2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüğüm uzu yazdıkların die alıntı yapmadım...

...

aynen benımkını tarf etmış annen
akşam bıze geldı
kolbastı horon ank havalarını oynadı az daha dur demesem mezdeke oynuycaktıkaydirigubbakcemile3
yengem dedı bı kere oyna nolur oda basladı ben olsam ölsem oynayamam:1shok:
cok konuskan cok sıcakkanlı
cok samımı
mesela bazıları kendını öptrmek ıstemez bayanlar benımkı heemen öper
ele yapısr abıcım ablacım der
söz aksamı ılk defa annemle konustu
ben böle kaldım:1shok:
annecım falan fılann gorsen
szın düğün salonda mı olcak bellı mı
deıl ıse sızde nıkah yapın kımsenın dedığı olmaz sızın dedığınız olur
paranızda yanınaza kar kalır

anladım cnm onun aılesı gelcek mezbur ozmn
hayrlısı olsun
annen neden tavır yapıyo anlamadım
yadda benım annem neden yapmıyo onuda anlamadım
cunku nerdeyse herkesın annesı aynı

gelcekler canım artık onlarda anlayışla karşıladılar nişanı bile kabul etmişlerdi .o yönden sıkıntı kalmadı ama ,işte hepsi birden olmuyor düğün kınagecesi falan...o yüzden orjinal bir kına gecesi düşünüyorum annemi bi şekilde memnun etmek istiyorum.nasıl olsa annem memnun olur diye düşünüyorum ne zamandır...

işte böcüğüm tekim diye annem bütün heveslerini ben de yapmak istiyor ben ya da karşısındakiler de onaylasın istiyo.hadi ben onaylarım bir şekilde ama başkasına da zorla bişey yaptıramazsın ki ...

size bişey itiraf edicemmm

babam nişanlımı sevmiyor senağlama ve bazen çok ağırıma gidecek sözler sarfediyor

bizim tarihimiz 27 eylül. benim şehrimde olacak herşey. salonda nikah zaten. onun akrabaları gelecek sakaryaya

kızz pasta bende sakarya ' ya gelin gelicem hihoyyyt nişanlımın memleketi adapazarı kaydirigubbakcemile3 11 ekimde adapazarında olcek düğünüm :sm_cool:

babam nişanlımı sevmiyor senağlama ve bazen çok ağırıma gidecek sözler sarfediyor

cnmmmm:teselli: nedenki ama

cnmmmm:teselli: nedenki ama

maddi olarak onu yetersiz buluyor ona karşı bişey dediği yok ama bana neler söylüyor.kendileri yeni evliyken bi gece ekmek alcak paraları yokmuş ananem onlara makarna yollamışta yemişler bunları yaşayan adam şimdi onu hor görüyor buda beni çok üzüyor işte senağlama az evvel de adam gibi adam olsa bari dedi senağlama
tamam aşkımın parası olmayabilir ama hiç kimse bu hayatta istediği gibi yaşamıyor ki :1no2:

canım yaa kıyamam benimkiler öle ii gibiler ama yinede bi ton kusur buluyolar kızlarını alcak ya ondan sanırım takmayın kafanıza iki düğün zor olur yaa bizim kına sokakta olucak kapımızın önünde nişanda kapı önünde cok güsel olmuştu zaten gecen sene 4 ekimde nişan yaptık bu sene 3ekimde düğün yapcas kısmetse

tamam her fırsatta kız vermenin ne zor olduğunu dile getiriyor ama ne bileyim çok kırılıyorum işte mesela bi çeyiz alıyoruz herkes gibi bende banbama göstermek istiyorum ama ne mümkün şöyle gözünün ucuyla bakıyor tamam hiç bir heyecanımı paylaşamaz oldum :çok üzgünüm:

haklısın cnm herşey para değildir.. büyüklerimiz bazen böle fevri davranıp kırıcı konuşabiliyor. sen duymazdan gel tatlım.. yoksa üzülürsün.. akışına bırak.. Allah sağlık verip çalıştığınız sürece hiç bi problem olacağını sanmıyorum maddiyatla ilgili..

ben zaten bütün sıkıntıları bilerek gidiyorum Allah sağlık huzur verdikten sonra elimizden hiçbişey kurtulamaz aşkıma da dedim bunu seni yanımda gördüğüm sürece her zorluğa göğüs germeye hazırım ama yanımda olmadığını hissettiğim an bende yokum dedi aşkım saolsun elinden gelenin en iyisini yapıyor
ya gerçekten çok zormuş evlenmek =/

ewt cnm.. aybuercim senin düğünün ne zamandı bu arada :uhm:

benim daha belli değil canım ne zaman olacagı 2010 nisan mayıs gibi olur sanırım..

neden ama canım yaa inşallah sever zamanla..herşey para maddiyat değil ki

bizim nişan yaapmayı düşündüğümüz tarihte nişan yapmıssınız canım ama bizimki iptal oldu...

bugünkü konusmalardan sunu anlıyorum kızlar kız vermek biraz zor galiba ...herkesin elbetteki sorunlarıvar ama aşarız inşallah hepsini,sevdiklerimizle ailelerimizle bir ömür mutlu oluruz inşallah ve ilerde bu günleri gülerek hatırlrız umarım...

aybuer ağzın bal yesin bacımmm
aşarız inşallah hepsini,sevdiklerimizle ailelerimizle bir ömür mutlu oluruz inşallah ve ilerde bu günleri gülerek hatırlrız umarım...
ne güzel demişsin tüm sıkıntı çekenler biran evvel atlatsın inşallah

valla aynen öleler yaa kız vermek zor ama heyecanıda insanın burnundan getiriyolar yani hiç hoş olmuyo neyse herşey hayırlsı biz mutlulu olalımda gerisi nasılsa olsa düzelir artık ne kadarda olsa kabul etmek zorundalar herşey paramı sanki para olmuş huzur olmamış ne yapayım ben onu
herkese allahtan sabır diliyorum

kızını alıyor dıe bunları söylemesı grekmez bence
ama neden kusur buluyo anlamış deılım kusur arayan ınsanıda cok sevmem
ınş nışanlın babanın beklentılerınden daha cok şey başarır
takmayın kafanıza herseyı
adam gıbı adam olsa demek bı erkeğı cok rencıde eder
duymasın sakın
allah kolaylık versın

ınş cok mutlu olursunuz bacılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…