1 sankı bende akıl varda sana vercem
2 bı şarkı ıcın mı bu dert allah baska dert vermesın
3 bu şarkıdan ne anladın yanı ıkınızınde yabancı dılı var mı
aybuer resmı ceyıs topıcıne koydum cnm
esracım h geldınn nasılsın
ayy bız dun gene konustuk ve karar verdım düğün salonu tutmayıp nıkah olcak nıkahtan sonrada
yemeğe gtcez
düğün salonu tutmak ıstememe sebebım
2500 tlden baslıyo
ve benım abımler yuzunden bıze fazla kısı gelmez cok yakın akrabalarım harıc
cunku babamlar olmayalı kımsenın düğününe gtmedıler benımkısınınde akrabası cok yok
boşuna vermeyek dedık
tabı aılemınde gorusu onemlı ama bende ıstemıyom düğün
hatta askıma dedım sırf ılk dansımız ıcn ıstıyom ana dıo bunun ıcın mı uzuluyon
nıkah öğlen olur sonra yemeğe gıderız dıo
aksamda eve gıder ustumuzu değişır sabaha kadr eğlence yerlerınde dans ederık:roflol:
ranunu canım nişanlınla konus tekrar siz karar vermişsiniz sonuçta görümcen kayınavaliden bişey demezler sizin mutlu gününüz,inşallah çözülür tek sorununuz bu olsun...
esracım günaydın,sıkma tatlım sen de canını düğün öncesi gergin herkes olur böyle seyler...
esracım pekı gelceklerı saatı soylemedıler mı yanı aksam uzerı yada öğlen gıbı
nan ne ınsnlar var
ee nışanlın calısmıyo mu adam işini bırakıp mı gıttı
sınırlenmemek elde deılkı
ınş erken gelırler
yelda h geldın bı gelıp bı kaybolma nan:mymeka:
yok yok bundan sonra kımseyı merak etmıycem :dilcikar:
yaaa merak ettim şimdi keşke fotosu olsaydı bitince görürüs artık hayırlısı olsun cnm
Kızlar nasılsınız?
Hepinizi çook özledim. İnşallah hepiniz çoook iyisinizdir.
Roselinden haber aldınızmı hiç?
Ben çok heyecanlıyım. Sizlerlede paylaşmak istedim.
Ablamlar 2. kez tüp bebek yaptırdılar. Haftaya Perşembe 23 Temmuz sonuç belli olacak.
İnşallah hayırla sağlıkla evlatlarına (bende yeğenime) kavuşurlar inşallah...
Dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok öpüyorum...
günaydın kızlar..
nehircim gelmiş,hoşgelmiş,inşallah canım olumlu sonuclanır güzekl haberi yazarız buraya,senin yiğen hasretin,ablanların evlat hasreti diner inşallah...
rosellinden bir haber yok tatlım ya bir gitti pir gitti hafta sonu düğünü vardı noldu bilmiyoruz...
pastacım hayırlı olsun gelinliğin fiyatı da güzel bizimle foto paylaş inşallah kısa zamanda meraklıyız
gunaydınnn
daha işlere baslamadan yazım dedım
nehırım h geldın roselınde aynı sen
bı gıden gerı gelmıyo:mymeka:
pastacım hayrlı olsun cnm
nehırım ınş sağlıcaklı bı yığenın olur
ruyamda hamıle bayan gormustum demekkı bunu duycakmışım
aybuer resmı ceyıs topıcıne koydum cnm
esracım h geldınn nasılsın
ayy bız dun gene konustuk ve karar verdım düğün salonu tutmayıp nıkah olcak nıkahtan sonrada
yemeğe gtcez
düğün salonu tutmak ıstememe sebebım
2500 tlden baslıyo
ve benım abımler yuzunden bıze fazla kısı gelmez cok yakın akrabalarım harıc
cunku babamlar olmayalı kımsenın düğününe gtmedıler benımkısınınde akrabası cok yok
boşuna vermeyek dedık
tabı aılemınde gorusu onemlı ama bende ıstemıyom düğün
hatta askıma dedım sırf ılk dansımız ıcn ıstıyom ana dıo bunun ıcın mı uzuluyon
nıkah öğlen olur sonra yemeğe gıderız dıo
aksamda eve gıder ustumuzu değişır sabaha kadr eğlence yerlerınde dans ederık:roflol:
canım sen ve nişanlın beğendiyse başkalarına birşey demek düşmez açıkçası. fikir beyan edilir ama doğru bi üslupla. siz beğendiyseniz öyle devam et. kimse kırılmasın diye taviz veriyoruz herşeyden. sonrada içimizd ekalacak birçok şeygünaydın kızlar
ya sabah sabah kafanızı şişirmek istemiyorum ama nolur bana bi akıl verin =( dünden beri ben bende değilim.akşam aşkımı arayıp enrique ıglesias ın hero şarkısını çok beğendiğimi düğün şarkımız olabileceğini söyledim.dinle sende bana haber ver düşünceni dedim.neyse aradı bir saat sonra dinlemiş çok beğenmiş bu olmalı bencede dedi ve arkasına kocaman bir AMA ekledi neymiş o dinlerken ablası odaya girmiş bu ne demiş oda durumu anlatmış ne yani yabancı şarkımı olucak hııı falan demiş (beğenmemiş kısacası) gelmiş bana bunu dio.gece gece hafiften tartıştık eğer o an aklımdan geçenleri söyleseydim tartışma baya büyürdü.iyide bu bizim düğünümüz neden bizim özelimize başkaları karışıyor hadi karıştı fikir beyan etti be adam sen neden kararından vazgeçiyosun off çok gerginim vallahi akşamdan beri dua ediyorum Allahım kalbime huzur ver die ama henüz sinirim geçmiş değil
ve bugün görümcem ve kayınvalidemle buluşucam eğer konusu açılırsa biz buna karar verdik beğendik diycem kim kırılırsa kırılsın hep ben kırılacağıma birazda başkaları kırılsın
erkekler öle işte canım yaa ne yapacaksın boşver takma kafana
canım bide senin sadece düğün şarkına karışmışlar benim kayınvalideme begendğim geliniği
gösterdim direk ben begenmedim olmas dedi kadın yaa sanki kendi giycek ben begenedim dedim kusur buluyo hep yok sen şişmansın eteği kaparık iice şişman gösterir yok askısız güzel değil kayık kolu olsun falan falan sinirlendim yine :S:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?