2009 Şubat Anneleri

benim gitttigim hastanedede var ama fiyatını bilmiyorum.2li test için para ödemedik ama 3 lüye 10 lira ödedik.heralde renkliye de fazla ödemeyiz.ssk lı oldugumuz için

Ben de SSK lıyım ama çok az indirimi oluyor mesela ayrıntılı ultrason 92 ydi 74 ödedik

slm kızlar huhu kimseler kalmamıştır ama bi bakayım dedim bu arada ben bilmiyorum canım değerlerimi dr.um normal demişti sadece rapor onda bende bile değil keşke yardımcı olabilseydim bu normalmi sizce istesemmi acaba bütün tahlil sonuçlarımı falan bende hiçbirşey yok

siz ne zaman çıkıyorsunuz yola ben bugün gitceksiniz zannediyorum seni de

slm kızlar huhu kimseler kalmamıştır ama bi bakayım dedim bu arada ben bilmiyorum canım değerlerimi dr.um normal demişti sadece rapor onda bende bile değil keşke yardımcı olabilseydim bu normalmi sizce istesemmi acaba bütün tahlil sonuçlarımı falan bende hiçbirşey yok

canım bence sonuçların bir örnegini almalısın.bende bütün sonuçlar duruyo dr. kopyasını alıyor.hastane veya doktor değişikliğin olursa ihtiyaç duyarsın.
mesela ben tekirdagda dr a gidiyorum ama 2 li zamanında mersindeydim orda yaptırdım.mersindeki dr burdakilerin sonucunu görmek istedi burdakide mersinin.hatta dün saglık ocagına gittim onlarda yapılan testlerimi görmek istedi :roflol:

arkadaşlar şimdi yolculuk yapmanın bi zararı olmazmı acaba druma bi daşsammı bizde köye gitmek istiyoruz ama bi taraftanda korkuyorum ya bişi olursa diye napsak acaba evde oturup tatilin keyfinimi çıkarsak

ben evelsi hafta 4-5 saat kadar yolculuk yaptım. bana çok yorucu geldi. araba sallandıkça gayri ihtiyari karnımı tuttum bebek sarsılmasın diye. biz gezmeye gitmiştik, açıkçası ben yolun yarısında pişman oldum. eşime dönelim de diyemedim. aslında bebeklerimiz yerlerini sağlamladı ama yine de yolculuk en azından benim açımdan sarsıcı oluyor.

Kızlar iyi akşamlar herkese sürünüyorum yorgunluktan alışverişe çıktım en büyük zevkimdir tek başıma mağaza mağaza dolaşmak. Çalıştığım yer çarşıda saat 5 işten çıkıyorum daha yarım saat önce geldim ewe çoook yoruldum adım attıkça kasıklarım ağrıyor valla çantamdaki tabletimde bitmiş miğdem yana yana geldim ewe ahhh bir cuma olsa bayram iznimiz başlasa keyif çatsam valla

hamile kaldığımdan beri alışverişe çok nadir gittim. ihtiyaçlarımı dahi alamıyorum bebeğe bişey olacak diye korkumdan. mide yanmaları bende de başladı. gece dümdüz yatınca yanıyor, sırtımı hafif duvara yaslayarak doğrulunca geçiyor. reflü gibi.

ve yarını da atlattık mı tatil başlıyorrrrr. 29 ekim de hafta ortası tatil. ve kurban bayramı da 4 gün haftaiçine denk geliyor, beki cuma da tatil ilan edilir. çalışanlar sevincimi iyi anlayacak. hamileliğimize denk gelen tüm resmi tatil günleri haftaiçine denk geldi bu yıl. şanslı mıyız neyiz?

Ben de biyer buldum özel görüntüleme merkezi telefonla konuştum 4 boyutlu ultrason dopler yani renkli cd de yapıyolarmış ve çok uygun 60 lira kendi gittiğim hastanede 175 lira demişlerdi bu baya iyi ya şaşırdım

çok uygunmuş fiyatı...nerede yaptıracaksın????

kızlar kramp sıkıntısı çeken var mı benim gibi???? 3-4 günde bir tam uykunun orta yerinde öyle bir kramp giriyor ki sol bacağıma...gözümden yaş geliyor valla acısından...kalsiyum / magnezyun eksikliğinden deniyor ama doktor bana osteoporoz olan kadınlara verilen ilaçtan verdi...kalsiyum / magnezyum / çinko karışımı...yetmiyor mu acaba???

Günaydın arkadaşlar,
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ediyorum.
16.haftada doktor büyük ihtimal kız dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim bakalım gerçekten kız mıymış. Sağlıklı olsun da benim için cinsiyet önemli değil ki eminim hepimizin ortak fikri budur.
nestle76 ben de hamilelikten önce kramptan çok çektim hatta ertesi gün yürüyemiyordum.Şimdi de geceleri ani hareketler yapmamaya çalışıyorum inşallah o şiddetli krampları yaşamam.
Umarım senin de biran önce kesilir.

Günaydın arkadaşlar,
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ediyorum.
16.haftada doktor büyük ihtimal kız dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim bakalım gerçekten kız mıymış. Sağlıklı olsun da benim için cinsiyet önemli değil ki eminim hepimizin ortak fikri budur.
nestle76 ben de hamilelikten önce kramptan çok çektim hatta ertesi gün yürüyemiyordum.Şimdi de geceleri ani hareketler yapmamaya çalışıyorum inşallah o şiddetli krampları yaşamam.
Umarım senin de biran önce kesilir.

sağol canım ya...valla hala ağrıyo yeri...hamilelerde oluyor mu böyle şeyler acaba??

kızlar bende bugün gitti gidiyordan angelsounds siparişi verdim...kullanan arkadaşlar ses kayıt yeri var mı bilgi verir misiniz???

X