- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
böcüğüm uzu yazdıkların die alıntı yapmadım...
...
demekki kardeşler aynı benimkide ablamın yatagını ne zaman cıkartcas ne zaman odamı düzeltcez deyip duruyo
kızlar düğün tarihleriniz ne ? bnm ki 9 ekimde kendi şehrimde olucak 11 ekimde de nişanlımın memleketinde
elisacım ayynenn dediğin gibi,evlilik zormus hakkaten,evlilik değil de nişanlılık ...
bizim tarihimiz 27 eylül. benim şehrimde olacak herşey. salonda nikah zaten. onun akrabaları gelecek sakaryaya
size bişey itiraf edicemmm
babam nişanlımı sevmiyor senağlama ve bazen çok ağırıma gidecek sözler sarfediyor
cnmmmm:teselli: nedenki ama
maddi olarak onu yetersiz buluyor ona karşı bişey dediği yok ama bana neler söylüyor.kendileri yeni evliyken bi gece ekmek alcak paraları yokmuş ananem onlara makarna yollamışta yemişler bunları yaşayan adam şimdi onu hor görüyor buda beni çok üzüyor işte senağlama az evvel de adam gibi adam olsa bari dedi senağlama
tamam aşkımın parası olmayabilir ama hiç kimse bu hayatta istediği gibi yaşamıyor ki :1no2:
ewt cnm.. aybuercim senin düğünün ne zamandı bu arada :uhm:
size bişey itiraf edicemmm
babam nişanlımı sevmiyor senağlama ve bazen çok ağırıma gidecek sözler sarfediyor
canım yaa kıyamam benimkiler öle ii gibiler ama yinede bi ton kusur buluyolar kızlarını alcak ya ondan sanırım takmayın kafanıza iki düğün zor olur yaa bizim kına sokakta olucak kapımızın önünde nişanda kapı önünde cok güsel olmuştu zaten gecen sene 4 ekimde nişan yaptık bu sene 3ekimde düğün yapcaskısmetse
ne güzel demişsin tüm sıkıntı çekenler biran evvel atlatsın inşallahaşarız inşallah hepsini,sevdiklerimizle ailelerimizle bir ömür mutlu oluruz inşallah ve ilerde bu günleri gülerek hatırlrız umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?