Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ya bebeisi cok kipirdayan varmi ben 19 haftamdayim bizimkini tutabilene ask olsun bazen korkuyorum bi sorunumu var acaba nie bukadar oynak diorum anasinami cekti artik bilmem ki:))
sabah aksam yok mubarek nerdeyse her saat hissettiriyo kendini bukadar fazla diilmi acaba ne dersiniz benimki gibi kipirdayani varmi aranizda???
Cimcimem git işine bak arada gel takip et formu:))
ben hem yemek yapip hemde burayi takip ediyorum alişkanlik yapti ayrilamiyorumki:))
aybükee neden rahime yakın tekmeleri hissediyormuşuz sordunmu canım...
çok merak ediyorum :uhm:
ya dün kızımın tekmeleri gayet normaldi, bugünde normal, bir de ultrasonda da duruşu normaldi, o yüzden sormadım, aslında sormak aklıma bile gelmedi, hepinizde oluyordur, doktorun yanına gidince bir bir unutuyoruz soracaklarımızı..
ama siz de yaşıyorsanız demekki sıradan bişey, bebeğin duruşunda bir sıkıntı yoktu yaa içim rahatladı
cimcimem benim bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın..bebeğine sürekli klasik müzik dinletirdi...
neyse minik yavrusu doğdu ve biraz büyüdükten sonraaa klasik müzik dinlemek yerine bebiş ibrahim tatlıses dinliyormuşşşş birde eşlik etmeye çalışıyormuşşşş...:roflol: :roflol: