• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar iyi pazarlarkaydirigubbakcemile2 beni soran pek olmadı galiba ama neyyyyse
dün çok güzel bi gündü bi sürü çeyiz alışverişi yaptık çok şükür az bi eksiğim kaldı:nazar:
bugün de nişanlımla dolaşacaz bakalım napçaz
hepinizi öpüyommm

iyi pazarlar ooo kızlar ben gırmeyelı kımler gelmıs kımler pamukprensescıgım senın dugun ne zaman? bu arada dıdemcım senınkı sanırım aralıktan daha erken olucak gun aldınızmı? anlat hele merak ettım sımdı?bu arada kım takvım yapıcak bırı takvım duzenlese ıyı olur ben yapardım ama pek gıremıorum bılıosunuz:(

ayy topik ne kadar doluymus öleeg gece...

böcük resimler eklemiş gelince ben de iastiyorum görmek:)

minilya hoşgeldin cnm nasılsın?

askımla çıkıcam ben de birazdan bir bakim dedim oku oku bitmedi ıssızlıgı geçmiş tpopikin..:)

didemcim güle güle kullan aldıklarını resimlerini ekle görelim..

ayy topik ne kadar doluymus öleeg gece...

böcük resimler eklemiş gelince ben de iastiyorum görmek:)

minilya hoşgeldin cnm nasılsın?

askımla çıkıcam ben de birazdan bir bakim dedim oku oku bitmedi ıssızlıgı geçmiş tpopikin..:)

didemcim güle güle kullan aldıklarını resimlerini ekle görelim..

hosgeldın balımmm sızı cok ozledımm valla ben evdeyım suan bırazdan cıkcam karnım cook acıktı benımkı hala gelmedı sabahtan denıze gıttıler arkadaslarıyla bende beklıorum ıste gelsın dıe bu arada bızım tadılat yapılmıcak :(((
sanırım karsıya gıdıcez yer olarakta kartaldaymıs
tekrar anlatıyımda sımdık sole karsıda calısan kısı cıktıgı ıcın aşkımı karsı bölgeye verıolar bızde orda oturcaz ve evımızı tadılatı da senee baslıcaz hem kendı paramızla yapmıs oluruz rahat oluruz bu yonden ıyı cunku tadılatı borc alıp yapıcaktık sıkısıcaktık ama bolede kendı evıme bı sene oturamıcammafoldumben
ama olsun nese hayırlısı öyle olsun..

sağol canımcımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 yaa tuylerın agza girme olayını tamamen aklım çıkmıs haklısın :1rolleyes:
benim çift kişilik battaniyem 2 tane yeter bana biri örme diğeride polara benzer bişey simdi ne oldunu hatırlayamadım
ama tek kişilik hiç yok :uhm: english home bakayım bi en iyisi ;-)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kalın yaptırom yazılarımı ince silik gibi duruoda :)))
poların toz tuttunu bılmıyodum yaws tamam ozaman poları eledım.. ısparta battanıyesı alırım tek kısılık onlarıda nevresımledım mı tamamdır zemuszemuszemuszemus hihoyyyt

evet tatlım denizci eşim TR içindeyızde işte hep denız kenarında olcak ev ,kıyı sehırlerde tayın çıkacak.
polardan vazgectım ..saglıksız olmasının nedesi havayı gecırmemesı ondamıkı acep :uhm: siirt tuylu battanıyedende vazgectım..
ya englısh homeden alcam yada ısparta battaniyesinden alacam :1rolleyes::1rolleyes:

battaniye derdıne dustum ben :kedi: :kedi:
hayırlısı olsun canım benım üzmemeye calıs calıs kendini , kafana takma olurmu.. biz ne kadar cırpınırsak cırpınalım yerımızde hersey olcagına varıyor ve bizler sadece kendımıze zarar vermekle kalıyoruz :sinifsinif::sinifsinif:

oooo hayırlı olsun mınılyacımm zemuszemuszemuszemus Rabbim iyi gunlerde kullanmanızı nasip etsın.. ev işinde belkı boylesı daha iyi olcak kımbılır..
nişanlının şirketının lojmanında oturcaksınız sanırım daha ne hemde kira odemeden hihoyyythihoyyyt kendı evınızıde kıraya verınce dugunden sonrakı borclarınızı kapatyırsınız o paraylada yanı hiç bişeyi kısıtlamadan yasarsınız zemuszemus ilerde kımbılır ne yenı modeller cıkacak ona gore de gonlunden geceni istedıgın gibi yaptırısın borcsuz olarak..
hayırlısı olsun canım benım hersey içinn opuyorumnanaktan

