2009 Şubat Anneleri


hmm anladım canım elimde olsa bende devamlı giderim gerçi aslında bende ayda 2 kere gidiyorum özele gittiğim için kontrole çağırıyor 15 gün sonra dr um :)) benimde oldu ara ara kanamalar ama allaha şükür bişeyim kalmadı iyiyiz bebişimle..

offf off artık doğsada bebişlerimiz kucağımızdan indirmesek hep koklasak misler gibi tenini....
 

kız geçtim aynanın karşısına diktim gözlerimi bakıyom 10 dakkadır ama tık bile yapmadı bizim ufaklık :roflol:
 
evet florya sanırım öyle
bu arada burada şubat annesiyiz diye atıp tutarken belki ocak annesi bile olabiliriz
afacan oğluşlarımıza bağlı :)

benim de içime ocak ortalarında olacak gibi doğmaya başladı. anasına çekerse bu oğlan tezcanlı şubatı beklemeyecek gibi.
benim ayrıntılı ultrason 23 eylül de. seninki de o sıralardaydı galiba. sağlığının yerinde olduğundan emin olabilmek için sabırsızlanıyorum. en ideal ayrıntılı ultrason günü 21+2 imiş. benimki 21+3 te yapılacak.
 
ohhooo
ayna karşısında beklerken olmaz ki o
yatarken belli olur sanırım daha ayakta net hissedilecek kadar büyümediler :)
 
bebişi 18 haftalık olan hamişler bebeklerimiz ilk dışkısını oluşturmaya başlamış:roflol:
 
kız geçtim aynanın karşısına diktim gözlerimi bakıyom 10 dakkadır ama tık bile yapmadı bizim ufaklık :roflol:

ayol ne aynası ne dikilmesi:roflol::roflol: amuda kalksaydın bari :roflol: sırt üstü uzzanıkken gördüm canım anca daha az oluyo fakat dikkatli bakmak gerekiyor.elimi koyunca da kayıyo annesinin karnında kızıım
 
yaww uzandım küçük makyaj aynamla baktım zaten, ayaktayken top gibi toplanıyo sol tarafımda uzanınca hareketlerini hissediyorum..
 


benimki 20+1e denk gelecek ama 20. haftadan itibaren dediklerine göre 20. hafta zaten dolmuş olacak 18 eylül benimkisi
 
slm millet, dün doktordaydık, bizimki yine göstermedi, inat çıktı vallahi bu bebek, işimiz var bizim, artık 1 ay daha bekleyeceğm tabii dayanabilirsem, eşim haftaya başka doktora gidelim diyor daa, bendurup durup ultrasona girmek istemiyorum, olmazsa 2 hafta daha bekleyeceğim, bakalım kısmet artık , yaa anlamadığım bu çocuk sürekli ultrasonda ayaklarını çapraza atmış şekilde bekliyor, karnımda hep öyle bekiyorsa, tekmeyi neresiyle atıyor buuu,, karnım maşallah hiç durmuyor, pıt pıt atıyor amaa bu işte bir çelişki var anlamadım gittii..
 
aybükecim sen tatlı falan yedindi? çünkü şeker yüklenince bebeğin vücuduna salıyomuş kendini uyuyodu galiba seninki??
 
benim dr da eczacıda özellikle belirtti kahvaltıdan yarım saat önce içeceksin diye, zehirlenme yapıyomuş süt ürünleri demirle birleşince???
Kızlar merhabalar moralinizi bozmak gibi olmasın ben yeni kalktım . Demir hapını ben gece yarısı açıkınca içiyorum üzerine bişeylar atıştırıyorum nasılsa diye . Benim bildiğim SÜTve ÜRÜNLERİ ,ÇAY,KAHVE,SİGARA bunlardan en az 2 saat önce dedi dr. da eczane de .
 
evet aç karnına içiceksin bana doktorumda eczacıda sabah dedi o yüzden ben sabah içiyorum..
süt ürünleri ve çay tüketeceksen en az yarım saat beklememi söyledi dr..
 
