2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

komik olanı beni üzüyo bende bazen surat asıyorum bazen aglıyorum sonra ayyy benim kızımı kim üzmüş diye geliyo :)

kızlar şimdi banadırma belediyeyi aradım 1saatte herşey hallediliyomuş benim bursadan hiç bi belge almama gerek yokmuş cok mutlu oldum :)
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

iyi hadi canım gözünaydın:1hug:

komik olanı beni üzüyo bende bazen surat asıyorum bazen aglıyorum sonra ayyy benim kızımı kim üzmüş diye geliyo :)

kızlar şimdi banadırma belediyeyi aradım 1saatte herşey hallediliyomuş benim bursadan hiç bi belge almama gerek yokmuş cok mutlu oldum :)

anaaaa senin bursadan olduğunu şimdi fark ediyorum bennn vereliniortak

hadi gözün aydın cnm ...

mehir ne istemeyi düşünüyosunuz?? CADIARZU

mehir olarak hiç düşünmedim ben ya,bizim imam nikahını kayınpederim kıyacak sorarmı ki mehir :)

anaaaa senin bursadan olduğunu şimdi fark ediyorum bennn vereliniortak

evet canım bursadayım ama son 2.5ayım bursada:kedi:

mehir olarak hiç düşünmedim ben ya,bizim imam nikahını kayınpederim kıyacak sorarmı ki mehir :)

sorar canım yani sorması lasım bildiğim kadarıyla

böcükcüm ya ne güzel nikah nişan konularına beraber karar veriyosunuz aileleriniz destekliyo sizi,böyle duyunca çok imreniyorum nişan zamanı yaşadıklarım aklıma gelliyor...
bız evlenıyoruzda ondan zemuszemus

hepımızın annesı aslında hep ıyılerı olsun ıster
onun için panık yapar ama bakın düğüne kalsın 20 gun ozmnda hıcbısey yapmazlar
kızları elden gıdıyo dıe:gitme:
benım annem yanımda yok keske olsada karışsa dıom:sinifsinif: ama benım aılemde kımse karısmazkı
cok anlayıslılar bıtanecık babamm ve annem
annem hıc okula gtmemış
babam ılkokul mezunu ama görsenız unı bıtırmış bırı onların yanında
cok farklı kalır:asigim:

mehir ne istemeyi düşünüyosunuz?? CADIARZU

ben maddı bısey deıl manevı bısey ıstycem:lepi:

he bıde bızım durumumuz pek yok
yanı aşkımda bende herseyı bırlıkte almak ıstıyoruz aılelerımızı dara dusurmek ıstemıyoruz
galıba askımla ben bırbırımız ıcın yaratıldık huylarımız bıle aynı
mesela
annem bana derdıkı kızım şunu alım mı yok anne derdım
hep kendı paramla alınca sankı annemde olsa almak ıstemezdım
oda öle dıo CADIARZU
sımdık bız düğün yapamıycaz cunku salonlar 2 3 bın tl en ucuzu
oyuzden bende askımı dara dusurmemek ıcın nıkah dedım
ama genede dun gtmış salonları gezmış fıyat sormus

ya bizde akşam davetiye,nikah şekeri,davetiye sözü,damatlık,gelinlik falan baktık netten beraber ilgilenmek çok eğlenceli bişeymiş.daha önce hiç bu kadar hevesli görmemiştim onu

bende balayına gitmek isterdim çok ama maddi yetersizlik yüzünden evde oturucaz sanırım =( neyse Allah başka dert vermesin otururuz evde başbaşa :utangac: millete de biz balayına gidiyok deriz rahatsız etmezler :roflol:

ben maddı bısey deıl manevı bısey ıstycem:lepi:

he bıde bızım durumumuz pek yok
yanı aşkımda bende herseyı bırlıkte almak ıstıyoruz aılelerımızı dara dusurmek ıstemıyoruz
galıba askımla ben bırbırımız ıcın yaratıldık huylarımız bıle aynı
mesela
annem bana derdıkı kızım şunu alım mı yok anne derdım
hep kendı paramla alınca sankı annemde olsa almak ıstemezdım
oda öle dıo CADIARZU
sımdık bız düğün yapamıycaz cunku salonlar 2 3 bın tl en ucuzu
oyuzden bende askımı dara dusurmemek ıcın nıkah dedım
ama genede dun gtmış salonları gezmış fıyat sormus