hoşgeldın canım aramıza a.s. :1hug: aldıgınız esyları iyi gunlerde kullanın insallah :lepi:
canım stresten hep oluyor boyle maalesef.. ama kadınlar kulubunde bi psikolog var onun foruma gidip derdını anlatıp care bulabılırsın .. ben sana oranın lınkını yazayım tmm sen tıklarsın orayı
bu lınk dr.meltem kavcar sırmalı ya ait bir foruma ait
Dr. Meltem Kavcar Sırmalı'ya Sorun ! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

buda genel forumun lınkı ;
Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

umarım yardımcı olabılmısımdır kaydirigubbakcemile5

oyşşş canım benım abbacım ya sankı agzından bal damlıoo efet cok guzel olucak sıkışmıcaz en azından ammaa şölekı ben kendı evımde oturamıcam yanı ınsan ılk bole kafasında tasarlıo edıo sonra puruz cıkınca halıyle bıraz uzuluo :(
ama olsun herseyde vardır bı hayır Allah hayırlısını nasıp etsın..
artıq seneye rahat rahat evımızı tadılat yaptırırız inş...:Saruboceq:
sen napıosun balım hazırlıklar ne alemde ?bıde heyecan varmı kızzz?:utangac:

hosgeldın balımmm sızı cok ozledımm valla ben evdeyım suan bırazdan cıkcam karnım cook acıktı benımkı hala gelmedı sabahtan denıze gıttıler arkadaslarıyla bende beklıorum ıste gelsın dıe bu arada bızım tadılat yapılmıcak :(((
sanırım karsıya gıdıcez yer olarakta kartaldaymıs
tekrar anlatıyımda sımdık sole karsıda calısan kısı cıktıgı ıcın aşkımı karsı bölgeye verıolar bızde orda oturcaz ve evımızı tadılatı da senee baslıcaz hem kendı paramızla yapmıs oluruz rahat oluruz bu yonden ıyı cunku tadılatı borc alıp yapıcaktık sıkısıcaktık ama bolede kendı evıme bı sene oturamıcammafoldumben
ama olsun nese hayırlısı öyle olsun..

hayırlısı olsun canım ya rahat rahat yaptırırsınız evinizi sonra geçersiniz.sıkışmamıs olursunuz hem.

biz de özledik snei hazırlıklar nasıl gidiyor?gel arada ugramıyorsun hiçç...

ne güzel canım yaa koşturmacalar başladı.bizim de dün çizim işleri başladı aşkım yapmaya başlayacak inşallah evimizi.

günaydın kızlarrrr herkese hayırlı haftalar olsun

bayadır gelemedim buraya ne var ne yok herkesin sağlığı ,huzuru,mutluluğu yerinde mi bakiim ?

günaydın kızlarrrr herkese hayırlı haftalar olsun

bayadır gelemedim buraya ne var ne yok herkesin sağlığı ,huzuru,mutluluğu yerinde mi bakiim ?

ranunum hoşgeldin bacım:1hug:
valla ben iyiyim Allaha şükür, kış vakti evlenecktim ben ama Allah yardım etti 4 ekim e aldık nikah günümüzü onun içinçok heyecanlıyım:nazar:
yavaş yavaş eksik çeyizlerim tamamlanıyor mobilyalarım 2 hafta içinde alınacak inşallah:Saruboceq:
sende ne var ne yok bakalım

bu arada böcük ve esra nerde bakiim

inşallah didemcim hayırlısı olsun..

ranunu hoşgeldin canım .ben de iyiym sen nasılsın?nerelerdeydin?

ayy ptesi sendromu var sanki bugün canım sıkılıyr yaa...

didem neler aldın bakalım hafta sonu tam gaz devam ediyor çeyiz alışverişin...

böcük yoğunmus esra gelmedi daha nerdeki...

inşallah didemcim hayırlısı olsun..

ranunu hoşgeldin canım .ben de iyiym sen nasılsın?nerelerdeydin?

ayy ptesi sendromu var sanki bugün canım sıkılıyr yaa...

didem neler aldın bakalım hafta sonu tam gaz devam ediyor çeyiz alışverişin...

böcük yoğunmus esra gelmedi daha nerdeki...

valla canım kına için abiye alındı,
misafirlik yemek takımı, çatal bıçak bardak seti alındı, borcam alındı
çeyizlik bohça, örtü, havlu bornoz çamaşır alındı,
mutfağın ankastresi, ütü, süpürge, blender fön makinesi alındı...
teyzemler sağolsun annemin babamın yokluğunu hiç hissettirmediler bana:nazar:

ne güzel canım eksiklerin tamamlanıyor.baya bir tamamlanmıs sanırım .

teyze anne yarısıymıs ne güzel sana destekler canım.

Back