2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kıslarrrr
dünden beri çok garibim ya =( içim sıkılıyor hiçbirşey beni mutlu etmiyor.günler bir bir yaklaştıkça sanki evlilikten soğuyorum korkuyorum.ya başaramazsam iyi bi eş olmayı,ya beceremezsem ev işleriyle işimi bir arada yürütmeyi =(( aşkım sen düşünme bunları beraber hallederiz hepsini diyor ama ben yinede çook korkuyorum.
bilmiyorum sadece ben mi yaşıyorum bunları yoksa herkeste bu yada buna benzer korkular oluyor mu ?

günaydın kıslarrrr
dünden beri çok garibim ya =( içim sıkılıyor hiçbirşey beni mutlu etmiyor.günler bir bir yaklaştıkça sanki evlilikten soğuyorum korkuyorum.ya başaramazsam iyi bi eş olmayı,ya beceremezsem ev işleriyle işimi bir arada yürütmeyi =(( aşkım sen düşünme bunları beraber hallederiz hepsini diyor ama ben yinede çook korkuyorum.
bilmiyorum sadece ben mi yaşıyorum bunları yoksa herkeste bu yada buna benzer korkular oluyor mu ?

ranunu canım ben de arada bi acaipleşiyorum ama geçiyo sonra, sıkma canını yalnız değilsin:1hug: böyle zamanlarda hemen evimi düşünmeye başlıyom, aşkımlabirilikte uyanacağımı hep yanımda olacağını düşünüyom hemen geçiyo:asigim::asigim:

böcüğüm nisan hakkaten daha münsaip gibi görünüyo görebildiğim kadarıyla tabi, ama dediğim gibi hayırlısı balım

aybuer dıdemcım tskler kızlar
kandırabılırsem ınş dıom yoksa cok sıkışcaz aılesını bılmıyom valla evın tek oğlu ınş yardım ederrler bugun salona bakcaz eğer nısana tutarsak arayıp derım
yanı babacım derım nısana tuttuk hazrlıklarımız ancak bıter falan derım herhalde der ebnde yardım ederım etmem dıe bılmıyom valla

gece saat 2 idi.uyuyamıyorum çıldırıcam ama aşkım aradı beraber hayal kurduk bana dedi ki şimdi düşün yanında ben varım sana sarılıyorum saçlarını okşuyorum hadi kapat gözlerini uyu dedi ben ne yaptım dersiniz hemen yataktan fırladım yastığıma aşkımın parfümünden sıktım sonra yastığıma aşkımın tişörtünü ve şortunu giydirdim =) ona sarıldım yatar yatmaz uyumuşum sabah bi kalktım anam dedim bu kim =)

işte buda kocacıkım
http://img19.imageshack.us/i/nurver0918.jpg/

Son düzenleme:
bız hıc yapmadık nışanı bıle yapmıycaz sanırım
bohca yapcaz onuda düğüne yakın askımla bana cıkıp alcaz ıkımız alsana bohca ıste

annen neden sorun ettıkı hersey esya mal mulk deıl anlasılan annen bıraz yengemle ablama be
nzıo

annem çok sorun eder böyle şeyleri. rezil olduk millete dedi durdu. hala benimle konuşmuyor. birşey soruyorrum sanki duvara diyorum cvp yok. yaptığım beni üzüyor diyorum hiç umurunda bile değil.
birde dün komşulara anlatıyor bana akıl veriyorlar. fırsatını buldunmu lafı sok diye. ya neden öyle yapayım ki. zaten karşı tarafta farkettiler yaptıklarını kalkıpta yüzlerine vurmanın anlamı yok. telafi edeceklerini söylediler.

gece saat 2 idi.uyuyamıyorum çıldırıcam ama aşkım aradı beraber hayal kurduk bana dedi ki şimdi düşün yanında ben varım sana sarılıyorum saçlarını okşuyorum hadi kapat gözlerini uyu dedi ben ne yaptım dersiniz hemen yataktan fırladım yastığıma aşkımın parfümünden sıktım sonra yastığıma aşkımın tişörtünü ve şortunu giydirdim =) ona sarıldım yatar yatmaz uyumuşum sabah bi kalktım anam dedim bu kim =)

işte buda kocacıkım
Imageshack - 37ct4.gif

kaydirigubbakcemile3 kocacığında pek yakışıklıymış . süper yapmışsın

ranunu sen delırdın herhall:roflol: cok yakısıklı masallahh allam yaa ne zmn düğün senın
pasta ya ınanmıyom yaa benım annem olsa ben bu durumu taksam bılem annem boşvr der alla alla sanırım annen nışanlını ıstemıyo:(

pastacım benim annem de öyle çok sorun yapar.sizin daha başı nişan olalı konus bence ilk başlardan zaman geçtikçe daha zor oluyor arada sen kalıyorsun.ben yaşadım hala yaşıyorum canım.annenle baştan konus herşeyi...

ranunu sen delırdın herhall:roflol: cok yakısıklı masallahh allam yaa ne zmn düğün senın
pasta ya ınanmıyom yaa benım annem olsa ben bu durumu taksam bılem annem boşvr der alla alla sanırım annen nışanlını ıstemıyo:(

bilmem istemiyor olabilir hiç bu zamana kadar birşey demedi istemediğine dair. onun dışındada herkes nişanlımı ve ailesini çok beğendi. doğal davranan sakin bi aile.nişana gelen herkes ki baya akrabamız geldi hepsi çok sevdi. hem ben çok mutluyum. görüyor mutluluğumu. önemli olan evladının mutluluğu değil mi?

düğün 31 ekim ve 1 kasım'da kısmetse =) delirdim diyorum inanmıyorsunuz işte size ispatı

