Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeğim uğuruyla geliyor hiç aklımızda yokkken birden bire ev alıyoruuuzzzz,, :sm_cool::sm_cool:ev sahibimiz bize çok uygun fiyata evi satacağını söyledi, sıkışmış ve cuma günü el sıkıştık, pazartesi işlemleri başlatıyoruz, nasıl oldu birden anlamadık, 1 hafta içinde ev sahibi olduk birden bire:dance:
inşallah yavrumun şansı babasına çeker, bize uğur getirdi meleğimiz, umarım tüm hayatı güzelliklerle dolu olur:asigim:
günaydın arkadaşlar! cuma günü doktora gittim ama bebeğin cinsiyetini moral bozukluğundan haber veremedim size. bebiş erkek ve sağlıklı. ama bende vajinamda siiller çıkmıştı dr onların çok önemli olduğunu ilerde rahim agzı kanseri riski olduğunu normal doğumun imkansız olduğunu söledi.haftasonum igrenç geçti ölü gibi geçirdim
ooo esim burger kingten sandevic aldi bir tane yedim kendimi cok kötü hissediyorum etini iyi kizartmamislar ,hafif bulantim var gecer sanirim birazdan
günaydın arkadaşlar! cuma günü doktora gittim ama bebeğin cinsiyetini moral bozukluğundan haber veremedim size. bebiş erkek ve sağlıklı. ama bende vajinamda siiller çıkmıştı dr onların çok önemli olduğunu ilerde rahim agzı kanseri riski olduğunu normal doğumun imkansız olduğunu söledi.haftasonum igrenç geçti ölü gibi geçirdim
Arkadaşlar günaydın... Geçenlerde de yazmıştım ama cevap alamadım.Kaynadı sanırım arada yazdıklarım:)
Göğüslerimde özellikle sol göğsümde aşırı bir sızlama var. Gece uykudan bile uyandırıyo bazen. Bir de vajinamda zaman zaman iğne btması gibi ağrılar oluyor.
Sizlerde de bu tür şikayetler var mı?
Teşekkürler...
arkadaşlar nasıl keyifler..
kış geliyo diye seviniyomusunuz sizde benim gibi?? normalde hiç hoşlanmam bu mevsimden ama bu yıl dört gözle bekliyorum
Arkadaşlar günaydın... Geçenlerde de yazmıştım ama cevap alamadım.Kaynadı sanırım arada yazdıklarım:)
Göğüslerimde özellikle sol göğsümde aşırı bir sızlama var. Gece uykudan bile uyandırıyo bazen. Bir de vajinamda zaman zaman iğne btması gibi ağrılar oluyor.
Teşekkürler...
Teşekkürler...
2 güne kadar bebeğime sadece beşik alsak yeter, kiracıyız diyordum, şimdi bebeğimin odasını yapmayı planlıyorum, şuraya şunu alırız gibi,,, artık benim kızımında odası olacaaaaak,,,:teytey:çok güzel bişey yaa,
eşim cuma günü ev sahibi gittikten sonra, kapıyı kapar kapamaz diyor ki, artık eve çivi çakabilirizzsırnaşık şeysırnaşık şey
bu zamana kadar eve çivi çaktırmamıştım elin evi diye, bütün çerçevelerimiz, tablolarımız yerde geziyordu, eşimi çok etkilemiş meğersesırnaşık şey
canım benim ablamdada siiller çıktı onun doktoru yakacak siileri bu arada ablamda 5 aylık hamile.sıkma o güzel canını bi yolu vardır mutlaka :1hug:
canım ablam mersinde oturuyor.doktor hamilelikte olur yakarız demiş.