- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar yaa benim karnım göz seyirmeyi gibi sürekli oynuyo bebek mi ne anlayamıyorum
kızlar hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz? ne tavsiye edersiniz? ben şimdilik doktorun yazdığı
devletin ödediği dandik bir krem kullanıyorum, daha karnım çok büyümediği için, ama haftaya iyi bir krem almayı düşünüyorum.. bana bir tavsiyeniz var mı?
kızlar beni arada böyle karnıma 5-6 saniyelik adet başlangıcı gibi bir ağrı giriyor, sonra uzanıyorum, uzanınca geçiyor, son 1 haftadır günde 4-5 kez yaşıyorum, acaba rahim genişlemesi nedeniyle mi yaşıyorum bu ağrıyı??CADIARZU:teselli:
klava:arkadaşlar aranızda sucuk yiyen var mı?? ben gebeliğimde yedim ama toxoplazma riski varmış, birden bir korku kapladı içimi ?? ayy bidaha ağzıma almayacağım...klava:
küçük kedicik senin dr kontrolün nezaman acaba
canım ben iki gün önce gittim bebiş iyiydi. 3 hafta sonra gidicem 3 lü test için. 16.haftam bitmiş olucak 17.haftanın başında gidicem canım.
canım seninle günlerimiz aynı. sende de oluyo mu.
böyle uzanınca galiba bebiş nerdeyse orda bi sertlik oluyo. mesela sabah bi sağdaydı. sonra bi süre sonra baktım solda.
soruma cevap yok muuu?? Aşk olsun yanii..