2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınn

dıdem sende ne kebap ıstesın öle bee durmadan tatıl keskem bızede olsa bee

gunaydınn

dıdem sende ne kebap ıstesın öle bee durmadan tatıl keskem bızede olsa bee

yok yavrum kebaplıktan değil aslında
fazla mesailerimi ödemiyolar birikitrip izin yapıyoruzkötükedihüso
bu haftaya olan da normal yıllık izin ev koşturmaları için aldım
ama ekmek parası Allaha şükür memnunum hayatımdan o ayrı tabi:Saruboceq:

1 haftalık mı aldın cnm pekı erken deıl mı hanı daha yakınken alsaydın ıznı ev tadılatı falan bıtınce

1 haftalık mı aldın cnm pekı erken deıl mı hanı daha yakınken alsaydın ıznı ev tadılatı falan bıtınce

yavrum 1 hafta alabildim anca, önümüzdeki hafta nişanlım da izinli olacağı için denk getirmek istedim. hem mobilyalar beyaz eşyalar gelebilir eve, onu geçtim kışlıkları ayırmam lazım, teyzemlerle de alışverişe çıkacaz perde halı için...izin alayım da rahat rahat koşturayım dedima.s

ooo didemcşim ohh ne güzell sana diyim sizin düğün hazırlıkları düğündne çok önce biter rahatlarsınız.ne güzell yaaa..

aşkım da çalışıo iki gündür geç geliyo uyuyup kalıyorum ben de konusamıyoruz.sabahları akşamları mesaj 1 2 tane o kadar.bu ara konusamayız dio o da :)

böcük nişandan vazmigeçtin canım?

ayy ist da kiralar nee öylee çok pahalı yaa bzim burda sıfır daire 3+1 geniş 500 600 en fazla.Allahtan kira sorunumuz olmayacak .o bile sorundu biz de aşıldı şükür.kimin evinde oturacagız diye...

aybuer bende benımkını arayım yaa kkdan kalkıp bı arayamadım bıde patrondan:mymeka:
nışandan vazgectık sanırım bende vazgectım
onun yerıne düğün etcez kışın allahın ıznıyle sımdık ona dıycem altınlaırmı alsın koysun kenara esyaları takstle alır oderık
nışanda bana aılemden takı takmak yerıne eksıklerımden aldrcamm

dıdem anlaım cnm bende düğğn bellı olsun getrtcem eve beyaz esyalarımı ceyıs sercem ya aralıkta bıtıyo benım tumm takstler aradada dantellerımı sardrcam

zaman kısaysa bence de en iyisi canım nişan masrafına esyalarınızı alırsınız.takılar olduktan sonra diğerleri de ödenir gider.daah bi de sarılacaklar var dimi senin onlar da çıkar aradan düğüne kadar.sonra da ödersiniz beraber.

benim sarılacaklar bitti ya askım da mutfaga ankastre yapacak mutfak baya geniş hani ortaya tezgah gibi yapıoalr ya ne denir ondan yaopacak büyük ihtimal.dün anneme diyorum ki senin masa örtüsü ona örtülmez .o da kızına koyarsın diyo :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım yaa kızlar biz annemle akşam oturduk bi baktık böle cok ufak tefek şeyler dışında hiç bi eksik kalmamış dün dantellerimi sardırmıştım onları aldım cokta güzel olmuş galiba herşey yetişecek yaa

günaydın kızlar nasılsınız bakalım yaa kızlar biz annemle akşam oturduk bi baktık böle cok ufak tefek şeyler dışında hiç bi eksik kalmamış dün dantellerimi sardırmıştım onları aldım cokta güzel olmuş galiba herşey yetişecek yaa

hoşgeldin canım hayırlı olsun yetişir tabi...:1hug: içini ferah tut sen

öle yapıcam son zamanın keyfini cıkartıcam artık siz nasılsınız bakalım

valla canım bende tatlı telaşlar başladı senden 1 gün sonra evleniyorum hayırlısıyla:Saruboceq: ama endişeli ya da stresli değilim herşey olduğu kadar hiç dert etmiyorum ama heyecanlıyım hemi de çokkkkk:asigim:

Back