Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size bişey sorucam.ben 20 haftalık oldu bebeğim.bugunlere geldiğime inanamıyorum ama sorunlar bitmiyor.geceleri uyku halınde solumdan sırtüstü dönerken falan bebeğim kolay yer değiştirmiyor.karnımda baskı ağrı tarzı bişey hissediyorum.bir haftadırda oturduğum yerden kalkarken karnımda ağrı oluyor.sizdede aynı şeyler oluyormu.yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar merhaba ben de 18+1 hamileyim aşılama yoluyla hamile kaldım aslında normal de olabilir ama emin değiliz benim kilo artışım biraz fazla geldi aşılama dönemleri biraz stresliydi çok yemedim ama çok yattım sonrasında acısını çıkarttım sanki o stressli günlerin diyetisyene yönlendirdi doktor 88 le başlamıştım 94 geldim hayatımın hiç bir döneminde zayıf biri olamadım ama galiba ben 105i falan devireceğim ne olduysa 12.haftadan sonra oldu bir anda 2.5kilo almışım toplamda 6 kilo.sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum her konuda yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
evet floryacım teşekkür ederim kızlar çoğaldı..çok sevindik kızımız olacağına..
bugün burası da soğudu, bu yıl kış erken gelecek sanki, geçen yıl kasım ayında sermiştim halıları, böyle giderse ekimde sererim halıları, hertaraf kapalı, öyle oturuyoruz evde, yaa benim midem cidden çok yanıyor be yaaww, iştahımın da geçici bir süre açık olduğunu düşünüyorum, adet öncesi insanın iştahı açık olur yaa, ona benzer bişey yaşıyorum sanırım, ama böyle giderse kendimi kontrol etmem gerekecek, kilo almayı, 6. aydan sonraya saklıyorum, gerçi şunun şurasında 10 günüm kaldı 5. ayı bitimeme, o zaman 2 kilo kadar müsadee ediyorum kendime..