ne güzel canım yaa bu devirde anlayış cok önemli anlayış az olunca evlilikler kısa ömürlü oluyo allah muhabbetinizi hiç bozmasın
bende sadece sembolik bişey istiyorum eger gelin istemesse nikahı kıyan belli bişey varmış onu sölüyomuş aslında umre isteyecektım ama maddi olarak fazla hem belki kısmet olmas aşkımın omzunda kul hakkı kalacak ondan ufak bişi sölicem
bide kızlar imam nikahından ediyorum denmiyomuş ettim diyomuşsunuz
haberiniz olayerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ya bizde akşam davetiye,nikah şekeri,davetiye sözü,damatlık,gelinlik falan baktık netten beraber ilgilenmek çok eğlenceli bişeymiş.daha önce hiç bu kadar hevesli görmemiştim onu

bende balayına gitmek isterdim çok ama maddi yetersizlik yüzünden evde oturucaz sanırım =( neyse Allah başka dert vermesin otururuz evde başbaşa :utangac: millete de biz balayına gidiyok deriz rahatsız etmezler :roflol:

bizde evi tuttumuzda eşyalarımı nasıl yerleştireceğimizin hayalini kurmuşruk o yüzündeki cocuk masumlugundaki sevinci görmek harika yaa

valla balayı cok pahalı ben araştırıdım iki kişi bi hafta 1500lira cıkıo ekstralar falan cıkar baya belki bandırmaya yakın bi yerlere 3-4 günlük gideriz yada evdede otururz canım aşkım yanımda olunca daha ne isterimki

burayı keşfetmeden önce etrafımdaki evlenecek kızlar
hep maddiyat hep lüks derdindeydi sürekli herşeyi abartma peşindeydi
ve bana cok garip geliyodu bu anlamsız gösteriş kendimin garip oldugunu düşünüyodum ama sizi gördükce gercek sevenin kanaatkar paylaşımcı uzlaşmacı oldugunu daha ii anlıyorumve ben cok mutlu oluyorum yaa iyiki varsınız kızlar stresimi sıkıntımı sevincimi paylaşıosunuz kimseye
anlatamadıklarımı anlatabiliyorumm
ayyy kusura bakmayın öle bi duygu seli yaşadım içimden gelenleri yazmak istedm

Son düzenleme:
bizim yazlık var mudanya civarında o zamanlar kimsecikler olmaz orda belki orayada kaçabiliriz.annemde dio ki bak gece korkup anneeee biz korkuyoz gelin alın derseniz gelmem dio =) hayır haklı ararmıyız evet ararız =)

birlikte bence zaman güzel gecer yazlıga gidip korkmayın sonra belki korkmassınız canım korkmaya fırsat kalmas

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ranunu bızde gtmıycez balayına hatta aksam dedıkı balayna gıdemıyoruz ama söz ılerde gıderız
ben zaten denızı pek sevmem yanı korkuyorum fobım var
ve akdenızı hıc ıstemedım
karadenızı görmek ıstedım hep
rizelı askımla düğünden sonra rizeye gtcez hem k valıdem k babamı zıyaret etcez hemde
tatıl yapcaz
ustelık evlerı ıle denız arası 5 m ancak süperr:kedi:
hem o olsunda tatıln pek onemı yok
evdede yapılcak cok sey var :jeyyar:

bizde evi tuttumuzda eşyalarımı nasıl yerleştireceğimizin hayalini kurmuşruk o yüzündeki cocuk masumlugundaki sevinci görmek harika yaa

