2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kıslar evet erkenciyim çünkülüm dün gece nöbetçiydim =/ dün sabah 7:45 ten beri çalışmaktayım bu akşam 19,00 a kadar da çalışacağım =)

ya bizimde bugün itibariyle tam 3,5 ayımız kaldı ama ne ev baktık ne mobilya ne gelinlik ne damatlık ne davetiye ne bilmem ne =) bi tek dün kayınvalidem çarşıya çıktıkça nikahlık bak kendine dedi
bi mi çok ağarız siz mi hızlı annamadım =/

böcüğüm bizde 31 ekim ve 1 kasım da evleniyoruz 2 düğün olucak yani sadece 1 salonu 3000 liraya tuttuk oda 4 dedi zar zor 3 yaptırdık =/

Son düzenleme:
günaydın kızlar..hayırlı cumalar.
pastacım çok hoş gelinlik.
didemcim çok şükür hallettin işlerini.
bugün benm keyfim yerinde çok şükür..ama bazı haberlerim var..dün demiştim ya fiyat vericekler,17 mlyar istediler ev tadilatı için,bizde vazgeçtik yaptırmıycaz,onun kirasıyla başka bi yerde içi yapılı ev tutucaz..ailelerde öyle yapın,benm nişanlımın bu zmana kadar birikmiş tüm paramızı vermek zorunda kalıcaktık,eve gömmeyin dediler,bizim için çok daha iyi oldu..

17 milyarmı çok mus hakkaten canım ya napacaksınız kirada mı oturacaksınız şimdi?

aslında zaman var ama işte ayın 20 sinden sonra ramazan ya,o yzden herşeyi ben halletmek istiyorum,bence sende bakmaya başla,en azından fikir edin herşey hakkında..

ohh ne güsel böcüğümm gelmiş işte bizde bayadır görüşemiyoruz cok özledim yaa :(

günaydın kıslar evet erkenciyim çünkülüm dün gece nöbetçiydim =/ dün sabah 7:45 ten beri çalışmaktayım bu akşam 19,00 a kadar da çalışacağım =)

ya bizimde bugün itibariyle tam 3,5 ayımız kaldı ama ne ev baktık ne mobilya ne gelinlik ne damatlık ne davetiye ne bilmem ne =) bi tek dün kayınvalidem çarşıya çıktıkça nikahlık bak kendine dedi
bi mi çok ağarız siz mi hızlı annamadım =/

böcüğüm bizde 31 ekim ve 1 kasım da evleniyoruz 2 düğün olucak yani sadece 1 salonu 3000 liraya tuttuk oda 4 dedi zar zor 3 yaptırdık =/

canım aslında agır değilsinizde aslında yavaş yavaş başlasanız iyi olur bizimde 2.5ay kaldı sonra herşey sıkışıo olur olur diyoduk şimdi annem ramazana kadar ceyiz sermeyi nikahı kısacası herşeyi halledin diyo yani bi ay var baya sıkıştık ama allah kolaylık veriyo hep olmayacak olmayacak derken bi yerden bişey cıkıo allah yuva kurana yardım eder diyolar ya dogru valla

aslında bakmak lazım en azından nerde ne var diye fikir edinmek lazım ramazanda bi işin ucundan tutamayız doğru dürüst ee zaten ekim başı çeyiz gitsin istiyoruz
du ben bi aşkımı arıyım =)

aynen prenses yaff bizimde nikaha kaldı 1 ay 22 gün delikafadulden haden imza atak artıkın :lepi:

opuyorumnanaktanbenimde nikahım 24 eylül düğün 26 eylül ama şimdiden damatlık aldık gelinliğimde dikiliyor opuyorumnanaktan

çünkü ağustosta 2 kuzenimin düğünü var onların telaşından git gelden kendi işlerimi halledemem oturma grubu yatak odası fln aldık biz burdan bişi alamıoruz götürmesi sorun olmasın die istanbuldan alacz ağustosta
banada herseyi 1 haftada hallederim gibi geliodu ama aslaaaaaaa şimdi düşünüorumda daha hiçbişiyimiz yok ramazandan önce halletmek istiyoruz herseyi:kedi:

aslında eylüle düşünmüorduk düğünü kasım gibi düşünüyorduk ama yer yooook salonlar hep dolu ve asırı pahalı bizde üsküdarda 1.900 e tuttuk salonu 2 katlı büyük biyermiş ben görmedim ama

bende herşey tamam tamam diyorumda hiç bişi tamam diilmiş yaa bi düşündümde :(
perdeler dikilcek evin küçğük odasına küçük bi köşe takımı alıncak damatlık gelinlik davetiler nikah işlerini yapmadık daha nikaha gün alınacak ayyy ne cok şey kalmış off daraldım tıkandım yahu

