2009 Şubat Anneleri


Allah korusun bebişim neler düşünüyosun sen öyle kızıyorum ama :jeyyar: güzel şeyler düşünsene sen bak neredeyse yarısına geldin hamileliğinin şubatta bebeğini kucağına alıp doya doya öpüp koklayacaksın inşallahkaydirigubbakcemile5
 
bebisim09
cnm düsünme böyle seyleri , hepimiz ALLAHIN izniyle bebislerimizi alicaz kucagimiza ..
benden sana tavsiye bebegini kaybeden annelerin formuna bakma yada sorun yasiyanlarin ister istemez sen etkileniyorsun ,ben formda bebegini kaybeden bi annenin yazisini okumustum inan bana ayni onun gibi gece sanci cektim , psikolojinin cok etkisi var diye düsünüyorum
ben ilk hamileligimde tv den dogum yapan kadinlara bakardim hepte aglardim ,hastanede bebisini kucagina alan kadini görürdüm aglardim ,insan ister istemez etkileniyor
ALLAHIN izniyle meleklerimizi kucagimiza alicaz, aglama hem bebisinde etkileniyor ,neseli olmaya bak ,seni üzcek ne varsa ondan uzak dur ,ALLAHIM meleklerini kaybedenlerede sabir ve tekrardan saglikli bebisler versin :))
 

yazini okurken bende agladim ,hadi atla gelde beraber agliyalim salya sümük :roflol:
 
geliyom yaww.. cimcimem..ben bebeğime bişey olacak diye değil ya bana bişey olursa diye korkuyorum göremem, onu tek başına bırakırda giderim diye korkuyorum..((
 

Canım yaa sen neler düşünüyorsun öylee.... Ben de bazen okuyorum doğum yapan arkadaşların hikayelerini ve benim de gözlerim doluyor, bir an önce bebğimi doğurmak istiyorum. Ama sen böyle korkulara kapılırsan bebişin çok üzülür. Ben geçtiğimiz 2-3 hafta çok stresli günler geçirdim iş yerimde ve artık kararım karar hiç bir şeyi takmıyorum. Benim içimdeki canı düşünmem lazım onun küçücük bedenini kendi streslerimle yormaya hakkım yok. Senin ki anlık bir duygulanma gerçi ama kalbini ferah tut, güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşarsın.
 
geliyom yaww.. cimcimem..ben bebeğime bişey olacak diye değil ya bana bişey olursa diye korkuyorum göremem, onu tek başına bırakırda giderim diye korkuyorum..((

canimcim kiziyorum sana wallaaaaaaaaa
hani yasin genc olmasaydi kalp hastaligin yada baska biseyin olsaydi anlardim cnm
ama bak doktorlarimiz herseyi kontrol ediyorlar ,devamli kan aliyorlar ,ne riskin ne hastaligin var hepsine bakiyorlar
blgidim kadariylada önemli bi hastaligin yok
üzme kendini bos yere tatlim ,normal annelik duygusu :1hug:a.s.
 
saolnun canoşlar ya kestim ağlamayı a.s.
ninni dinletiyom bebişe ama pek sevmedi galiba tık bile yapmadı
şimdide yabancı müzik açtım kıpır kıpır :sm_cool:
bizim bebek oynak olcak galiba :dance: annesi babası çok seviyo tabi eğlenmeyi :içelim: bebiş bize çekecek doğal olarak..:dance:
 
bebişim bu sürekli ağlamaya hazır hal hamileliğin verdiği bir duygu. bunu günışığına çıkarmamak gerek. bazen benim de aklıma geliyor bana birşey olsa ona kim bakar diyorum. bakan bulunur mutlaka diyorum sonra. boşver bebişim ya şuan onları karnımızın içinde hissetmek dahi çok güzel. anneliği tattık bile. doğum ve ölüm hikayelerini dinlemememiz, düşünmememiz gerek 5 ay daha.
 

doğru söylüyosun canım yok bi daha düşünmicem öyle şeyleri kendimi çok kötü hissettim ilk yarıyı atlattık zaten günler su gibi geçiyor çünkü hissetmeye başladık artık yavrularımızı..
 

cimcimecim bide benim kociş ankaraya gitti gece bugün gelecekti ama işlerini halledememiş kalabilir bugün burda kimsem yok benim arkadaşım bile..
yanlızlık kapladı heryerimi bi an..
ama geçti şimdi hamilelik boyunca hepimiz yaşayacağız arada böyle şeyleri..
AMA ŞUNUN ŞURASINDA NE KALDIKİ DOĞUMA :sm_cool:
 
kızlar yaa sakın göbüşlere badem yağı sürmeyin ben ilk dönemde sürüyodum ara ara göbüşümde tüglenmeler artmış kesinlikle yapmayın uzatıyor tüğleri.. ama kaşlarınıza iyi gelecektir.. :))
 

ee ne sürcez peki herkes badem yağı diyordu ben bi de kakao yağı duydum ama denemedim badem yağı kullanmaya başlamıştım bebek yağı mı kullansak acaba???
 

canım bende eylül 25 te gidicem.bebegimizi bütün ayrıntılarıyla görebiliyormuşuz.sabırsızlıkla bekliyorum.
 
arkadaşlar her gün gün içerisinde neler yiyorsunuz ??

ben çalışıyorum canım doktorum geçen hafta gittiğimde mutlaka ara öğün yiyeceksin dedi artık işe ara öğün getiriyorum bugün 1 muzla 1 küçük paket süt içtim mesela genellikle meyve çeşitlerinden getiriyorum işe daha kolay oluyor iş yerinde yemesi diğer öğünlerde de gün gün çeşitlendirerek her şeyden yemeğe çalışıyorum
 
ben de yediklerim konusunda endişeliyim aslında
önceki gün ideal bir günlük yiyecek listesi buldum bir yerde
onu uygulamaya kalksam tokluktan kıpırdayamam
zaten yiyemem de ki iştahlı olmama rağmen
hep bir tedirginlik oluyor insanda
bir bakayım bulabilirsem listeyi buraya ekleyeyim
 
kızlar ya bu ayrıntılı ultrason ücreti ne kadarkibiz battık valla doktora her gidişimizde 100 ytl veriyoz..
 
buldum kızlar
ÖRNEK BİR MENÜ

SABAH:
1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b

ARA ÖĞÜN:
1 meyve,
1 bardak ayran,
1 ince dilim ekmek

ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata,
1 orta dilim ekmek,
1 adet meyve

ARA ÖĞÜN:
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
domates ve salatalık,
1meyve

AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek

GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı
1 porsiyon meyve
Kahvaltıda veya ara öğünlerde 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve, 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfurt olabilir.
 
kızlar ya bu ayrıntılı ultrason ücreti ne kadarkibiz battık valla doktora her gidişimizde 100 ytl veriyoz..


güzelim bizim gideceğimiz dr profmuş sekreteri 180ytl olduğunu söyledi
fakat gidince ne tür ekstralar çıkar bilmiyoruz tabi
 
ee ne sürcez peki herkes badem yağı diyordu ben bi de kakao yağı duydum ama denemedim badem yağı kullanmaya başlamıştım bebek yağı mı kullansak acaba???

ben bebek yağı sürcem yada nıveanın nemlendiricisi çok iyi dr um nemlendirici sür gerçi hiç bişeyin faydası yok ama nemlendirici en azından artmasını önler dedi bebe yağı mantıklı alsında iyi bir nemlendirici bebişiminkini kullanayım accuk bari dalininki işe yarar umarım..:Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…