2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

zaman gittikce daralıyo kızlar yaa sizdede heyecan varmı ben iyiden iyiye uykularım kacmya başladı rüyamda bi yaşlı teyze bana tesbih verdi cam ama cok güzel mavi bide sakın ilk gece namaz kılmayı unutma dedi:)

aa çok ilginç canım yaa ...zamanınız daralıyor evet ne güzell...

ddidem bugün gelmedi dimi hiç koşturuyor heralde düğün alışverişi için:)

pişt ben geldim laa :delphin:
böcükk gel sarılak bacım bee valla alınganlık ettim herkesin önünde senden özür dilerim :1hug:

akşama nöbetçiyim kıslar yaa çok zor geliyoo bu sabah başladım çalışmaya yarın akşam 7 ye kadar çalış babam çalışş =/

nasıl yanı hıc eve gtmıycen mı
ben gelırım aksama ozmn
yanı pc sorun cıkmazsa
ısyerımdekı dandık pc hızlı evdekı bı halta benzemıyo
1200 tl verdık bıde marka

nasıl yanı hıc eve gtmıycen mı
ben gelırım aksama ozmn
yanı pc sorun cıkmazsa
ısyerımdekı dandık pc hızlı evdekı bı halta benzemıyo
1200 tl verdık bıde marka

he be bacımm bu sabah 8 de geldim tükkana yarın aşam 19 a kadar ahanda burdayım kaydirigubbakcemile2 şimdi böyle enerjik gözüküyorum ama yarın akşam çıkışta ahanda böle kafamçokkarıştı olacam :delphin:

gelinliğim kızlar zemuszemus tabi bunu uzun kollu düşünün kaydirigubbakcemile3

99907027.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
beni özlediniz mi kıııız
mobilyaydı protmantoydu tv sehpasıydı bütün büyük eşyaları hallettik çok şükür:nazar: tv yi de aldık.
evi kabaca bi temizledik ama çamaşır suyundan yağçözden zehirlendik resmen ahır gibiydi ev:kızgın:
yarın doğum kontrolü vs durumlar için doktora gidecem zaten pazartesi iş başı...ama bu izin olayı süper oldu baya bi iş hallettik.

hepicinize kolaylıklar diliyorum herşeyin en güselini ve en hayırlısını diliyom efenimzemuszemus

hayrlı cumalar

pastacım gelınlık guzel mutlulukla gıy cnm
dıdemcım özlemez olur muyuz
sen gecmısı okumuyon :mymeka: sonra bıde soruyon
hadi gözün aydın
cok şükür
her çıkan evı pis bırakıyor yaa

günaydın kızlar, bugün nasılsınız?

hayırlı cumalar

didemcim oh ne güzel halletmişsin işlerini,pastacım gelinliğin çok hoş kuyruk nasıl oluo acaba gelinliklerde rahat değildir sanırım ...

ranunu canım çokk erkencisin bugün,nasılsın?

günaydın kızlar..hayırlı cumalar.
pastacım çok hoş gelinlik.
didemcim çok şükür hallettin işlerini.
bugün benm keyfim yerinde çok şükür..ama bazı haberlerim var..dün demiştim ya fiyat vericekler,17 mlyar istediler ev tadilatı için,bizde vazgeçtik yaptırmıycaz,onun kirasıyla başka bi yerde içi yapılı ev tutucaz..ailelerde öyle yapın,benm nişanlımın bu zmana kadar birikmiş tüm paramızı vermek zorunda kalıcaktık,eve gömmeyin dediler,bizim için çok daha iyi oldu..

günaydın kızlar..hayırlı cumalar.
pastacım çok hoş gelinlik.
didemcim çok şükür hallettin işlerini.
bugün benm keyfim yerinde çok şükür..ama bazı haberlerim var..dün demiştim ya fiyat vericekler,17 mlyar istediler ev tadilatı için,bizde vazgeçtik yaptırmıycaz,onun kirasıyla başka bi yerde içi yapılı ev tutucaz..ailelerde öyle yapın,benm nişanlımın bu zmana kadar birikmiş tüm paramızı vermek zorunda kalıcaktık,eve gömmeyin dediler,bizim için çok daha iyi oldu..

canım 17mlyar cok para en mantıklısı zaten yaa sizin yaptınız hayırlısı olsun

ben cok ıyyım:kedi:
aşkım dün aksam bana süprıs yapmak ıstemış
ama çok şanssız ya:sinifsinif: hep o bana süprıs yapmak ıstedığınde 30 40 dk gec cıkıyom
zaten karşıdan gelıyo eve gıdene kadr oldu 8:30 saat sonrada 1 saat durdu gıttı neyse

sımdık anlatım
içimde hep sankı askım geldı yakınımda gıbı hıssetmeye basladım
cokta heveslenmeyım dedım ama 6.hissim hıc yanılmadıCADIARZU
neyse saat 19:05 oldu aradı naptın askm cıktın mı dedı yok dedım bırazdan cıkarım
anam saate bı baktım 19:40 olmuş ancak cıktım:sinifsinif:
sonra cağrı attım aradı neyse dedı nerdesın dedım şurdayım ı napıyon ne edıyon derken
askım ddım sankı yakınımdasın ya
yok o nerden cıktı dıo işteyım ben
sonra bı dk bekler msın dedı bı baktım nefesını hıssedıyom koşuyormuş bana yetsmek ıcnkaydirigubbakcemile3
bende telı kapattım
durdum arkaama baktım:asigim:askım kosarak gelıyo
eve gttık
düğün salonlarına bakmış kasım ayı ıcın cok pahalı dıo bıde yaz olursa hıc düşünemem bıle dıo
bende bızımkısı nıkah olcak boşver dedım
aksam bnkez dedı ben dayanamıyom sana hemen evlenek :kedi:
bekle ddım cok eksık var daha
kuzenı mobılyacı oraya gtcez musaıt olunca

ooo böcüğüm ne güzell,gelir dedim enişte :)

kasım pahalımıymıs hadi yaa ...kuzenine yaptırın mobilyaları gerçekten çok fark ediyor.bak bizim yatak odası normalde en az 3000 4000 dio askım nerdeyse komple evi o fiyata getirecek mutfak ,kapılar yatak odası vestiyer yüklük tv ünitesi falan en fazla 5000 gibi.normalde dio 30000 e yapıorduk biz komple evi diyor.düşün aradaki farkı.kuzenine yaptırırsanız baya bir fark eder sizin de...

Back