Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar huhu kimseler kalmamıştır ama bi bakayım dedim bu arada ben bilmiyorum canım değerlerimi dr.um normal demişti sadece rapor onda bende bile değil keşke yardımcı olabilseydim bu normalmi sizce istesemmi acaba bütün tahlil sonuçlarımı falan bende hiçbirşey yok
slm kızlar huhu kimseler kalmamıştır ama bi bakayım dedim bu arada ben bilmiyorum canım değerlerimi dr.um normal demişti sadece rapor onda bende bile değil keşke yardımcı olabilseydim bu normalmi sizce istesemmi acaba bütün tahlil sonuçlarımı falan bende hiçbirşey yok
canım bence sonuçların bir örnegini almalısın.bende bütün sonuçlar duruyo dr. kopyasını alıyor.hastane veya doktor değişikliğin olursa ihtiyaç duyarsın.
mesela ben tekirdagda dr a gidiyorum ama 2 li zamanında mersindeydim orda yaptırdım.mersindeki dr burdakilerin sonucunu görmek istedi burdakide mersinin.hatta dün saglık ocagına gittim onlarda yapılan testlerimi görmek istedi :roflol:
mrb kızlar ben bugünde grip oldum bogazım başım felaketim bide üstüne işteyim.gerçi sabah daha kötüydüm ama yine de sesim çıkmıyor ya ne çok hasta oldum ben bu aralar.
arkadaşlar şimdi yolculuk yapmanın bi zararı olmazmı acaba druma bi daşsammı bizde köye gitmek istiyoruz ama bi taraftanda korkuyorum ya bişi olursa diye napsak acaba evde oturup tatilin keyfinimi çıkarsak
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
19 haftalık hamileyim:)) Faydalı bilgiler paylaşmak dileğiyle...
selam kizlar bende subat annesiyim allahi izin verirse bende bebyimi 4subatda kucama alacam gecen doktora gitdim bir kizim olacani ögrendim cok mutluyummm
Kızlar iyi akşamlar herkese sürünüyorum yorgunluktan alışverişe çıktım en büyük zevkimdir tek başıma mağaza mağaza dolaşmak. Çalıştığım yer çarşıda saat 5 işten çıkıyorum daha yarım saat önce geldim ewe çoook yoruldum adım attıkça kasıklarım ağrıyor valla çantamdaki tabletimde bitmiş miğdem yana yana geldim ewe ahhh bir cuma olsa bayram iznimiz başlasa keyif çatsam valla
Ben de biyer buldum özel görüntüleme merkezi telefonla konuştum 4 boyutlu ultrason dopler yani renkli cd de yapıyolarmış ve çok uygun 60 lira kendi gittiğim hastanede 175 lira demişlerdi bu baya iyi ya şaşırdım
Günaydın arkadaşlar,
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ediyorum.
16.haftada doktor büyük ihtimal kız dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim bakalım gerçekten kız mıymış. Sağlıklı olsun da benim için cinsiyet önemli değil ki eminim hepimizin ortak fikri budur.
nestle76 ben de hamilelikten önce kramptan çok çektim hatta ertesi gün yürüyemiyordum.Şimdi de geceleri ani hareketler yapmamaya çalışıyorum inşallah o şiddetli krampları yaşamam.
Umarım senin de biran önce kesilir.