2009 Şubat Anneleri

günaydın kızlar dün ayrıntılı ultrason için doktorumu aradım doktorum ben kendim yapacağım dedi ama ultrasonu öyle 3-4 boyutlu renkli falan değildi ayrıntılı ulkrason iç organlarının incelenmesi demek ben ultrasonla bakacağım dedi acaba beni yanlış mı anladı ne dersiniz ayrıntılı ultrason normal ultrasondan farklı olmalı değil mi???
 

günaydın canım bende şimdi bu ayrıntılı ulturasonu araştırıyordum.normal ulturasondan bir farkı olmadığını söylüyorlar sadece daha uzun sürüyormuş eğer dr.nun ult.cihazı gelişmişse oda bakabilir yani bebeğinin bütün organlarını tek tek inceleyip ölçüyorlar.az önce bende dr mu aradım sordum ama henüz erken dedi 20. haftadan sonra bakacagını söyledi yani 21. ve 22 haftalar arasında yapılıyor.
 

kızlar hepiniz çok sağolun. eşim de öyle dedi. eşim de doktor. bişey olmaz korkma dedi. en fazla devam ederse normal doğuma almazlar dedi. göz enfeksiyonu yapmasın diye.

ama insan korkuyor işte.

sanki krem işe yaradı gibi. bugün biraz daha az yanma var. allahım inşallah çözülür bu sorun.
 
kızlar ben bugün tetanoz aşımı da yaptıracağım bilgisi olmayanlar 20. haftada bu aşıyı sağlık ocaklarında yapıyorlar aklınızda olsun.
 

evet kızlar beni de bayramdan sonra alıcakmış doktorum. bir de 4 boyutluya girecekmişim. ona üniversitede bakıcaklar. bebişimi görebilecem daha yakından. bir önce gelsin zaman.
 
kızlar ben bugün tetanoz aşımı da yaptıracağım bilgisi olmayanlar 20. haftada bu aşıyı sağlık ocaklarında yapıyorlar aklınızda olsun.

canım ben sordum onu da doktoruma. 7.ayda yapılıyor dedi. sağlık ocağından seni ararlar o zaman gidersin. şimdi çok erken dedi.

zaten gerek yok aslında steril ortamda doğum yapıyosun dedi ama yinede yaptırmak istersen sağlık ocağından seni ararlar dedi.
 
selam arkadaşlar :))

küçükkedicik geçmiş olsun işallah biran önce geçerde sende rahatlarsın.
 
Merhaba kızlar
Ben bu sıralar bebişimi kendimle beraber çok üzüyorum ve inanılmaz vicdan azabı duyuyorum. Son 1 ay iş stresiydi şuydu buydu derken tam artık bitti hiç bir şeye kafamı takmıcam diyordum şimdi de annem atom tedavisi olucak troid nodülleri için. Radyasyon içeren bir tedavi olduğu için çok korkuyorum. Ayrıca etrafındaki insanları gereksiz radyasyondan etkilememek için hastanede yanlız bir odada yatıcak 4 gün... ve çıktıktan sonra yanına yaklaşabileceği en son kişi benim... senağlama
Şimdi ben üzülmemek için ne yapabilirim günlerdir üzülmeden ağlamadan duramıyorum, tutamıyorum kendimi işte. Allahım sen bebeğimi ve annemi koru :Saruboceq:
 

teşekkür ederim canım bana da 18. ve 22. haftalarda dedi 22. haftada kalbine bakacağım dedi bakalım nasıl olursa biraz daha araştıracağım diğer arkadaşlar da yardımcı olurlarsa memnun olurum :CüvCüv:
 

evet canım beni de saglık ocagından aradılar zaten bende dr mu aradım sordum 20. hafta da yaptırabilirsin dedi hiç 7. ay filan demediler bir yanlışlık olmasın kafam karıştı şimdi sana neden 7. ay dediler başka arkadaşların bilgisi var mı acaba bu konuda
 

canım ya üzülme demek kolay seni anlıyorum. aynı tedaviyi bir tanıdığımız da oldu. çocukları yanına yaklaşamıyordu annemi özledik diye sarılmak istiyorlardı.

ama canım benim bu tedavi iyi sonuç veriyor hiç korkma. biraz annende halsizlik bitkinlik yapıcak. ama geçici bir durum hiç korkma.
 

canım doğum yapmış bi arkadaşıma da sordum. o da öyle dedi. 7.ayda ve 9.ayda olmuş iki doz. ama dur bi araştırayım ben.
 

canım annene cok gecmiş olsun ama sende üzülme bence sonuçta bir süre annenden uzak olacaksın ve bu arada annen de sağlığına kavuşacak inşallah senin ağlaman çare değil ki tam tersi annende üzülür senin için kadın kendini mi düşünsün seni mi sen iyi ol oda mutlu olur moral ve iyi düşünmek her zaman iyi sonuçlar verir negatif düşüncelerden hep uzak durmamız lazım bizim
 
kızlar galiba 20.haftayı tamamladıktan sonraki bi zamanda 2 doz öneriyorlar.

 
canlarım dün gece tekrar eden kanamam dan sonra acil kartal devlet hastanesine gittim..
alttan ve üsten kontrol edildi ama birşey bulunamadı...
bol bol istirahat+ilişki yasağı+ konuldu ayrıca çok su içmem gerekiyormuş...
doktor kesinlikle yorulmayacaksın diyor birde strestende olabilirmi dedim evet dedi bu aralar bunalımdaydım belki de sebep bu ..şuana kadarda azar azar devam ediyor kanamam..yalnız bebek yaşıyor şuan iyi..bebişimde anlıyacağınız sorun yok...eşin de aşağıda olması nedeniyle de içerde hala kanamam devam ediyormuş..
dualarınızı esirgemediğiniz için çok saolun arkadaşlar..
 
işallah canım gerek kalmaz ilacın iyi gelir.

beyzacım içini ferah tutmaya çalış allah annnecine acil şifalar versin kendini üzmemeye çalış bundan bebeğinde etlklenir hem şimdi hem doğduktan sonra çok stresli bi bebek olur nolur rahatlat kendini.

yaa arkadaşlar benimde dünden beri kasıklarımda ince ince ağrı oluyo bu önceki ağrılara benzemiyo elimi kasıklarıma bastırınca biraz canım acıyo idrarda yanma falan yok ama acaba idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirmiyim yoksa abartıyomuyum
 
ilaç dahi vermediler kanama devam ederse yatırırız dediler...ama kanamam devam ediyor..:senağlama:
 



canım benim geçmiş olsun bebeğinde sorun olmamasına sevindim işallah bişi olmaz bizim bi tanıdığımızında sürekli kanması olyodu hamileliğinde sürekli acile gidiyolardı ama şimdi çok şirin bir kızı var allah bebişlerimizi korusun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…