komik olanı beni üzüyo bende bazen surat asıyorum bazen aglıyorum sonra ayyy benim kızımı kim üzmüş diye geliyo :)
kızlar şimdi banadırma belediyeyi aradım 1saatte herşey hallediliyomuş benim bursadan hiç bi belge almama gerek yokmuş cok mutlu oldum :)
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
komik olanı beni üzüyo bende bazen surat asıyorum bazen aglıyorum sonra ayyy benim kızımı kim üzmüş diye geliyo :)
kızlar şimdi banadırma belediyeyi aradım 1saatte herşey hallediliyomuş benim bursadan hiç bi belge almama gerek yokmuş cok mutlu oldum :)
mehir ne istemeyi düşünüyosunuz?? CADIARZU
anaaaa senin bursadan olduğunu şimdi fark ediyorum bennn vereliniortak
mehir olarak hiç düşünmedim ben ya,bizim imam nikahını kayınpederim kıyacak sorarmı ki mehir :)
evet canım bursadayım ama son 2.5ayım bursada:kedi:
benimde merkezde son 3,5 ayım sonra doğruca kocamın yanına Orhangaziye :teselli:
bız evlenıyoruzda ondan zemuszemusböcükcüm ya ne güzel nikah nişan konularına beraber karar veriyosunuz aileleriniz destekliyo sizi,böyle duyunca çok imreniyorum nişan zamanı yaşadıklarım aklıma gelliyor...
mehir ne istemeyi düşünüyosunuz?? CADIARZU
ben maddı bısey deıl manevı bısey ıstycem:lepi:
he bıde bızım durumumuz pek yok
yanı aşkımda bende herseyı bırlıkte almak ıstıyoruz aılelerımızı dara dusurmek ıstemıyoruz
galıba askımla ben bırbırımız ıcın yaratıldık huylarımız bıle aynı
mesela
annem bana derdıkı kızım şunu alım mı yok anne derdım
hep kendı paramla alınca sankı annemde olsa almak ıstemezdım
oda öle dıo CADIARZU
sımdık bız düğün yapamıycaz cunku salonlar 2 3 bın tl en ucuzu
oyuzden bende askımı dara dusurmemek ıcın nıkah dedım
ama genede dun gtmış salonları gezmış fıyat sormus
ya bizde akşam davetiye,nikah şekeri,davetiye sözü,damatlık,gelinlik falan baktık netten beraber ilgilenmek çok eğlenceli bişeymiş.daha önce hiç bu kadar hevesli görmemiştim onu
bende balayına gitmek isterdim çok ama maddi yetersizlik yüzünden evde oturucaz sanırım =( neyse Allah başka dert vermesin otururuz evde başbaşamillete de biz balayına gidiyok deriz rahatsız etmezler :roflol:
bizde evi tuttumuzda eşyalarımı nasıl yerleştireceğimizin hayalini kurmuşruk o yüzündeki cocuk masumlugundaki sevinci görmek harika yaa
bız evlenıyoruzda ondan zemuszemus
hepımızın annesı aslında hep ıyılerı olsun ıster
onun için panık yapar ama bakın düğüne kalsın 20 gun ozmnda hıcbısey yapmazlar
kızları elden gıdıyo dıe:gitme:
benım annem yanımda yok keske olsada karışsa dıom:sinifsinif: ama benım aılemde kımse karısmazkı
cok anlayıslılar bıtanecık babamm ve annem
annem hıc okula gtmemış
babam ılkokul mezunu ama görsenız unı bıtırmış bırı onların yanında
cok farklı kalır:asigim:
ahh ahh bu konuda ben çok dertliyim bakalım hayırlısı olsun biz evleniyoruz demişsin ne güzel demişsin.bize soran olmadı bigüne bigün aileme de hak veriyorum tabi ama isteklerine yetememek canımı çok sıkıoyr...neyse hayırlısı olsun..
evet aileler çok etkili zorluklar oldu mu çok zor geçiyor.mafoldumben:sinifsinif:
biz balayını konusmadık ama gideriz muhtelemen birkaç gün de olsa yoksa başka zaman iznimiz olmayabilir..böcük karadeniz süper balayı olur deniz olmasın varsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?