2009 Şubat Anneleri


geçmis olsun, insallah daha iyi olucaksin. kendine dikkat et.
 

insallah kan sonuçlari guzel çikar, kendini uzme. hayirli haberler bekliyoruz
 
Cumartesi 6 hafta 6 günlükken gittim dr a 6,7 mm di bebiş ve kalbi çok güzel atıodu :)) Hamişler herşeyin bi zamanı var ve pozitif olarak sabırla beklicez uygun zamanları... Küçük vs die üzülmeyin bende ilk 4+4 de gitmiştim o zaman küçük siyah bi noktadan başka bişey görünmemişti içinizi rahatlatır umarım....
 
arkadaşlar bende dün gittim doktora ve keseyi gördüm.5 haftalık dedi doktor.2buçuk hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.ama benim aklıma takılan kan testi istemedi gelişimi kontrol etmek için sizce normalmi?
 
kızlar gün yine kanamam oldu az ama kıpkırmızıydı ve pıhtılıydı acayip korkuyorum bebeğebişey oldu diye hap içince kesildi progestan bebek yaşamıyosa bile düşmesini engeliyomuş moralim acayip bozuk bugün 7+6 yım son 3 gün kaldı ne olup bittiğini öğrenmeye bazen sancı ve zonklama hissediyorum aşağıya doğru? düşük yapan arkadaşlar bu tarz şeyler yaşadınızmı cvplarınızı bekliyorum..:bbo::bbo:
 

cnm aynı problem bendede var dün biraz kanamam oldu kırmızı olunca tehlikeliymiş ama kahverengine yakınsa pek sorun olmuyomuş kanama, ben 17-18 gündür yatıyorum progestan 6 tane içiyorum doktor bebeğin yaşama şansı %50 dedi :bbo: ve çok korkuyorum ilk bebeğim allah hepimizin yardımcısı olsun ama şunuda söylim ne kadar bi daha olacakmı kanamam diye endişelenip dakika başı bakarsan oluyo kanama biraz psikolojik bi durum düşünmemeye çalış gerçi söyleyene bak aynısını yapıyorum dikkat et umarım sorun olmaz bi daha..
 

teşekkür ederim canım bugün başka doktora gittim
attan ulturasyonla baktı ve bebegimi gördü şükür 6+6 haftalıkmış sıkı sıkıya sarılmış bu sefer işallah progestan verdi moralim yerine geldi:teytey:
 

mrb canım ben hamile kaldığımı öğrendim 1-2 gün sonra doktora gittim 5+5 tim gittiğimde ertesi gün bütün şeker,hormon ,idrar testlerim yapıldı hatta gizli şeker olduğumu öğrendim çoğu yiyecekleri yemiyorum, bi sor doktoruna istersen bi problemin varsada önlemini alırsınız..
 

allah tamamına erdirsin canım bende kullanıyorum progestan 7+6 yım şu an kanamam oldu 2 kere ama çok az korkuyorum çok düşük tehliken olduğu içinmi verdi progestanı? çok korkuyorum yaaaa 3 gün sonra kontrolüm ya yaşamıyosaa senağlamasenağlamasenağlama
 
 

kanaman olması kırmızıya yakın özellikle iyi değil tatlım..bence sen 3 günü bekleme doktorun a görün...düşük tehlikesi olanlara progestan veriliyor canım..
inşallah iyi haberlerle gelirsin..
bende ilk kızımda 8 ay boyunca adet gördüm yalnız bebeğim 8 aylık doğunca yaşamadı...:çok üzgünüm:
ayrıca bendede şeker çıktı canım çogu şeyler yasak ..rabbim yardımcımız olsun ama çok dikkat etmeliyiz...
 
 

çok geçmiş olsun canım bende 7 haftalıkken düşük yapdım kanamam da vardı ama benim kasıklarım çok agırıyordu resmen kıvranıyordum.sürekkli yat ve dinlen kalkma yerincen hiç .allah yardımcın olsun.
 

hadi hayırlı olsun...bana da 3 hafta sonraya gün vermişti 9 gün kaldı..zor bekliyo insan walla..o zaman gelirken tam kan ve guatr tahlillerini getir dedi...gelişim takibine yönelik bişey istemedi.daha minicik şeylerin nasıl üstüne titriyoruz..hakikaten annelerin hakkı ödenmezmiş.erkeklerin hayatında hiç bi değişiklik olmuyor ama bizimki bebişlerin etrafında dönmeye başladı bile....
sağlıklı günler diliyorum..
 

çok geçmiş olsun..inşallah güzel haberlerinizi alırız..ama moral çok önemli...iyi bakın kendinize..
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…