ranunum hoşgeldin bacım hayırlısı olsun herşeyinzemuszemus
ben de 12 aralık derken pat diye ekimin 4 üne alınınca planlarımız, bayağı bi heyecanlandım hem de endişelendim yetişemeyiz diye...ama Allah yardım ediyor
hayırlısı olsun canım ya herşey güzellikle sağlıkla mutlulukla olsunda gerisi boş
sende benden evvel efleniyosun vereliniortak benim nişanımdan sonra bi arkadaşıma kurdele verdim o zaman adayı bile yoktu kız şimdi 11 ekimde evleniyor benden tam 20 gün evvell yasakkelime hopp didimmm barii bizi bekleseydinn sırnaşık şey
gunaydınnn
dun gece 3 u gectı ancak uydum bel ağrısındanmafoldumben
günaydın kzlar...
bövcüğüm üzülme en geç ben varım :)
kızlar yaa bu ara bi garibim ben .içim bi tuhaf ...ccanım sıkılıyor sebebsiz hayırlara çıksın.
ranunu hayırlısı olsun canım..bak biz kaç yıldır bekliyoruz,gerçi okuldur iştir derken anca :)) tesadüf bütün arkadaşlarımız bu sene evleniyor,peşpeşe gidiyoruz :))
azcık neşelenın laa off yoksa dusnmekten delırcem
tv buzdolabı alıncak
yatak odası yemek odası oturma odası
halılar perdeler
fırın
bunlar en buyuk eksıklerımız ve en pahalı eksıklerımız
günaydın kızlar..a.s.
canm benm nişanlımda bungalow hastası,bende çok seviyorum.hiç düşünmedim valla yağmur yağarsa,bişey olur mu ki..biz ağvaya gitmiştm 2 günlüğüne orda bungalow evlerde kalmıştık,kasımda.çok güzeldi ondan beridir bungalow lara bayılıyz,bide mesela ağva da kışında açıklar,kar yağıncada çok güzel oluyormuş,onlara bişey olmuyor demek ki.senin dediğin yerlerede baktım hemen canm çok güzel görünyrlar,belconti de 2 katlı villalarda varmış,oraya ayrıntılı bi bakıyım,ben böyle hem doğal ortam olsun istyrm yeşillikler arasında bungalow evler,deniz kesinlikle kum.bina yığını hoşuma gitmiyor..başka tavsiye edebileceğin yerler de olursa çok sevinrm.
canımcım sen evlenicen kasımda bak biz plan yaparken iptal ettik geç olsun güç olmasın hayırlısı ile aman tanrım biz evlendik mi günler ne çabuk geçti diyeceksin . göz açıp kapayana kadar allah hakkınızda hayırlısını versin bir yastıkta kocayın inşallahranunu hayrlı olsun cnm offf yaa en gec ben mı evlencem sımdıkkkk neysekı cok şükür kocaman bı askım var yanımda beklenır
zaten eksıkler cok nışan olsun bızde hemen kalan beyaz esya ve mobılyaları alcaz
askım cok altın takamıycak bana cunku tek basına ancakk
neyse bebem yanımda olsunda
dıdem burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?