1 ay 29 gün sonra inşallah hayırlısıyla nikahımız var =)

cok zor valla benım aılemde onları cok sevdı bende ııkımızde aılelerımızı cok sevdık:nazar: ınş bı sorun olmaz

ranunu eğer ben kasımda evlenırsem aramısda 3 hafta olcak desene ne kadrdır nışanlısın pekı

pastacım benim annem de öyle çok sorun yapar.sizin daha başı nişan olalı konus bence ilk başlardan zaman geçtikçe daha zor oluyor arada sen kalıyorsun.ben yaşadım hala yaşıyorum canım.annenle baştan konus herşeyi...

konuşuyorum da dinlemiyor ki. ben devam ediyorum konuşmaya ' kes sesini ' diye bağırdı. bende küçük değilimki 25 yaşına gelmişim kaldıramıyorum annem bile olsa karşımdaki. haklı olsa bile bu kadar tavır yapmasına gerek yok. ki karşı tarafta zaten çok mahcup olduklarını söylediler. bunu farketmeleri bile önemli bir ayrıntı

cok zor valla benım aılemde onları cok sevdı bende ııkımızde aılelerımızı cok sevdık:nazar: ınş bı sorun olmaz

ranunu eğer ben kasımda evlenırsem aramısda 3 hafta olcak desene ne kadrdır nışanlısın pekı

10 aralık 2008 den beri nişanlıyız yarın 7. ayımızı doldurucaz.biz aslında bu yaz düşündük düğünü ama nikahı ikimizinde doğum günü olan 8 eylülde yapma kararı alınca tarih uzadı mecburen ramazan gircek bayram derken çeyiz gitti falan fişfan =) hayırlısıyla 1 kasım gecesi aşkımın koynunda karısı olarak uyuycam :asigim:

slm kızlar nasılsınız bende çok heyecanlıyım düğün tarihimiz alındı.1 ekim perşembe günü kına gecem var.4 ekim pazar günü ise düğünüm.hala inanamıyorum 5 sene hasretlikten sonra kavuşuyoruz biz ya.opuyorumnanaktan.hazırlıklar tam gaz devam ediyor.kına geceme 2 ay 22 gün kaldıkaydirigubbakcemile4

hayrlısı olsun cnm

bıdış h geldın cnm 5 yıl mı masallahh bzımkısı 1 ay bekleyemez bızde savas verıyoruz 1 haftalık sözluyuz 5hafta 5 gundr hayatımda
kasımda düğün dıo ılla :mymeka: dayak ıstıyoo hee

slm kızlar nasılsınız bende çok heyecanlıyım düğün tarihimiz alındı.1 ekim perşembe günü kına gecem var.4 ekim pazar günü ise düğünüm.hala inanamıyorum 5 sene hasretlikten sonra kavuşuyoruz biz ya.opuyorumnanaktan.hazırlıklar tam gaz devam ediyor.kına geceme 2 ay 22 gün kaldıkaydirigubbakcemile4

bıdış hoşgeldin canım hayırlı olsunopuyorumnanaktan benimle kına ve nikah tarihlerim seninkiyle aynıkaydirigubbakcemile5 ve ben de çoookkk heyecanlıyım

böcügüm hayırlısı olsun yetişir canım ama nisan olsa daha iyi olur tabi ,kasıma da yetişirsiniz çok eksiğin kalmadı zaten senin.

esracım bn de öyle pembe takıntım var ama aşkım sevmiyo :)kıyafetlerimin çoğu pembedir arkadaslarıma rtık der bi kerede pembey gitme :)

nevresimleri mi de pembe tonunda aldım ve hala pembe beğeniyorum.aşkıma da dedikçe ben yatmam sade al falan diyo :)duvarlar saten mi olacak sizin?ben de saten istiyorum daha güzel duruyo ama istemio benimki duvar hava almaz nem our en ufak seyde çıkar alçı falan diyo bakalım ne olacak en azından salon ve antreyi saten istiyorum...

her şey yavas yavas tamamlanıyor evet tek dileğim her sey sorunsuz olsun ...

ayy var ya aynı benm nişanlım,pembe olurmuymuş mutfak dedi,niye olmasın dedim toz pembe olucak böyle bayılıyorum,nevresimleri alırken de fazla dallı güllü olmasın,sade olsunmuş yatmazmış,dedim yatmazsın o zaman kaydirigubbakcemile3 sonra vazgeçti tabi,ben herşeyi istediğim gibi aldım,mutfağıda pembe yapıcam kabul etti..banyo takımımıda pembe aldımkaydirigubbakcemile3 ama kalebodur fayansları hayatt pembe yapmıycak,artık o kadar a da bişey demem kaydirigubbakcemile3
evet canm ama su bazlı saten olucak onlar hava alıyor,biz yıllardır annemlerin evinde saten kullanıyoruz,çok memnunuz,hiç bişey olmuyor onlara,esas kağıtlar öyle oluyor benm bildiğim.
didemcim benm annemlerin de yatak odası lila,çok hoş duruyor.ben de işte şampanya rengi düşünyrm,çünkü perde fonlarını gold yaptırıcam.yatk örtümde krem rengi,üstünde ki işlemeler de gold renkli.
böcüğüm hakkında hayırlısı olsun canm,:Saruboceq:
bıdış h.geldin cnm,senin yine iyi 5 sene,bizim tam 6,5 sene oldu kaydirigubbakcemile3

kızlar internet yoktu iş yeinde naptınız bakalım..

esracım evet hiç sevmio bn dedim ki geçen gün banyoyu ne renk yapacaksın bak benim klozet takımım pembe .pembe klozet takımımı olur yaa dio :) nevresim alıcam falan diyorum iyi sade al diyo...:D

bıdış hoşgeldin aramıza...

Back