Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu ayrıntılı ulturason benim de kafama takılıyor dr umda hiç bahsetmedi.Özelde mi hastanede mi yapılıyor ne zaman yapılıyor.ben bu ay sonunda gideceğim kontrole o zaman 22. haftam olacak ,olması gereken zamanı kacırmayalım birde bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen...
saol cnm iyiyim bende biraz karnım acıktı cokacimcoook bebekte acıktı ama çalıştığım için zor oluyo mutfağa git hazırla her gün her gün ton balığı,yada soğuk sandviç yiyiyorum çünkü aşçımız ramazan dolayısıyla öğle yemeği yapmıyor senağlama
ssaslan sen muğlada nerede oturuyorsun canım
amin canım çok saol. hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza. biz de dün çorap badi zıbın aldık. aklıma geldikçe gözlerim doluyor. çok duygulanıyorum.
0-3 aylık kışlık giysi 3-6 aylık yazlık giysi almamız gerek. çünkü bizimkiler 3 aya gelince yaz gelmiş olacak inşallah. aklınızda olsun çok fazla kışlık giysi depolamayın. seneye küçük gelir giyemezler de. kızı olacaklara duyrulur gelinlik gibi giysiler yapmışlar. içi tulum üstü tül kaplı aman nasıl güzel görseniz. erkekler için olanları da yapmışlar. o da tulum üstü sünnet çocuğu kıyafeti gibi süslü. alıp bebek mevlütünde giydirmek gerek bizim prenslere. bir de sünneti erken yaptırmak sağlıklıymış. doğduktan sonra birkaç ay içinde.
şirincek canım kent hastanesinde ayrıntılı usg ücreti ne biliyormusun?
kızlar ben daha hiçbirşey almadım bebişime.
cinsiyeti belli değil ondan birde son zamanlara bırakmak istiyorum alışverişi şimdiden alışveriş biterse son zamanları nasıl geciririz son aylarda alışverişle oyalanmak istiyorum ama bir yandanda sizleri duydukça içim gidiyor.
bebişim senin pek bir eksik kalmadı herhalde sen bitirdin sayılır bakıyorum bircok şeyi almıssın
benim kociş chicco meraklısı bende değişik birkaç markaya bakmak istiyorum izmir de nerdeki mothercare gittin canım onun fiyatları daha uygundur herhalde