Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide bisey daha soram benim bebisimin pit pitlari cok derinden ve pantalon hizamdan geliyor normalmi ??
daha kücük oldugu icin mi yukari cikmadi ??? ayyy yoksa o pit pitlar bebisimden gelmiyormu ??
canım benimde hala kasık bölgemde kıpırdıyor hatta sol tarafta genelde sadece yattığım zaman bazen göbeğimin orada hareket ediyor ben 16+3 te ilk hissettim:CüvCüv:
ayy kızlar hava bi anda soğudu burda çok sevindim çünkü gündüz sıcak olduğu için dışarı çıkmam yasaktı :))) kapı pencere kapalı yatıyoz 2 gündür..
şort giymiyom artık uzun giymeye başladım ayağımada çorap ve terlik giydim kendinizi koruyun sizde..
birazdan dışarı çıkcaz kocişimle bebişime bişeyler alayım :)) kipadan kızıma patikli takım aldım dün pembe genelde ara renkler bakıyodum pembe bir kaç tane vardı ama şimdi gözüm artık pembelerde...
Yok canim sende benimde ayni dr bile bakarken daha aşağidan bakiyor nerdeyse şeyime kadar açiyolar sividan değimesin diye..
Yani şöyle söylim göbek deliğinden 3-4 cm aşağidan geliyo pit pitlar,
ama artik ben daha sert hissediyorum tekmeleri.. :)) genelde solda..
Canim boyum 172 şu an kilomda 72 ( ama ben kiloyu memişlerden aliyom sanirimçünkü göbüşümden önde duruyo artik 95 bedenin heryerinden çikiyo malesef :))) göbüşün şişmesi zaten normal, ve bebeğin suyuda artiyo onunda grami ekleniyo ve hep karnim tok ve en az 2 lt su içmiş olarak gidiyom dr a
kızlar bebeğim uğuruyla geliyor hiç aklımızda yokkken birden bire ev alıyoruuuzzzz,, :sm_cool::sm_cool:ev sahibimiz bize çok uygun fiyata evi satacağını söyledi, sıkışmış ve cuma günü el sıkıştık, pazartesi işlemleri başlatıyoruz, nasıl oldu birden anlamadık, 1 hafta içinde ev sahibi olduk birden bire:dance:
inşallah yavrumun şansı babasına çeker, bize uğur getirdi meleğimiz, umarım tüm hayatı güzelliklerle dolu olur:asigim:
kızlar ya benım kafam karıstı accık yaa benım kızım olucanı solemıstı dr ama her nedense herkes hala erkek dıyo ve ben herseyı pembe aldım gaza geldım acep değişirmi 5.ay kontrolunde erkek derse kalırım heralde ben orda eve gelemem gıbı gelıyo sızce mumkunmu bu:?drum hıc ole yuzde bılmem kac kız demedı dırek kız gelıyo dedı emındı kendınden yanılmıs olabılırmı sızce kafam fena karıstı hep bu cok bılmıs kocakarılar karıstırıyo kafamı benım
canım bende 2. ayla 3.ay arasında aşırı yedim ve sonuç felaket 1 ayda 3200 aldım ama ondan sonra normale döndüm.şimdi 1 kilo aldım toplamda 4,5 kilo oldum.o çok kilo aldıgım dönemde midem bulantım aşırı oldugundan yatıyodum devamlı ve o yüzdende çok aldım tabi annemlerde oldugumdan çokta yiyodum cokacimcoook cokacimcoookşimdi tekirdaga geri döndük ve normale döndüm bende.bendede 2-3 gündür yanma var prensesimin saçları çıkıyor babasıda çok seviniyor bu duruma hihoyyyt
ben hiç hissedemiyorum 2 sonra 19 haftalık olucaz hala kıprtı yok çok üzülüyorum niye hissedemiyorumki acaba