Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 şubat 2009 erkek bebekmi canım dogrumu
derincim ayrıntılı ultrason içinmi gideceksin 15 gün sonra? haftaya aşı vurulcam (((((
Ay böyle yazınca bi garibime gitti bugün söz verdik zaten ağlamak sızlanmak yok diye havaalanına da gitmicem bu sefer burda evden geçiririm belki terminale bile gitmem dışarı çıkıyomuş gibi hissederim o zaman belki hemen gelcek gibicanım anladım kocişin daha çok kıymetini anlicak döndükten sonra bebişle senin..
özlicek orda hem kızını hem eşini..
merak etme günler çabuk geçiyo üzme kendini..
sonuçta gezmeye değil iş için gidicek.. ve döndüğünde bebişi kocaman olacak..
Ay böyle yazınca bi garibime gitti bugün söz verdik zaten ağlamak sızlanmak yok diye havaalanına da gitmicem bu sefer burda evden geçiririm belki terminale bile gitmem dışarı çıkıyomuş gibi hissederim o zaman belki hemen gelcek gibi
bebişi bilmem de ben kocaman olurum orası kesin :roflol:
Kizlarrrrrrr ne dicemmmmm bebisimim bir haftadir pit pitlarini hissediyordum ama yarim saattir daha cok hissediyorum
cok mutluyum :)) :))) yarim saattir devamli hareket ediyor
Hoşgeldin canım allah hayırlısı ile oğlunu kucağına almak nasip etsin . kaydirigubbakcemile5herkese merhaba
ben de aranıza yeni katıldım. bugün itibariyle 18+6'yım ve inşallah yakışıklı bi oğlum olacak. şimdiden hepinize mutlu ve sorunsuz hamilelikler
Kizlarrrrrrr ne dicemmmmm bebisimim bir haftadir pit pitlarini hissediyordum ama yarim saattir daha cok hissediyorum
cok mutluyum :)) :))) yarim saattir devamli hareket ediyor
iyi akşamlar derin bizim dr da aynı öyle bakıyor bende merak ettim bu şimdi renklimi oluyo 4 boyutlumu :) geçen gittiğimizde bizim kızda hiç poz vermedi 15 dk bekledik belki şekildeğiştiri diye ama pek kıpırdamadı (dr telefonla konuşmuştu biraz bizde bebeğimizi izlemiştik) onda uzun sürdü yani
ya ne kadar güzel ne şanslısın ben bugün dr.uma sordum hissedemezsin daha dedi :mymeka: o çok hareketli şuan ama senin anlayabilmen zaman alır dedi .
cimcime beni çok şaşırttın, senin ilk anneliğin değil ama neden geç hissettin, ben çok şükür 14. haftamdan beri yaşıyorum o mutluluğu, hatta dün hiç kıpırdamadı, eşim panik oldu, hadi sevk al doktora gidelim dedi:roflol: zor sakinleştirdim, o seviyedeyiz yaniisırnaşık şey
herkese merhaba
ben de aranıza yeni katıldım. bugün itibariyle 18+6'yım ve inşallah yakışıklı bi oğlum olacak. şimdiden hepinize mutlu ve sorunsuz hamilelikler