- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
şaşkın tavuk mısalı gıdıyokk zmn ılerddıkcı daralıyom bende hee
dıdem sız coğu seyı aldınız hee masallah teyzelerde yardım etmış ne aldılar sana mesela
kızlar selamm.
ya oku oku bitmedi,gözlerim ağrıdı valla amma konuşmuşunuz :))
didemcim aldıklarını güle güle kullan canm..
aybuercim sen nasılsın ?
böcükcüm ben sendn beklerm her an herşey olabilir.
kızlar bende h.sonu bittimm resmen..çok yoruldum,nişanlımla baya bi yer gezdik,perde baktık,yatak odasına yine örtü falan baktık,bu gidişle brıllanttakini alıcam kesin,allmode ye baktım,780 mlyon,içinde ama saten nevresim takımı da var hediye..linense baktım sadece yatak örtüsü 2 mlyar dedi,saworosky taşlar varmış..mutfak perdesiyle,yatak odası perdesi kafam da oturdu..neyseki çeyizimde hiç eksiğim kalmadı,büyük şeylerle uğraşıyorum artık..bu arada fotoğrafçıyıda ayarladık,bakırköydeki hayat ta çekilcek inşş.gittik konuştuk.h.içi nişanlım orduevine gidicek yemekli olucağı için düğün daha menüyü belirlemedik,yemek menüsünü belirlycez..mutfak dolabına karar verdik,marangoz gelip ölçü alıcak haftaya..ayyy yazmaktan yoruldumm valla :)))
esracım hoşgeldin hayırlısı olsun cicim:1hug:
bakırköy hayat bizim eski fotoğrafçımız eğer bozmadılarsa çok kaliteli bi stüdyodur biz çok giderdika.s iyi bi tercih yapmışsınız
sağol canm benm..
evet canm geçen sene benm kuzenim evlendi,orda çektirdi,çok güzel çekiyorlar,arkada bahçeleri de var,dış çekimde yapıyorlar.en çok hoşuma giden o oldu..dış çekim istiyordum ama ekimde cesaret edemiyrdum,neyseki kendilerinin öyle bir imkanı varmış.
bu arada tatil balayı işini ne yaptınz ...biz sürekli karar değiştiryrz,en son clup letonya belek.çok güzel bungalow evler falan var,son bir karar değikliği olmassa,rezervasyon yaptırcaz..:sm_cool:
canım nişanlımın fethiye de tanıdıkları varmış orada bi otel ayarlamaya çalışacaz, olmazsa en kuvvetli ihtimal antalya da bi yer olur sanırım
ben aslında en çok fethiye letonya ya gitmek istiyordum..ama canm herkes fethiye ekimde soğuk olur denize girilmez dedi.o yzden belek letonya ya karar vericez.orası sıcak olur..bak adres veriym bi bak istersen Fethiye, Belek Otel, Tatil | Letoonia Resorts golf resort belek
aybuercim bende iyiyim canm,hayırlısıyla canm hepimiz yuvadan uçucaz..
Ne güzel tatlı telaşlar bir turizmci olarak size küçük bir öneride bulunucam Bungalowlara gitmeyin mümkünse otel odası ayarlayın Antalya'da sağlam bir yağmur yağsa vay bungalowlarasağol canm benm..
evet canm geçen sene benm kuzenim evlendi,orda çektirdi,çok güzel çekiyorlar,arkada bahçeleri de var,dış çekimde yapıyorlar.en çok hoşuma giden o oldu..dış çekim istiyordum ama ekimde cesaret edemiyrdum,neyseki kendilerinin öyle bir imkanı varmış.
bu arada tatil balayı işini ne yaptınz ...biz sürekli karar değiştiryrz,en son clup letonya belek.çok güzel bungalow evler falan var,son bir karar değikliği olmassa,rezervasyon yaptırcaz..:sm_cool:
Ne güzel tatlı telaşlar bir turizmci olarak size küçük bir öneride bulunucam Bungalowlara gitmeyin mümkünse otel odası ayarlayın Antalya'da sağlam bir yağmur yağsa vay bungalowlaraAma Belek antalyanın en güzel bölgesi ben size Belconti otel , Silyum otel ve Kaya Belek otelide öneririm özellikle kaya belek siz bir araştırma yapın birde ben size fiyat vereyim belki daha uygun bulurum
günaydın ahalii =)
ya dün tekrar giremedim kusura bakmayın elemanım yok çok yoğunum.
bende çok iyiyim çok şükür Allahımaaa =)
biz yazlığa gittiğimiz için uzun süredir giremiyordum nete.kısmetse ramazan başında dönücez ee ramazanın 18.günü nikahımız var kısmetse opuyorumnanaktan o yüzden de işleri kolaylayalım dedik küçük olarak herşeyim hazır sadece yatak odası mobilyası,perdesi ve halısı bide mutfak halı ve perdesi kaldı tabi önce ev tutulucak :bbo: kayınvalidemler takılarımıda aldılar onlarda hazır ohhh bundan sonrası tatlı telaş işte
sizin balayı planlarınızı okurken çok özendim:çok üzgünüm: biz büyük ihtimal gidemiycez maddi nedenlerden dolayı ama napalım sağlık olsun evimizde otururuz bizde hiç çıkmayız delikafadulden
oy bi kahvaltı edem de gelem ben cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?