bende herşey tamam tamam diyorumda hiç bişi tamam diilmiş yaa bi düşündümde :(
perdeler dikilcek evin küçğük odasına küçük bi köşe takımı alıncak damatlık gelinlik davetiler nikah işlerini yapmadık daha nikaha gün alınacak ayyy ne cok şey kalmış off daraldım tıkandım yahu

nikah günü almak 2 gün falan sürüyo oda tahlil sonuçlarını bekliyosun ondan uzun sürüyo yoksa en kolay kısım gün almak =)

ranunu cnm sen hıc uymadan bugun 19da cıkcan demı
hee bıde evt yaa başlayın bencede benım okadr zamanım kalsa 3,5 atarım :bbo:
gelınlığını dıktrmeye basla hem yavas yavas bedenıne göre olur
sonra mobılyalara bakın alın hatta takstle alcaksanız sımdıden alın

youknow h geldın cnm senınn masallahın var baya hızlısın

esracım evt yaa cok pahalıymış hee çüşş dıyesım geldı
en ıyısını yaparsınız

biz nikahı bandırmada yapıcaz nişanlımın yigeni haziranda evlendi onlar 2saatte halletmiş orası küçük yer oldugundan hemen hallediyolıyomuş tahlilleride hemen veriyolarmış

ya kızlar benim annem cok panik herşeyi böle abartıo sürekli eksik ayy yetişmicek diye beni strese sokuyo bide ben başka bişey begeniyorum o başka bişey onun istediği olmayınca darılıo sadece benimkimi böle yaa bütün kaprisliler benim başımdamı acaba :S

biz nikahı bandırmada yapıcaz nişanlımın yigeni haziranda evlendi onlar 2saatte halletmiş orası küçük yer oldugundan hemen hallediyolıyomuş tahlilleride hemen veriyolarmış

ya kızlar benim annem cok panik herşeyi böle abartıo sürekli eksik ayy yetişmicek diye beni strese sokuyo bide ben başka bişey begeniyorum o başka bişey onun istediği olmayınca darılıo sadece benimkimi böle yaa bütün kaprisliler benim başımdamı acaba :S

canım benim annem de paniktir yalnız değilsin annelerin geneli böyle sanırım,benimki her şeyi sorun yapar önce kendine önce olumsuzunu düşünür,onu telkin etmeye çalışırım ,aklına yatmazsa dediklerim yine aynı olumsuz düşünür..:gitme::sinifsinif:

böcükcüm ya ne güzel nikah nişan konularına beraber karar veriyosunuz aileleriniz destekliyo sizi,böyle duyunca çok imreniyorum nişan zamanı yaşadıklarım aklıma gelliyor...

bizim nikah mersinde düğün istanbulda olacağı için şimdiden davetiyeleri bastırdık annem davetiyemizide beğenmedi kaydirigubbakcemile3 bizim davetiyede fotoğrafımz var bu ne kartpostal gibi dedi olmas bunu bastırmayın dedi ama artıkk geeeec zemuszemus
askım nikaha kadar mersine gelemeyeceği için damatlığı şimdiden aldık o zamanda ceketi başka renk pantolonu başka renk alın şimdi onlar moda die tutturdu gecen hafta bi magazin programında görmüşte kaydirigubbakcemile3 bişide söleyemioruz üzülüo gülmüo
oturma grubunu aldığımızdada bu acık renk kirlenir fln dedi yine bana küstü ama sonra barışıo kaydirigubbakcemile3

hea bu aşam saatler 19.00 ı gösterene kadar ahanda eczaneye japonladım kendimi =)

pamuklu kıs benim annemde aynı bigör görende haftaya düğün sanır ay onu daha yapmadık ay bu ne olucak.kendi doğruları var kafasında eğer biz aksini söylersek hemen kırılıyo söyleniyo =( ay anam ne edecemi bilemimm kii

you_know h,geldin..
evet böcüğüm ilk duyduğumda ben de öyle demiştim :)
prenses benm annemde öyle dün bir kızdı bana,niye hiç bişey yapmıyosunuz diye,dedm ne yapalım mobilyaları,beyaz eşyaları aldık,bir tek şimdi ev tutulcak.ince çeyiz tamam zaten.ben anlamıyorum çok rahtsın diyor :) haftaya cmtsi gelinlik dikimine başlancak.bişeylerle ilgilendiğimi gördüğü zaman seviniyor :))

komik olanı beni üzüyo bende bazen surat asıyorum bazen aglıyorum sonra ayyy benim kızımı kim üzmüş diye geliyo :)

kızlar şimdi banadırma belediyeyi aradım 1saatte herşey hallediliyomuş benim bursadan hiç bi belge almama gerek yokmuş cok mutlu oldum :)
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Back