Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar akşam konuştuktan sonra biraz uzandım bebeğimin hareketlerini hissettim tuvalete gittiğimde bi dahada gelmedi eğer gelseydi hemen arıycaktım sahura kadar bekledim gelmedi şimdiye kadarda yok çok şükür umarım yoktur bişey ama bi daha gördüğüm anda hemen arıycam doktoru,2 gün önce belimi zorlamıştım sanırım ondan dolayı oldu çok ağrımıştı belim.bu yaşadığım olay çok şey kazandırdı bana böyle bir uyarıyı haketmiştim sanırım, hiç dikkat etmiyordum bebeğimin kıymetini bilmiyordum ben onsuz yapamam artıkkk,allahım bebeklerimizi korusun
karnımda bir kaşınıyor ki sorma, haşır haşır, resmen çatlayacağım diyor, çilem mersinli misin, 33 ya nikin ondan sordum, ben mersinliyim de..
AYBÜKEEEEEE görümcenleri çatlatmak için de ki eşim doğum hediyesi ev aldı bana hahahahaayyyyttt de . çaaaattttt diye çatlasınlar . Ben diyorum bazen yanlarında ay canım Jeep aşeriyorum diye . Görümcemin falan düşüyo hemen suratı :))))
Hepsi aynı bazen diyorum allahım içimdeki kötülüğü çıkar diye bende mi acaba var suç diye ama yok Allah hepimize sabır versin . :içelim::roflol::roflol:harikasın canım ya
ewet bu görümcelere böylesini yapmak gerekiyor sırnaşık şey
ama ben yapınca ertesigün görümcemde görüyorum ama benimkinin parasını kocam yada annem veriyo onunkini kayınbabam lülülülülülü
tek rakip olamadıgı şey var kocamın sevgisi hehe ömür boyu onu kimse böyle sevmedi hihoyyyt