günaydın kızlar..hayırlı cumalar.
pastacım çok hoş gelinlik.
didemcim çok şükür hallettin işlerini.
bugün benm keyfim yerinde çok şükür..ama bazı haberlerim var..dün demiştim ya fiyat vericekler,17 mlyar istediler ev tadilatı için,bizde vazgeçtik yaptırmıycaz,onun kirasıyla başka bi yerde içi yapılı ev tutucaz..ailelerde öyle yapın,benm nişanlımın bu zmana kadar birikmiş tüm paramızı vermek zorunda kalıcaktık,eve gömmeyin dediler,bizim için çok daha iyi oldu..
17 milyarmı çok mus hakkaten canım ya napacaksınız kirada mı oturacaksınız şimdi?
günaydın kıslar evet erkenciyim çünkülüm dün gece nöbetçiydim =/ dün sabah 7:45 ten beri çalışmaktayım bu akşam 19,00 a kadar da çalışacağım =)
ya bizimde bugün itibariyle tam 3,5 ayımız kaldı ama ne ev baktık ne mobilya ne gelinlik ne damatlık ne davetiye ne bilmem ne =) bi tek dün kayınvalidem çarşıya çıktıkça nikahlık bak kendine dedi
bi mi çok ağarız siz mi hızlı annamadım =/
böcüğüm bizde 31 ekim ve 1 kasım da evleniyoruz 2 düğün olucak yani sadece 1 salonu 3000 liraya tuttuk oda 4 dedi zar zor 3 yaptırdık =/
bende herşey tamam tamam diyorumda hiç bişi tamam diilmiş yaa bi düşündümde
perdeler dikilcek evin küçğük odasına küçük bi köşe takımı alıncak damatlık gelinlik davetiler nikah işlerini yapmadık daha nikaha gün alınacak ayyy ne cok şey kalmış off daraldım tıkandım yahu
nikah günü almak 2 gün falan sürüyo oda tahlil sonuçlarını bekliyosun ondan uzun sürüyo yoksa en kolay kısım gün almak =)
biz nikahı bandırmada yapıcaz nişanlımın yigeni haziranda evlendi onlar 2saatte halletmiş orası küçük yer oldugundan hemen hallediyolıyomuş tahlilleride hemen veriyolarmış
ya kızlar benim annem cok panik herşeyi böle abartıo sürekli eksik ayy yetişmicek diye beni strese sokuyo bide ben başka bişey begeniyorum o başka bişey onun istediği olmayınca darılıo sadece benimkimi böle yaa bütün kaprisliler benim başımdamı acaba :S
biz nikahı bandırmada yapıcaz nişanlımın yigeni haziranda evlendi onlar 2saatte halletmiş orası küçük yer oldugundan hemen hallediyolıyomuş tahlilleride hemen veriyolarmış
ya kızlar benim annem cok panik herşeyi böle abartıo sürekli eksik ayy yetişmicek diye beni strese sokuyo bide ben başka bişey begeniyorum o başka bişey onun istediği olmayınca darılıo sadece benimkimi böle yaa bütün kaprisliler benim başımdamı acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?