Ahhh canım benim arkadaşımın da 6 aylık tı öğrendiklerinde kızlar geç gösterirmiş . Ama tekme atıyor diyorsun bacaklarda çapraz kafa atıyo falan olmasın cadı bir kızın olacak galiba :1shok:
 
ben 15 eylülde gidicem dr a doğum günümde yani.. bakalım belki bizimki sürpriz yapar annesine açar neyi var neyi yoksa..
 
evet aç karnına içiceksin bana doktorumda eczacıda sabah dedi o yüzden ben sabah içiyorum..
süt ürünleri ve çay tüketeceksen en az yarım saat beklememi söyledi dr..
ay kafam karıştı bana 2 saat dediler hatta yeğenime vermişti dr. ablama da sordum oda mama falan vermiyodu 2 saat boyunca. Ben kalktığım gibi yemezsen sinirli oluyorum gece içiyorum o yüzden benneyaptımki
 
yaa kızlar benim doktor iyice cılkını çıkardı bu işin, bana ne ultrason fotoğrafı veriyor, ne bebek hakkında bilgi veriyor, bebeğin ne boyunu biliyorum ne ağırlığını, ne de ilaç veriyor, bakıorum hepiniz demir hapı alıyorsunuz, bana daha yazmadı bir ay sonra gel dedi yaaaa,, wsanırım doktorumu değiştirmek zorunda kalacağım, zaten 3 lü testte yapmadı içim bir türlü rahat değil,
 
ay bilmiyorum yaa, kız erkek artık neyse bileyim dimi, ama kızı olacak arkadaşlarında bebekleri taa ne zamandan gösterdiydiklava: bende kız belirtisi pek yok arkadaşlar, ama sırf göstermediği için artık kız olma ihtimalini de düşünüyorum, ama gebelik belirtilerimin hepsi erkeğe tutuyor, yine de belli olmaz, ben de şaştım kaldım, teori üretmekten bıktım ve bu teoriler sanırım 1 ay daha sürecek,

eşim dostumda inanmamaya başladı,sizde bişey var saklıyorsunuz değil mi diyor millet,,,senağlama doktora da kafam atmış durumda zaten ooofff offf.....
 
evet aç karnına içiceksin bana doktorumda eczacıda sabah dedi o yüzden ben sabah içiyorum..
süt ürünleri ve çay tüketeceksen en az yarım saat beklememi söyledi dr..

Hamişler merhaba;
ilac kullanım konusu var bugünde bende bir katkıda bulunayım istedim.Doktorum bana bir vitamin ilacı (elevit) verdi.Sabah kahvaltıdan sonra tok karnıma içiyorum.Kan ilacı var birde (Ferrum fort) bu ilacıda öğle yemeklerinden yarım saat önce aç karnına içiyorum.Doktorum ve eczacı banada böyle kullanmamı söyledi.Vitamin ilacı tok karnına kan ilacı aç karnına içilecek.Kan ilacı içtikten hemen sonra veya öncesinde yalnız süt ve süt ürünleri yiyip içmememiz söylendi.Kan ilacının bir etkisi kalmazmıs.
 

ben hastaneye gitmiyorum dr özeline gidiyoruz her ay 100 ytl para veriyoruz bende bana kontrol için gün vermediği için, bebeğin boyu,kilosu, gelişimi hakkında bilgi vermediği için kızmaya başladım.. kontol günümü ben kendim belirliyorum arayıp kontrol için gelicez diyorum gidiyorum,para alacağı zaman gelince gözleri gülüyo adamın.. benim dr a gittiğimde 19 haftalık olacak bebiş cinsiyetini görmek için uğraşmazsa bende önümüzdeki ay başka dr a gidicem.. aybüke 3 lü testini bir an önce yaptır sen sormuyomusun dr a testim ne zaman yapılacak diye??
 
ben 15 eylülde gidicem dr a doğum günümde yani.. bakalım belki bizimki sürpriz yapar annesine açar neyi var neyi yoksa..

bebiişim ayy sana böyle deyince de bir tuhaf oluyorsırnaşık şey neyseee senin 15 eylülde randevun varmış o zamana 20 haftalık oluyor, büyük ihtimalle gösterir artık diye düşünüyorum , inşallah gösterir, seninki gösteririse ben de moral bulacağım vallahi, bak benim bebek aynı senin tigırındaki bebek gibi duruyor, hiç bozmuyor pozisyonunu, bir dee bu kez ultrasona girerken birşey yemedim, göstermiyor işteee 3lü testi de sordum gerek yok dedi, AFP testi yapacağız dedi, dün yaptı da cuma günü sonucumu alacağım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…