonda peynir soslu makarna yedim cokmu az acaba ?? :uhm:
rica ederim güzelim :1hug:
kendime kızdım işin açıkçasıklava:
keşke daha önceden yazsaydım bunları diye
niye bu zamana kadar akıl edemedim diye
neyse zararın neresinden dönersek kardır değil mi
bu arada ben de kilomu çok merak ediyorum
dahası göbişim acaba ayaktayken nasıl duruyor diye merak ediyorum
herkes hastaneden geldiğimizden beri büyüdüğünü söylüyor ama yattık yerde göbiş yayıldığından anlaşılmıyor :CüvCüv:
neyse bebişim iyi olsun içerde beklesin büyüsün devarsın ben göbiş değişimini görmeyeyim
merhaba arkadaşlar ben yeniyim.ama önceki sayfaları okudum çok hoş hep birlikte bebeklerinizin takipini yapıyorsunuz çok hoşuma gitti.ben de 22+3 günlük gebeyim.2 şubatta gözüken doğum tarihim.oğlum olacak inş.
nestle 76 hiç endişelenmeni gerektirecek bi durumun yok bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir çünkü göbek deliğinin 2 parmak aşağısı ve sağ tarafta genelde herkesin aynıdır olması gereken sağ taraftır zaten.sol tarafta olanlar nadirdir. ben bebeğimin hareketlerini hemen hemen hergün hissediyorum ve hep aynı yerden ama bazen hissetmediğim oluyo hemen yakınımda sağlık ocağı var oraya gidiyorum cihazla dinliyoz tıpkı senin dediğin gibi benim de aynı yerden duyuluyor kalp atışları..araştıramama göre arkadaşlarda bahsetmiş bazı anne adayları hissedemiyormuş kilodan ve bazı yorgunluklardan kaynaklanabiliyormuş.ama bu hareket etmediği anlamına gelmiyor sadece sen hissedemiyorsundur.daha zamanı var merak etme yakında sürekli duyacaksın inş.zaten cihazında varmış.hiç endişelenme arkadaşım:)
ben de yorgun olduğum günlerde hiç hereketlerini hissetmiyorum .