Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım snaırım çiğli kipadaydı chiccodan daha pahalı ama çok kaliteli..
ayrıntılı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılıyor
küçükkedicik geçen haftalarda bende de oldu o tür ağrılar biraz
ama şimdi geçti
yorgunlukla da alakalı sanırım
kızlar ben birazdan izmire yola çıkıyorum
dönene kadar kendinize iyi bakın
inşallah ayrıntılı ultrason sonuçlarım iyi çıkar da size iyi haberlerimle dönerim
hepinizi çok öptüm
kızlar ben birazdan izmire yola çıkıyorum
dönene kadar kendinize iyi bakın
inşallah ayrıntılı ultrason sonuçlarım iyi çıkar da size iyi haberlerimle dönerim
hepinizi çok öptüm
bende 3-4 gündür kasık ağrısı var ya sanci gibi, oturup kalkarken baskı hissediyorum neden acep..
bel ağrısıda var zaten
canım aynen işte.. benimde öyle ya.. ama normal heralde. dikkat ettim çok hareketli olduğunda bebek daha bi çok oluyo. sanırım artık büyüdüler bizi zorlamaya başladılar.
carrefourdamıydı canım biz gittiğimizde ikisinede uğruyoruz :) ikiside yakın birbirine görümcem çiğli egekentte otuyruyo doğru hatta bebe şampuanı dağıttı carrefour ama idilin :))
merhaba canım.. serum da lierac'ın. ampullerde satılıyor, kırıp şişesine boşaltıp kullanılıyor. fiyatı biraz daha farklı, önce arkadaşım önermişti, doktorum da reçete yazınca fiyatına bakmadım artık.. serum olanı göğüs çevreme fısfıslayıp parmaklarımla yediriyorum.kremi de parmak ucuma parça parça alıp masaj yaparak yediriyorum. her ikisini de akşam yatarken uyguluyorum. kokusu acayip midemi bulandırdı ilk günler ama şimdi alışmışım.canım ben de lierac kullanıyorum ama göğüslerine kullandığın serum nedir? ve lierac ı günde 1 kez kullanıyorum. sen nasıl yapıyorsun.