Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günadın arkadaşlar :))
benim tomurcuğumda hep sol tarafta kıpırdıyor sol taraftan büyümüştü ondan mı acaba
kızlaaaarr imdaaaaaaaaaaatttttttt
dünden beri kendimi zaptedemiyorummm
yarım saate bir acıkmaya başladım, bu kadar iştahın sebebi ne yaaa
bugün sabah kalkarkalkmaz kendime 1 sandeviç hazırladım, yedim, üstüne akşamdan kalma köfte vardı bir tane de ondan götürdüm, sonraa canım tatlı bişey istedi, ardına hemen 2 tane çikolatalı bisküvi yedim, o da yetmedi, dolabı bir açtım o da nee, karşımda 1 dilim kek, onu da götürdüm, ve haaalaaa bişey yemek istiyorummm,, eşim ayrıl o dolabın önünden diye kızdı banaaa
kızlaaaarr imdaaaaaaaaaaatttttttt
dünden beri kendimi zaptedemiyorummm
yarım saate bir acıkmaya başladım, bu kadar iştahın sebebi ne yaaa
bugün sabah kalkarkalkmaz kendime 1 sandeviç hazırladım, yedim, üstüne akşamdan kalma köfte vardı bir tane de ondan götürdüm, sonraa canım tatlı bişey istedi, ardına hemen 2 tane çikolatalı bisküvi yedim, o da yetmedi, dolabı bir açtım o da nee, karşımda 1 dilim kek, onu da götürdüm, ve haaalaaa bişey yemek istiyorummm,, eşim ayrıl o dolabın önünden diye kızdı banaaa
arkadaşlar bende ilk zamanlar çok mide bulantısından kilo vermiştim 48 kilo oldum şimdide 52 olmuşum 4 kilo almış bulunmaktayım normal mi
kızlar bende 56 ile hamile kaldım heralde şimdi 60 oldum nerdeyse.200 gr daha olsa 60 olcak :)) amaan bebeklerimiz iyi olsunda kiloyu sonra veririz inşallah