ımam nıkahında bende öle bısey dusundum ve kısmetse gıderız ama hocaya sormak lazım
ıstedın ve ksmet olmadı gıdemedın gunah olur mu kocama derım öğrenırım öle ıse
bende 2 bılesık ısterımzemuszemus olur bıter
aıleler cok etkılı evlılıkkte kım ne derse desın
karsındakını ölesıyel sevsende dyelımkı annesı senı sevmedı ınan boşanmak an meselesı :gitme: cok etkılı
cok şükür cok ı aılesı var benım aılemde cok ı
ben onlardan maddı hıcbısey ıstemedım
babamda dedı zaten gucunuz neye yeterse
hatta annemı arayom dıo kızm dığer annenıde ara alınmasın
öle olması lazım

kk ıyıkı var zaten olmasa ben napardım dıom ya hatta işi bırakmama sebebım dıebılırım
hem hersey maddıyat olarak görenler acız ınsandır
ornek bı ev aldın esyalar cok süper bırgun deprem oldu hepsı püff
o yuzden rabbım hayrlısını versın
dunya malı dunyada kalır
sevgı ıse hıc bıtmez
aksam naısl mutluydum nasıll anlatamam :kedi:

bız evlenıyoruzda ondan zemuszemus

hepımızın annesı aslında hep ıyılerı olsun ıster
onun için panık yapar ama bakın düğüne kalsın 20 gun ozmnda hıcbısey yapmazlar
kızları elden gıdıyo dıe:gitme:
benım annem yanımda yok keske olsada karışsa dıom:sinifsinif: ama benım aılemde kımse karısmazkı
cok anlayıslılar bıtanecık babamm ve annem
annem hıc okula gtmemış
babam ılkokul mezunu ama görsenız unı bıtırmış bırı onların yanında
cok farklı kalır:asigim:

ahh ahh bu konuda ben çok dertliyim bakalım hayırlısı olsun biz evleniyoruz demişsin ne güzel demişsin.bize soran olmadı bigüne bigün aileme de hak veriyorum tabi ama isteklerine yetememek canımı çok sıkıoyr...neyse hayırlısı olsun..

evet aileler çok etkili zorluklar oldu mu çok zor geçiyor.mafoldumben:sinifsinif:

biz balayını konusmadık ama gideriz muhtelemen birkaç gün de olsa yoksa başka zaman iznimiz olmayabilir..böcük karadeniz süper balayı olur deniz olmasın varsın...

ahh ahh bu konuda ben çok dertliyim bakalım hayırlısı olsun biz evleniyoruz demişsin ne güzel demişsin.bize soran olmadı bigüne bigün aileme de hak veriyorum tabi ama isteklerine yetememek canımı çok sıkıoyr...neyse hayırlısı olsun..

evet aileler çok etkili zorluklar oldu mu çok zor geçiyor.mafoldumben:sinifsinif:

biz balayını konusmadık ama gideriz muhtelemen birkaç gün de olsa yoksa başka zaman iznimiz olmayabilir..böcük karadeniz süper balayı olur deniz olmasın varsın...

ben k babamla konustum bıgun dedım baba bız şu gun düşünduk sızınn uygun zaman ne zmn olur sızı darda bırakmak ıstememm
kızım sız karar verdınızse bıze uymak düşer dedı
babamı arayıp o dıycek şu zaman düğün dıe
zaten sonbaharda ınş aılem gelcek konusulcak
senın aılenın mı ısteklerı bıtmıyo cnm anlamadımkı
yok yok bana askım yüzmeyı öğretcek sositososito

gerci bizde şile gidebilir hem nişanlımın babasının mezarı orda onu ziyaret ederiz hemde şilede güsel karadeniz dedinizde aklıma geldi hatta ben organize edeyim aşkıma süpris oldu ayy bu cok güsel oldu

ilk söz yüzüklerimiz takıldıgında gitmiştik rahmetlinin mezarına ben nişanlımı ilkkez aglarken görmüştüm baba kalk bak geliini getirdim bi gör nolur demiştim yazarken bile aglamak imkansız birbirimize sarılıp aglamıştık :sinifsinif:

tek çocuk olunca bütün beklentiler bende birikiyo canım ...anneme dedim geçen gün tek olmak benim tercihim değildi diye...biraz da zor bir ailem var o yüzden işim zorlaşıyor daha çok.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş hayırlısı her zaman...

şile de çok güzel bi yer sanırım tv de gördün anca ben.güzel olur canım hem ziyaretinizi yaparsınız...

Back